Pages:
Author

Topic: Btcturk.com !!! Gönderilen Yanlış LTC'leri Kurtarmayacaklarını Söylediler - page 2. (Read 738 times)

hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Üslup konusunda uyarımı yaptım. Üslubun tehditvari olması olayın sonucunu değiştirmez.

Kullanıcının hatalı transferinin kurtarılabilmesi mümkünse eğer, teknik ekip bunu yapar ve tutar kullanıcının hesabına veya istediği adrese iade edilir.

Ancak, özel anahtarına ulaşamadığımız bir adresten teknik olarak kurtarma yapamayacağımız için kullanıcı istediği yere başvursun, elimizden bir şey gelmez.

Bitcoin cüzdanının özel anahtarının Litecoin cüzdanına uymayabileceği ile ilgili detayları teknik olarak kullanıcıya ilettik. Kurtarmayı deniyoruz, olursa tutarın tamamı iade edilecek.

Olmazsa, kim gelirse gelsin bir şey değişmez çünkü işin içinde hatır gönül değil kriptografi algoritmaları var. Algoritma hatır gönül, tehdit dinlemez. Zaten bu yüzden güvenmiyor muyuz?

Biri elindeki Bitcoin cüzdanının özel anahtarı ile sizin Litecoin cüzdanınızı açabilse, Litecoin alır mısınız?
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
bu konuyu arşivledim hocam bukonuda o kadar tehditkar mesajlarınız varki.

Bu kırmızı yazınızı yok şunu şu kadar tanıyoruz vsvs olmadı kendi yöntemlerimizle çözerize getirmeden yazmış olsanız anlarımda
kendi çapınızada tehditkar olmasada dışarıdan tehditkar gibi görülen bu mesajlarla bu problem çözülürse bence btctürk içinde çok hoş bir durumla sonuçlanmış olmaz.

Haksızmıyım sizce @onurgozupek
member
Activity: 274
Merit: 88

ya cihan kardeş,

Evet para kalmasın. sonuna kadar peşine düşün tabi ona bir şey demiyorum koşacaksın tabi peşinden de,
madem bu kadar arkan var. bu kripto para işinde bol bol çikolata var. Cumhurbaşkanı da yan komşun gibi madem.
Zenginsin, çevren var. üstüne üstlük cumhur başkanı, bakan ve millet vekilleri de arkanda.
medya, inşaat, armatörlük, madencilik, hidro elektrik santral lisansları, bankalara çökmeler hepsini yedi bitirdiniz. Bir bu sektörü emmedi içinde bulunduğun güruh.
Kur bir borsa! bu piyasayı da emin gitsin. btcturk, paribu... bunlar kim yahu..

hero member
In #Bitcoin me trust
Konu hakkında destek ekibi birazdan size bir e-posta gönderecek.
hero member
In #Bitcoin me trust
Yayınladığınız mesajlarınızda üslubunuza dikkat etmenizi rica ederim. Bu yaklaşımınızın, sorunun çözümüne bir katkısı yok. Daha önce de ifade ettiğim gibi, BtcTurk'e ulaşabileceğiniz bir çok kanal var ve BtcTurk, T.C. kanunlarına bağlı finans şirketidir.
hero member
In #Bitcoin me trust
Merak ettim bu tarz durumlar için üyelik sözleşmelerinde bir metin varmıdır? Sonucta adrese yanlışlıkla gönderiliyor.

Enteresan bir durum bu konuya btctürkün direk cevap vermesi gerekiyor.
Arkadaşımızın ciddi miktardaki parası kalmış ve verilmiyor, bulamadıklarını iddaaa ediyorlar

@cihan2224 seni cok iyi anlıyorum az para degil ancak konuya tanıdıklarımız var vs girince ne bileyim pek hoş olmuyor be hocam

Bizim büyüklerden tanıdığımız yok bu durum başımıza gelse bu şekilde ortada mı kalacağız?

Eğer denediğiniz bu yöntem ile sorun çözülecekse btctürkü kullanmanın anlamı benim için yok.

Sonuçta bizim öyle tanıdıklarımız yok.

Bulamadıklarını iddia ediyorlar ifadesi yanlış. BTC cüzdanının özel anahtarı ile LTC cüzdanının özel anahtarı birbirinden farklıdır. Her ikisi de farklı algoritmalar kullanır. Her iki blokzincirinde de aynı özel anahtarlar farklı adresler oluşturabilir.

Hatalı transferlerde kullanıcı ya da miktar ayrımı yapılmıyor. Teknik olarak kurtarma mümkünse, uygun teknik şartlar oluştuğunda kurtarma işlemi yapılıyor. Değilse zaten yapılacak bir şey yok.

Elinizde evinizin anahtarı var. Aynı anahtarla, iş yerinizin kapısını açabiliyor musunuz? Hayır.
legendary
Merak ettim bu tarz durumlar için üyelik sözleşmelerinde bir metin varmıdır? Sonucta adrese yanlışlıkla gönderiliyor.

Enteresan bir durum bu konuya btctürkün direk cevap vermesi gerekiyor.
Arkadaşımızın ciddi miktardaki parası kalmış ve verilmiyor, bulamadıklarını iddaaa ediyorlar

@cihan2224 seni cok iyi anlıyorum az para degil ancak konuya tanıdıklarımız var vs girince ne bileyim pek hoş olmuyor be hocam

Bizim büyüklerden tanıdığımız yok bu durum başımıza gelse bu şekilde ortada mı kalacağız?

Eğer denediğiniz bu yöntem ile sorun çözülecekse btctürkü kullanmanın anlamı benim için yok.

Sonuçta bizim öyle tanıdıklarımız yok.
brand new
Activity: 0
Merit: 0
Merhaba, arkadaşlar bir açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Başlığı yeni gördüm.

1. Hatalı transferlerde tutarın pek bir önemi yok. 1$ ya da 100bin$ da olsa, kontrol ediliyor. Eğer kurtarılabilirse, kurtarılıyor. Ancak bu işlemler belirli günlerde yapılıyor. Yani bugün talep oluşturup yarın iade yapılamıyor.

2. Her işlem zannedildiği kadar basit değil. Private key'i oradan al oraya kopyala şeklinde kurtarma işlemi ancak sizin kişisel cüzdanlarınızda olur. Alım satım platformunun 7/24 açık, çoklu imzalı cüzdanın bu işlemi yapmak deveye hendek atlatmak kadar zordur.

3. BtcTurk, şu an en fazla iletişim kurabileceğiniz, pek çok kanaldan ulaşabileceğiniz bir alım satım platformu. Şikayet ve önerilerinizi destek ekibine veya bana iletebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızda DM açık, forumda (https://bitcointalksearch.org/user/btcturkcom-134481) DM açık, [email protected] 7/24 açık vs. Forumda büyük/koyu harflerle yazmak yerine önce bize ulaşabilirseniz, daha hızlı çözüm bulabiliriz muhtemelen.

4. BtcTurk'ün ofis adresi web sitesinde yazıyor zaten. Ama ofis adresini bilmeniz, size çözüm sağlamayacaktır. İletişim kanallarımız belli.

@cihan2421 konu hakkında bilgi alıp, bilgi vereceğim.

Onur bey selamın aleykum,

Öncelikle belirtmek isterim ki biz hiçkimseden bugüne kadar Haraç istemedik,Şantaj yapmadık,Tehdit edip korkutarak birşey elde etmedik.Bugünlere gelene kadar hiçbir şekilde kimsede kötü izlenim bırakmadık.Tekrar ediyorum kimseden Haraç istemiyoruz,tehdit etmiyoruz,şantaj yapmıyoruz sadece ''KENDİ PARAMIZI ALACAĞIZ'' bakın bu kelime kimi rahatsız ediyorsa etsin ALACAĞIZ okadar net !!!

Sitede çok yüksek işlemler yapmamıza rağmen,en eski üyelerden olmamıza rağmen,bir çok defa rica etmemize rağmen bizle doğru düzgün kimse muhattap bile olmadı.Sanki 50 bin tl 1 tl gibi görüldü kimsenin umrunda bile değildi.40-45 gün beklememize rağmen yine bir çözüm sunulmadı.Sizin dediğiniz yolları denedik,site ile iletişime bir çok defa geçtik aldığımız cevap her zaman şu : teknik ekip çalışıyor bilgilendireceğiz.En sonunda ise olumsuz oldu kurtaramadık oldu diye söylediler.Bundan sonra onlarla iletişime geçmiyoruz.Çünkü 40-45 gün beklettiler bu büyük bir ayıptır bize karşı daha ne kadar kendimizi ezdireceğiz ? Demek ki sitenin en eski üyesi olmak,yüksek işlemler yapmak anlamsızmış.Bu 40-45 günlük süreç içerisinde en ufak uslubumuzda bozulma olmamıştır.

Şimdi bundan sonra izleyeceğimiz yolu da söyliyelim ;
Burda konu açma sebebim karşı bir hamle yapmadan önce burda rütbeli üyelerin araya girip onların hatrı için bize uğraşmadan konuyu çözümlememizdir.Çünkü bizim zaten hatrımız yokmuş onu gördük.Ofislerine,çalışanlarına,Ceo'larına ulaşacağız.Ve paramızı kurtarmamız için baya can sıkıcı olaylarla karşılarına çıkacağız.Daha sonra yapılacak onca hamleye karşı paramızı almamışsak yine aylar geçmiş netice alamamışsak eğer konuyu Cumhurbaşkanlığına bizzat Babam ile taşıyacağım.Kendileriyle görüştüm olumlu dönüş aldım gerek Babam olsun gerek milletvekili amca ve dayılarımız olsun dedikleri tek şey şu ; sakın kimsede 1 lira bile bırakma yazıktır.BTCTürk'ün Kabarık dosyaları mevcut olduğu görülüyor bu yüzden işimiz daha kolay olacaktır ve Siteyi Türkiyede Erişime Kapatacağız.Bakiyemizi alana kadarda kapalı kalacaktır.Tekrar ediyorum bu bizim için çok KOLAYDIR !

Ama konunun bu kadar uzamayacağını siz değerli forum sakinlerinin hatrına verip düzelteceklerini umuyoruz.Çünkü tekrar ediyorum bizim bir hatrımız yokmuş onu net şekilde gördük.
Ve yine tekrar ediyorum kimseyi TEHDİT etmiyoruz , Haraç istemiyoruz , Şantaj yapmayacağız.FAKAT paramızı alana kadar ne GEREKİYORSA yapılacaktır.
hero member
In #Bitcoin me trust
Merhaba, arkadaşlar bir açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Başlığı yeni gördüm.

1. Hatalı transferlerde tutarın pek bir önemi yok. 1$ ya da 100bin$ da olsa, kontrol ediliyor. Eğer kurtarılabilirse, kurtarılıyor. Ancak bu işlemler belirli günlerde yapılıyor. Yani bugün talep oluşturup yarın iade yapılamıyor.

2. Her işlem zannedildiği kadar basit değil. Private key'i oradan al oraya kopyala şeklinde kurtarma işlemi ancak sizin kişisel cüzdanlarınızda olur. Alım satım platformunun 7/24 açık, çoklu imzalı cüzdanın bu işlemi yapmak deveye hendek atlatmak kadar zordur.

3. BtcTurk, şu an en fazla iletişim kurabileceğiniz, pek çok kanaldan ulaşabileceğiniz bir alım satım platformu. Şikayet ve önerilerinizi destek ekibine veya bana iletebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızda DM açık, forumda (https://bitcointalksearch.org/user/btcturkcom-134481) DM açık, [email protected] 7/24 açık vs. Forumda büyük/koyu harflerle yazmak yerine önce bize ulaşabilirseniz, daha hızlı çözüm bulabiliriz muhtemelen.

4. BtcTurk'ün ofis adresi web sitesinde yazıyor zaten. Ama ofis adresini bilmeniz, size çözüm sağlamayacaktır. İletişim kanallarımız belli.

@cihan2421 konu hakkında bilgi alıp, bilgi vereceğim.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Baştan belirteyim, Btctürkün öyle ya da böyle bu işi çözeceğini düşünüyorum, çöz(e)memelerinin kendilerine vereceği zararın boyutunu analiz edecek muhakeme gücüne sahiptirler (en azından Özgür Güneri öyledir). Ancak yorum yazarken de biraz empati yapılmasını rica ediyorum, tamam üsluptan bahsetmek, sokak tabiriyle atar gider yapılmamasını tavsiye etmek teorik olarak doğru ancak kullanıcı hatası olsa bile (hata≠suç), ortada kaybedilen ve 30-40 gün çözüm beklenen 500K para var. Arkadaşlar, cüzdanı ne kadar kalın(!) olursa olsun, hiç kimse 500K için "evet ya, yanlışlık yapmışız, gitti para, sağlık olsun" demez/diyemez (yok eğer aramızda "ben derim" diyen varsa istediği kriptodan adres yazayım, bana 300-500 sevabına fişekleyiversin lütfen, 500K ya bakmayan 500 liraya mı bakacak? Buradan teşekkür ederim kendisine).
Böyle bir duruma çözüm odaklı yaklaşmayan hiçbir firma da marka gücüne güvenmemeli, yerler buz!!!
Not: Elbette tüm bunları konuyu açan arkadaşın süreci aktarımını baz alarak yazıyorum

Not2: cihan2421 lütfen koyu renkli yazmaktan vazgeç, forum jargonunda bu bize bağırmak oluyor.

Edit: Aklım neye gittiyse tutarı bir hayli yanlış hesaplamışım ama o kısmı değiştirmiyorum, benim hatam olarak kalsın, ancak sonuç olarak rakam yine de önemli bir büyüklükte. ( PHI1618'e dm den düzeltme için teşekkürler, zarif bir tarz)
newbie
Activity: 174
Konuyu takibime aldım. Gelişmeleri izleyeceğim. BtcTurk'ün konu hakkındaki yanıtını merak ediyorum. cihan2421 arkadaşımıza verilen yanıt çok basmakalıp ifadeler olmuş. Hem de çok uzun bir süre sonra dönüş yapılmış.
Hangi çalışmaları yaptılar, neden kurtaramadılar; bunların teknik ayrıntısının açıklanmasını beklerim ben. Umarım bir yetkili gelip burada tane tane izahını yapar. Biz de haklı olup olmadıklarına kanaat getiririz.
Sonuçta hepimiz yerel borsaların verdikleri desteği (pozitif de olsa negatif de olsa) bu forumdan takip ediyoruz. Kötü bir intiba bırakmak istemezler diye düşünüyorum.

Aynen kardeşim beklemedeyiz hala hareket etmedik bakalım son düşüncelerini alalım kendilerinin.Ayrıca çok amatörce cevaplar aldım keşke ksc alsaymışım.İlk ulaştığımda birine yönlendirip dediler ki kesin kurtarırız her perşemde kurtarma işlemi yapılıyor sizin LTC'leri bu hesaba mı yatıralım bende evet dedim teşekkür ettik.Sonra ramazan denen şahıs ulaştı o iş öyle kolay değil kurtarılır ama 1-2 ay sürer dedi.Bizde dedik aslanım sen biraz daha erken kurtarmaya bak , teknik ekibede 10-15 ltc bağışlıyoruz dedik.Ortalama 40-45 gün sonra da olumsuz cevap aldık.Şimdi ya kendi bildiğimiz yolu izleyip kurtaracağız yada burda siz kullanıcıların hatrı var ise hiç olayı büyütmeden kendileri çözecektir.Biz Ceo ile görüşüp gerek cevapları ve mesajları iletiriz,bizimle ilgilenenleri açığa alınması sağlayacak kadar can da sıkabiliriz herşeyin sonunda 154 ltc yi eksiksiz alacağız elbette.İnşaAllah dediğimiz insanların hatrı var ise uzatmadan yardımcı olacaklardır ha eğer yok ise 1 LTC bile bırakmayacağız.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Konuyu takibime aldım. Gelişmeleri izleyeceğim. BtcTurk'ün konu hakkındaki yanıtını merak ediyorum. cihan2421 arkadaşımıza verilen yanıt çok basmakalıp ifadeler olmuş. Hem de çok uzun bir süre sonra dönüş yapılmış.
Hangi çalışmaları yaptılar, neden kurtaramadılar; bunların teknik ayrıntısının açıklanmasını beklerim ben. Umarım bir yetkili gelip burada tane tane izahını yapar. Biz de haklı olup olmadıklarına kanaat getiririz.
Sonuçta hepimiz yerel borsaların verdikleri desteği (pozitif de olsa negatif de olsa) bu forumdan takip ediyoruz. Kötü bir intiba bırakmak istemezler diye düşünüyorum.
newbie
burasinin ne kadar degerli bir platform oldugunu btc türk ailesi biliyordur yakında çözülecektir keşke daha önceden konuyu acsaydin

Konuyu hiç uzatmadan bir miktar ltc kesintisi ile çözeceğini söyleyen Ramazan Bey denen şahıs gerçek ismi herne ise onun yüzünden bekledik.
newbie
bir ara sanki binance borsası belli bir ücret karşılığında bu tip sorunları çözüyordu. aslında btcturk'ün de bunu yapabilme şansı varsa yapmalı. bu işlemi de sadece 150 ltc için değil 10 tane ltc için de yapmalı. ama hocam tamam canınız sıkılmış ki bence bu konuda sonuna kadar haklısınız. kimse 1 kuruşu havadan kazanmıyor. ama şu son cümleler sizi sıkıntılı durumlara sokabilir:

Şimdi CEO'larını elimize düşmüş gibi Ev adresi - ofis adresini'ni bulup yüzyüze görüştüğümüzde ne yapacaklar çok merak ediyorum.Gerçekten bu bakiye için adam öldürecek insanlar yanımda var kalben söylüyorum bunu bugüne kadar kimseye yedirmedik malımızı ,yedirmeyiz.

yüksek mevkilerde tanıdığımız var istediğimi söylerim demeyin lütfen. bakın başlığa yazan bütün arkadaşlar sizi haklı bulmuş durumda. btcturk'ten yetkili birileri buraya cevap yazacak. olumsuz cevap gelirse ben de dahil olmak üzere borsaya olan bakışımızı değiştireceğiz. sakin olup borsanın cevabını beklemek en iyisi. bu tür hatalar bir anlık dalgınlık sonucu hepimizin başına gelebilir. umarım sorununuzu çözersiniz, geçmiş olsun.

Sizin güzel üslubunuzun hatrına sildim.Beraber bekleyelim sorun değil bizim için zaman problemi yok.En üst mevkilerde değil direk en üst Mevki aile dostumuz devlet için bir çok bedel ödedik canımızla kanımızla PKK ile savaştık.Babam eski gerçek mafya sınırsız sabıka kaydı bulunmakta.O yüzden diyorum sınırımızı ve sinirimizi fazla hoplatmasınlar hepsi ile yüzyüze görüşmeye gideceğiz buda babam ve c.başkanımızın'dan bir kare ;

https://hizliresim.com/5A9XH4

KYC den bakıp onaylasınlar.Kyc ile insanları araştırıp baklamarınıda sonra hesabını sorarız.Emniyetle içli dışlıyız,bizi kime sordurtacaklarınıda biliyoruz,o konuyu ayrı görüşeceğiz btctürk ile.

Buda en yakın yaşadığımız olaylardan biri ,babamlara sattığı telefon bozuk olmasına rağmen üstüne birde küfür eden çalışan ; https://www.youtube.com/watch?v=XAwJeeas-3E (beyaz gömlekli babam olan)
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bir ara sanki binance borsası belli bir ücret karşılığında bu tip sorunları çözüyordu. aslında btcturk'ün de bunu yapabilme şansı varsa yapmalı. bu işlemi de sadece 150 ltc için değil 10 tane ltc için de yapmalı. ama hocam tamam canınız sıkılmış ki bence bu konuda sonuna kadar haklısınız. kimse 1 kuruşu havadan kazanmıyor. ama şu son cümleler sizi sıkıntılı durumlara sokabilir:

Şimdi CEO'larını elimize düşmüş gibi Ev adresi - ofis adresini'ni bulup yüzyüze görüştüğümüzde ne yapacaklar çok merak ediyorum.Gerçekten bu bakiye için adam öldürecek insanlar yanımda var kalben söylüyorum bunu bugüne kadar kimseye yedirmedik malımızı ,yedirmeyiz.

yüksek mevkilerde tanıdığımız var istediğimi söylerim demeyin lütfen. bakın başlığa yazan bütün arkadaşlar sizi haklı bulmuş durumda. btcturk'ten yetkili birileri buraya cevap yazacak. olumsuz cevap gelirse ben de dahil olmak üzere borsaya olan bakışımızı değiştireceğiz. sakin olup borsanın cevabını beklemek en iyisi. bu tür hatalar bir anlık dalgınlık sonucu hepimizin başına gelebilir. umarım sorununuzu çözersiniz, geçmiş olsun.
newbie
hocam tehdit etmeyin, ip'den bulamasalar kyc'den bulurlar Wink

Kardeşim onlar bulmadan ben adresi vereyim isterseniz şuan bizim alacağımız var onların değil.İstanbulda bahçeşehir ve bahçelievlerde Galeri dükkanlarımız var.Ayrıca Muş Barajını inşaa Ediyoruz.Metroportta ofisimiz var.Devlet içerisinde birçok milletvekili,amiri,müdür amcamız,dayımız akrabamız var.Saklanacak değiliz herşeyimizi görüyorlar zaten parayıda bırakmayacağımızı anlamarı için değil 1-2 yıl 50-100 yıl yeriz kimsede 1 liramız kalmaz.Bu para için değil kendi itibarımız içindir.BTCtürk ekibi yardım etmeyeceğini anladığımız da sadece Ceo ile görüşülecek.Netice alırız okadar zor bir işlem değil geçmişte daha zor işlerle uğraştırk.Sizede tavsiyem kimseye paranızı yedirmeyin
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
hocam tehdit etmeyin, ip'den bulamasalar kyc'den bulurlar Wink
legendary
burasinin ne kadar degerli bir platform oldugunu btc türk ailesi biliyordur yakında çözülecektir keşke daha önceden konuyu acsaydin
newbie
Hocam öncelikle doğru bir izlenim bırakmak istiyorsanız tavrınızı bir değiştirmelisiniz. Servisler bölümüne bir bakayım diye girdim ve 3 tane arka arkaya başlık açtığınızı gördüm.
Başlıklar kapalı, kapatılabilir gibi ifadelerle bırakılmış. btctürk ülkemizin saygın kripto para borsalarından ve btc ile kripto paraların tanıtımı konusunda ülkemizde güzel bir misyon üstlenmiş bir borsadır. Eminim bir hata varsa bunu düzeltmek için gerekeni yapacaklardır.

40 gün beklemenin sonucunu olumsuz aldık.Bundan sonra iyi izlenim bırakma amacımız yok ''KENDİ'' paramızı alacağız
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Hocam öncelikle doğru bir izlenim bırakmak istiyorsanız tavrınızı bir değiştirmelisiniz. Servisler bölümüne bir bakayım diye girdim ve 3 tane arka arkaya başlık açtığınızı gördüm.
Başlıklar kapalı, kapatılabilir gibi ifadelerle bırakılmış. btctürk ülkemizin saygın kripto para borsalarından ve btc ile kripto paraların tanıtımı konusunda ülkemizde güzel bir misyon üstlenmiş bir borsadır. Eminim bir hata varsa bunu düzeltmek için gerekeni yapacaklardır.

Pages:
Jump to: