Merhaba, arkadaşlar bir açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Başlığı yeni gördüm.
1. Hatalı transferlerde tutarın pek bir önemi yok. 1$ ya da 100bin$ da olsa, kontrol ediliyor. Eğer kurtarılabilirse, kurtarılıyor. Ancak bu işlemler belirli günlerde yapılıyor. Yani bugün talep oluşturup yarın iade yapılamıyor.
2. Her işlem zannedildiği kadar basit değil. Private key'i oradan al oraya kopyala şeklinde kurtarma işlemi ancak sizin kişisel cüzdanlarınızda olur. Alım satım platformunun 7/24 açık, çoklu imzalı cüzdanın bu işlemi yapmak deveye hendek atlatmak kadar zordur.
3. BtcTurk, şu an en fazla iletişim kurabileceğiniz, pek çok kanaldan ulaşabileceğiniz bir alım satım platformu. Şikayet ve önerilerinizi destek ekibine veya bana iletebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızda DM açık, forumda (
https://bitcointalksearch.org/user/btcturkcom-134481) DM açık,
[email protected] 7/24 açık vs. Forumda büyük/koyu harflerle yazmak yerine önce bize ulaşabilirseniz, daha hızlı çözüm bulabiliriz muhtemelen.
4. BtcTurk'ün ofis adresi web sitesinde yazıyor zaten. Ama ofis adresini bilmeniz, size çözüm sağlamayacaktır. İletişim kanallarımız belli.
@cihan2421 konu hakkında bilgi alıp, bilgi vereceğim.
Onur bey selamın aleykum,
Öncelikle belirtmek isterim ki biz hiçkimseden bugüne kadar Haraç istemedik,Şantaj yapmadık,Tehdit edip korkutarak birşey elde etmedik.Bugünlere gelene kadar hiçbir şekilde kimsede kötü izlenim bırakmadık.Tekrar ediyorum kimseden Haraç istemiyoruz,tehdit etmiyoruz,şantaj yapmıyoruz sadece ''KENDİ PARAMIZI ALACAĞIZ'' bakın bu kelime kimi rahatsız ediyorsa etsin ALACAĞIZ okadar net !!!
Sitede çok yüksek işlemler yapmamıza rağmen,en eski üyelerden olmamıza rağmen,bir çok defa rica etmemize rağmen bizle doğru düzgün kimse muhattap bile olmadı.Sanki 50 bin tl 1 tl gibi görüldü kimsenin umrunda bile değildi.40-45 gün beklememize rağmen yine bir çözüm sunulmadı.Sizin dediğiniz yolları denedik,site ile iletişime bir çok defa geçtik aldığımız cevap her zaman şu : teknik ekip çalışıyor bilgilendireceğiz.En sonunda ise olumsuz oldu kurtaramadık oldu diye söylediler.Bundan sonra onlarla iletişime geçmiyoruz.Çünkü 40-45 gün beklettiler bu büyük bir ayıptır bize karşı daha ne kadar kendimizi ezdireceğiz ? Demek ki sitenin en eski üyesi olmak,yüksek işlemler yapmak anlamsızmış.Bu 40-45 günlük süreç içerisinde en ufak uslubumuzda bozulma olmamıştır.
Şimdi bundan sonra izleyeceğimiz yolu da söyliyelim ;
Burda konu açma sebebim karşı bir hamle yapmadan önce burda rütbeli üyelerin araya girip onların hatrı için bize uğraşmadan konuyu çözümlememizdir.Çünkü bizim zaten hatrımız yokmuş onu gördük.Ofislerine,çalışanlarına,Ceo'larına ulaşacağız.Ve paramızı kurtarmamız için baya can sıkıcı olaylarla karşılarına çıkacağız.Daha sonra yapılacak onca hamleye karşı paramızı almamışsak yine aylar geçmiş netice alamamışsak eğer konuyu Cumhurbaşkanlığına bizzat Babam ile taşıyacağım.Kendileriyle görüştüm olumlu dönüş aldım gerek Babam olsun gerek milletvekili amca ve dayılarımız olsun dedikleri tek şey şu ; sakın kimsede 1 lira bile bırakma yazıktır.BTCTürk'ün Kabarık dosyaları mevcut olduğu görülüyor bu yüzden işimiz daha kolay olacaktır ve Siteyi Türkiyede Erişime Kapatacağız.Bakiyemizi alana kadarda kapalı kalacaktır.Tekrar ediyorum bu bizim için çok KOLAYDIR !
Ama konunun bu kadar uzamayacağını siz değerli forum sakinlerinin hatrına verip düzelteceklerini umuyoruz.Çünkü tekrar ediyorum bizim bir hatrımız yokmuş onu net şekilde gördük.
Ve yine tekrar ediyorum kimseyi TEHDİT etmiyoruz , Haraç istemiyoruz , Şantaj yapmayacağız.FAKAT paramızı alana kadar ne GEREKİYORSA yapılacaktır.