https://youtu.be/tQ8hs69fz2kson kafa z.ken postumu atayım :)) aşağı yukarı -%20 yapan piyasada +%5-7 arası kar yaptım. işlemleri burada paylaşarak, egomu tatmin etmek ya da cemaat oluşturmak gibi bir amacım hiç yoktu, sadece trade'in nasıl ve ne kadar zor olduğunu göstermeye çalıştım, zaten olası bir hatanın vebalinden de çekinirim, bana gelmez, taşıyamam. malum zat forex piyasalarına sınırlama getirdiğinden beri kriptodayım ve yaklaşık olarak geçen 3 yıllık süreçte çok pis düdükleme yöntemleri gördüm. b.ktan bi indikatör açıp üzerine osurarak üstadlık yapıp "ücret" karşılığı eğitim verenler ya da sinyal satanlar, analizleri tutmayınca satoshi dumplıyor diyenler, millete sırf ref geliri için ico mico sokanlar, sığ borsalarda shit tokenleri parlatıp yaslayanlar... say say bitmez, buradan köye yol olur. :))
kısaca türk topluluğunda farkındalık oluşturmaya çalıştım. belki bu kendinden çabayı boş bir şeymiş gibi algılayanlar olabilir; ama art niyetli insanların sayısının, sanılandan çok daha fazla olduğunu düşünüyorum ve bu farkı ortaya koymak için elimden başka bir şey gelmiyor, yapabileceklerim bu kadar. :))
tarçına da son bir kere daha kayarlar, ama bu defa kısa olur gibi ve akabinde düşüşün düzeltmesi gelir. 8250'nin altına sarkmazsa orta vade iyi şeyler (12k ihtimali) söylenebilir, 8250'nin altı için -şimdilik- hiç iyi alternatif göremiyorum. bol şans.
not: işlemi de olası b-d trend line kırıldığı için kapadım, olur kaçarsa 300-500 dolar pahalıdan almak daha iyi olacaktır diye.