Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 120. (Read 1109313 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Asıl olay düzeltme kaç bin dolarda gelecek ve nereden döneceği.. Bu yeşillerin sonu güzel bir düzeltme %20 gibi olacak. O dalga da elindeki Btc leri arttırabilen şanslılardan mı olacağız yoksa panikle elindekinden olanlardan mı..
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
10.000 Dolar geçildi. Haydi bakalım.

hero member
Activity: 1078
Merit: 537
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

buna 2 sene önce çok gülmüştüm ve gırgır şamata amaçlı paylaşırdık birbirimizle ama orada önemli birşey var,
bu yükselişte gerçekten sayılar
6-8-10-12-13-14-16 gibi giderken, düşüşler hep;  16-13-10-6  gibi çok kısa zamanda tamamlandı Smiley

Çıktığından daha hızlı düşüyor, o yüzden herkese şu yeşillerin çok olduğu günlerde aç gözlü olmamayı tavsiye ediyorum. bizler olduk ve hala burada yazıyor çiziyoruz,200 sayfa öncesinde yazan arkadaşlardan hala yazmayanlar, kendilerini doğru zamanda durdurmuş arkadaşlardır, bilginize. Smiley

Herkes para kirmanin derdine dusmus Smiley
Ben yaptığım kârın %10-15’i ile piyasaya geri donmus biriyim amacim sadece kâr etmek değil, Bitcoin’e inaniyorum ve ideolojik olarak bize dayatilmiş çoğu şeye karşiyim, kuresel ekonomik duzenin sahiplerinin dedesi tefeci ve çocukları da tetikciler, elleri kan ile dolu, birilerinin elinde karsiliksiz para basma gucu var, bizim onumuze serilen birbirinin aynisi seçeneklerden çok sıkıldım, Bitcoin’i basit bir olay olarak gormuyorum. Bitcoin bundan 50 yil sonra cok farkli bir konumda olacak, kendimi gunluk hayatta sikintiya sokmayacak bir miktarla surekli olarak yatirima devam edeceğim, zarar etmeyeceğimden eminim. forumu birakanlar dolarciklarini saysinlar, ben btc sayimi arttirmaya bakarim. Para sadece amaca giden yolda kullanacağiniz bir araç ve sanal bir rakamdir, mersom var ona bile binmiyorum, hayatta kalcak miktarda param oldugu surece benim için paranin onemi yoktur, beni boyle maddi seyler tatmin edemez.

hiçbir zaman zengin bir ailede dogmayi hayal etmedim ama her zaman bitcoinle daha erken tanismayi ve daha cok btc’ye sahip olmayi hayal etmişimdir. daha fazla btc sahibi olabilmek icin yemedigim halt yok, 10 yil Bitcoin için hiçbir şey değil aslinda hepiniz early adopterssiniz, 100. yilda da gorusebilmek dileğiyle Cool
sr. member

Ocak'taki toparlanma ile haftalık grafikte Death Cros'tan kurtulduk gibi görünüyor bu fiyat için olumludur. Bitcoin fiyatlarını yukarı çekecek o kadar çok haber var ki aslında ama piyasa istenilen tepkileri daha yeni yeni vermiş görünüyor.

2020 yılında Bitcoin 10k 15k üzerine çıkıp orada kalıcı olursa yani güven verirse halving fiyatlamasından farklı olarak ben küresel kriz ve sıkıntıların daha etkisi olacağını düşünüyorum onunla beraber Bitcoin yeni rekorlara gidecektir. Kripto para yatırımcılarının psikolojileri gerçekten çelik gibi olmalı haziranda 15k gösterip aralıkta 6k inen bir fiyata yürekte pskilojide dayanmıyor.
Ama artık fiyatı dibe çekecek unsurların azaldığını düşünüyorum Bitcoin'i arzı kısıtlı olan bir emtia kabul edecek olursak yükseliş yapmaması için hiç bir sebep yok artık. Hem küresel rüzgar hemde bitcoin'in teknik altyapısı yükseliş için uygun 2020 -2021 yıllarında dünyada 1 milyardan fazla insanın ilk kez kripto para sahibi olacağını düşünüyorum.

Zamanla herşeyi göreceğiz. Piyasa güzel gidiyor olumlu havanın bozulmaması dileğiyle.

son not: tabiki şartlanmıyoruz.
member
Activity: 189
Merit: 86
Geçen seneki gibi 3000 dolar seviyelerine düşmesini gören var mı? Düşse de biraz altlardan alsak. @cinerik hocam 11 günlerden sonra düzeltme gelir diye yazmış ama o da ne kadar düzelirse artık.

Merhaba;

8-9K arası diye tahmin ediyorum. YTD

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Geçen seneki gibi 3000 dolar seviyelerine düşmesini gören var mı? Düşse de biraz altlardan alsak. @cinerik hocam 11 günlerden sonra düzeltme gelir diye yazmış ama o da ne kadar düzelirse artık.
member
Merhaba;

Eski pesimist beklentilerim tersine 10k seviyesi aşılırsa (Ki aşılacak görünüyor) 11K-11,5K civarı düzeltme gelebilir. Düzeltem sonrası son ucuz alım noktası olma ihtimali var. YTD

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case

buna 2 sene önce çok gülmüştüm ve gırgır şamata amaçlı paylaşırdık birbirimizle ama orada önemli birşey var,
bu yükselişte gerçekten sayılar
6-8-10-12-13-14-16 gibi giderken, düşüşler hep;  16-13-10-6  gibi çok kısa zamanda tamamlandı Smiley

Çıktığından daha hızlı düşüyor, o yüzden herkese şu yeşillerin çok olduğu günlerde aç gözlü olmamayı tavsiye ediyorum. bizler olduk ve hala burada yazıyor çiziyoruz,200 sayfa öncesinde yazan arkadaşlardan hala yazmayanlar, kendilerini doğru zamanda durdurmuş arkadaşlardır, bilginize. Smiley
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
10,000 doları zorlamaya başladı artık. Bu noktayı psikolojik sınır olarak düşünebiliriz. Geçtiği anda, halvinge giderken data pozitif bir ortam hakim olacaktır. Elbette ki düşüşler de olacak fakat büyük bir gerileme beklemiyorum ben şimdilik. Her şey halving sonrasında neler olacağına bağlı.

Geçen senenin haziran ayında 14k USD'yi gördüğünde çok kısa sürmüş ve hızlı bir geri çekilme yaşanmıştı. Boğaya girdiğimize dair yığınla paylaşım yapılmıştı. Fakat halving öncesi dönemde bir boğa oluşması zordu zaten. Şimdi ihtiyacımız olan şey hızlı yükselişler değil, istikrarlı yükselişler olmalı.
member
Merhaba;

"Gol olur."

İyi dileklerimle
legendary
just in case
dominance, temmuzdaki seviyelere geri döndü. uzun süredir %65 in altına sarkmamış idi.
sr. member
Borsalardaki toparlanma asya piyasalarının yükselmesi Altın ve Bitcoin'i bir miktar aşağı çekti.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bu hafta btc de düşüş bekliyorum. ana avrat sövdürmeyi sever. yine söveriz. 8000 dolar civarı alım yaparım duserse
sr. member
Bu kapanışa kadar veya en geç haftaya 12.000-13.000 dolar ve üzerinden bahsediyorum, sağlam bir yükseliş görmez isek vah halimize.
sr. member
Pazartesiden itibaren Bitcoin geleneksel borsaları izleyecekse büyük düşüşler görebiliriz. 8800 dolara kadar. Lakin yok ben Altının yolundan gideceğim diyecekse 10.000 dolar gelecektir.

Borsalarda büyük düşüşler görüldü Cuma günü Bitcoinde buna eşlik etti. Pazartesi borsalarda düşüş devam ederse Bitcoin de eşlik etmeye devam edebilir bu da fiyatı 8900-8500 bandına çeker.

Altın ise herkesden ayrılarak pozitif yükselişine devam ediyor ve yeşil sinyal yakmaya devam ediyor.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Başlıkta çok karamsar yorum var. Bu iyi bir sinyal  Grin

Ben gene Peter Brandt'in çizdiği aşağıdaki grafiği eklemek istiyorum.

Bu grafikteki kanalın tabanına teğet olan hareketler bence de artık uzun vadede en bitcoinin en düşük noktaları denebilir.

Yani bundan sonrası bitcoini 8k usd'nin altına almak en azından uzun bir süre için bence çok zor.

legendary
just in case
Bitcoin'in altında yatan teknolojisi ve felsefesini bilmesem şu kara tabloyu hiç aklıma bile getirmezdim ama beni en çok korkutan resim işte bu. Giderek alçalan bir üçgen formasyonu. Bunuda halving zamanında alçalan tepeleri kırıp kıramayacağına göre bakmak lazım.  Yine de ben Bitcoin'e güveniyorum. 2020 Aralık bence en kritik. Şimdi bir miktar yükselse de yaz aylarında sağlam bir çakım muhakkak gelecektir. Beklentim Kasım 2020 de tekrar bir toparlanış ve en büyük yükseliş. Ama bu kara tabloyu da bir kenarda tutuyorum. Bu tablo gerçekleşirse ki o zaman her şeyin bir yalan olduğu netleşir.

15k yi bu yıl sonuna kadar göremezsek bu adam kaçar.
sr. member
Boğalar geliyor mu ? Yakın zamanda öğreneceğimizi düşünüyorum.

Jump to: