Pages:
Author

Topic: BTCXchange, forum oficial. Primul Bitcoin exchange din Romania! - page 5. (Read 34522 times)

member
Activity: 110
Merit: 10
Se pare ca supportu nu prea raspunde la mailuri  Undecided
member
Btcxchange ieri vam scris un email.astept raspuns...
newbie
Activity: 42
Merit: 0
nu ma mai implicati pe mine in toata treaba asta.

M-am scapat de el cand mi-am pus demisia anul trecut. cu toata povestea si drama din thread-ul original.

nu mai am nici o treaba nici cu Vuscan nici cu platforma lui. nici nu ma mai intereseaza.

legat de plangerile lui penale mincinoase si alte calomnii e treaba avocatilor.
legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
Acum am inteles care e treaba.
im0rtel este naphex.
Bravo Vuscane... Felicitari pentru revenire si sa speram ca de acum nu vor mai fi probleme.
Nu e, ii aud in aceeasi camera individuali diferiti. E foarte greu sa iti dai seama care e care pe aici, doar eu sunt garantat unic si independent.
HrN
sr. member
Activity: 339
Merit: 250
Acum am inteles care e treaba.
im0rtel este naphex.
Bravo Vuscane... Felicitari pentru revenire si sa speram ca de acum nu vor mai fi probleme.
legendary

Deci revenind, abia asteptam sa se rezolve problemele mentionate...
newbie
Activity: 1
Deci nu are rost sa intru in discutii cu tine...nu am nici o treaba cu horea vuscan. Doar ti-am citit toate posturile din ultima vreme. Esti invidios ca nu iti da lumea dreptate, cand tot ceea ce faci ii sa denigrezi?

"unde sunt miile de bitcoini produse pe spatele lui naphex la btcxchange"-dupa cum ziceam, de fiecare data incerca sa bage bete in roata fie ca inventa probleme fie ca le denatura(nu erau milioane?)

The primary reason why SSL is used is to keep sensitive information sent across the Internet encrypted so that only the intended recipient can understand it. This is important because the information you send on the Internet is passed from computer to computer to get to the destination server. Any computer in between you and the server can see your credit card numbers, usernames and passwords, and other sensitive information if it is not encrypted with an SSL certificate. When an SSL certificate is used, the information becomes unreadable to everyone except for the server you are sending the information to. This protects it from hackers and identity thieves.

hf and a nice day Smiley. Nu are rost sa intru in polemici cu tine.

Vezi Vuscane ca de pe tot forum-ul doar tu folosesti cuvantul "polemici". Nu te mai pompa singur ca nu te crede nimeni.

Nu ai refacut nici o platforma, se vede de la 100 de metri.
Ai inceput un exchange pe cu datorii de 1mil de eur din prima zi.
Executi abuz cu validarea certificatului SSL.

Ce escrocherie ne pregatesti?

Extra Edit:
Care a fost procedura de distrugere a datelor confidentiale de la firma anterioara?
Cand spui ca ai refacut platforma? Ce inseamna? Ce ai refacut? Ce ai refolosit?
newbie
Activity: 9
Deci nu are rost sa intru in discutii cu tine...nu am nici o treaba cu horea vuscan. Doar ti-am citit toate posturile din ultima vreme. Esti invidios ca nu iti da lumea dreptate, cand tot ceea ce faci ii sa denigrezi?

"unde sunt miile de bitcoini produse pe spatele lui naphex la btcxchange"-dupa cum ziceam, de fiecare data incerca sa bage bete in roata fie ca inventa probleme fie ca le denatura(nu erau milioane?)

The primary reason why SSL is used is to keep sensitive information sent across the Internet encrypted so that only the intended recipient can understand it. This is important because the information you send on the Internet is passed from computer to computer to get to the destination server. Any computer in between you and the server can see your credit card numbers, usernames and passwords, and other sensitive information if it is not encrypted with an SSL certificate. When an SSL certificate is used, the information becomes unreadable to everyone except for the server you are sending the information to. This protects it from hackers and identity thieves.

hf and a nice day Smiley. Nu are rost sa intru in polemici cu tine.
sr. member
Activity: 351
Merit: 252
in caz ca nu ati inteles :

pr0c e clona lui vuscan . el is pompeaza singur taraba .
ca de obicei nu a raspuns la acuzatie. a aiurit ceva ce a vrut el.
globalsign spune clar : esti obligat sa iti faci " due diligence " .
daca folosesti un exchange care nu are ssl pe firma ci foloseste sslul altei firme , asa cum e situatia actuala , globalsign nu da nimic din asigurarea facuta .
nu e ranchiuna horica .  eu le spun oamenilor adevarul despre tine si taraba ta . daca nu o fac eu tu sigur nu o faci ! mincinosule , talharule , care esti !
afacerea ta este o tzeapa iar tu un pacalici . ce ai facut de ai dus btcxchangeul in groapa ?  de unde ai produs o gaura de 1 milion de euro ?
unde sunt miile de bitcoini produse pe spatele lui naphex la btcxchange? ce ai facut cu banii ?
ce ai facut cu 1,5 milioane de euro din alienconcept  ? unde-s banii ?
RASPUNDE , LICHEA CE ESTI !
newbie
Activity: 9

Si eu am tranzactionat deja de cateva ori si a functionat bine. Am avut ceva emotii prima data cand am vazut ca is 3 confirmari si nu am btc in cont(dupa aceea citisem ca is 6 acuma vad ca is 4
"Important notice!
The bitcoin deposit process may take up to an hour. We need 4 confirmations from the network."
Am vazut ca au impelementat si sugestia lui bitphone cu emailul la depunere. Pentru ceea ce vreau eu de depus bani si de trimis in romania mi se pare ceea mai buna solutie in momentul de fata(exista si alta cu comisioane mai mici?). Nu inteleg de ce atata rachiuna din partea lui imortel, de fiecare data incerca sa bage bete in roata fie ca inventa probleme fie ca le denatura.

With so many advantages, why would anyone not use SSL? Are there any disadvantages to using SSL certificates? Cost is an obvious disadvantage.

Eu ma bucur ca ii ...
member
Am depus bitcoin in valoare de 500 euro si totul ok,O sa folosesc btcxchange  pe post de westernunion Spania -Romania:)
sr. member
vuscan trebuie raportat la globalsign pentru ca foloseste ssl ul cu care este identificata firma A pentru a pune in productie  firma B . pe aceasta firma din urma nu are ssl deloc.

asa ceva este abuz iar globalsign trebuie sa ii revoce licenta.
legendary
Sunt situri de renume care au erori asa ca e IRELEVANT.
Da, dar aici vorbim de bitcoin. Daca pierzi sau ti se fura BTC din cauza neglijentei operatorilor unui site, e posibil sa nu te poata acoperi. Si cu pseudo-anonimitatea e si greu sa gasesti rezolutii. Mentalitatea "hai ca merge si asa, banu sa iasa" te lasa in curul gol destul de repede in domeniul asta. Si exista politia programatorilor, se cheama hackeri. Cand te prind cu eroarea, te "aresteaza" da nu te vezi...
full member
Activity: 227
Merit: 100
Certificatul ssl tine de securitatea encriptiei cand trimiti tu date catre site parole user.... Daca vrei iti cumperi cu certificat SSL cu adresa CURULUI si firma de CACAT online. ... chiar nu are relevanta ce screen faci..
Nu exista politia programatorilor sa vada erorile din sistem si sa amendeze ca sa fie facute perfecte lucrurile.

Sunt situri de renume care au erori asa ca e IRELEVANT.

E bine ca are SSL ca putea sa nu aiba deloc.
legendary
Graba strica treaba...

O promisiune ca nu se inchide iar exchange-ul daca mai fuge un programator se poate?
full member
Activity: 186
Se prea poate, oricum noua nu ni s-a facut nici un control de la protectia consumatorului ne fiind nici o reclamatie. Toate cazurile care le-am putut verifica si s-au dovedit a fi veridice au fost despagubite. Ma bucur ca problema a fost rezolvata.

Din cunostintele mele nu a existat nici o plangere pe numele BTCXchange la OPC Oradea, daca ar fi existat trebuia sa vina in control. Poti atasa copia plangerii ca sa o vedem si noi?

Din pacate, nu puteam face back up dupa servere, nu aveam acces la acestea si, datorita ca acestea reprezentau probe in cercetarea penala acestea au fost accesate fizic, doar in prezenta expertilor judiciari. Pot sa va spun ca toata baza de date a fost distrusa.

Experienta mea tranzactionand pe platforma btcxchange.ro a fost de nota 10 cat timp a fost functionala. Singura problema a fost la inchidere. Cu toate ca am dat retragere imediat ce a fost publicat anuntul de inchidere nu am reusit sa`mi recuperez fondurile decat dupa ce am facut plangere la OPC Oradea.
     Nu vreau sa ma pronunt in privinta noii platforme dar faptul ca se cer dovezi de la useri ca au avut fonduri depuse pe exchange mi se pare extrem de neprofesionala. Firma este obligata sa pastreze backup`uri, nu userul. Aceasta chestie ma face sa fiu foarte reticent asupra modului cum se vor rezolva siituatiile neprevazute ulterioare.

Reclamatia  nr. 2F/05.01.2015 depusa la CJPC BIHOR. Ceea ce nu inteleg este de ce spuneti ca nu aveti cunostinta despre aceasta plangere, deoarece v`am informat in schimbul de emailuri care a decurs intre noi pana sa`mi recuperez banii. V`am anuntat si inainte de a depune plangerea si ulterior. De asemenea daca nu se rezolva situatia urmatorul pas era actionarea in instanta dar dupa cum deja am specificat lucrurile s`au rezolvat si nu a mai fost nevoie de alte demersuri.

edit:
   In momentul cand am primit banii plangerea a fost retrasa, probabil de asta lipsa controlului, dar nu puteti spune ca nu aveti cunostinta de asa ceva.
legendary
Activity: 1397
Merit: 1019
Din cunostintele mele nu a existat nici o plangere pe numele BTCXchange la OPC Oradea, daca ar fi existat trebuia sa vina in control. Poti atasa copia plangerii ca sa o vedem si noi?

Din pacate, nu puteam face back up dupa servere, nu aveam acces la acestea si, datorita ca acestea reprezentau probe in cercetarea penala acestea au fost accesate fizic, doar in prezenta expertilor judiciari. Pot sa va spun ca toata baza de date a fost distrusa.

Experienta mea tranzactionand pe platforma btcxchange.ro a fost de nota 10 cat timp a fost functionala. Singura problema a fost la inchidere. Cu toate ca am dat retragere imediat ce a fost publicat anuntul de inchidere nu am reusit sa`mi recuperez fondurile decat dupa ce am facut plangere la OPC Oradea.
     Nu vreau sa ma pronunt in privinta noii platforme dar faptul ca se cer dovezi de la useri ca au avut fonduri depuse pe exchange mi se pare extrem de neprofesionala. Firma este obligata sa pastreze backup`uri, nu userul. Aceasta chestie ma face sa fiu foarte reticent asupra modului cum se vor rezolva siituatiile neprevazute ulterioare.

Reclamatia  nr. 2F/05.01.2015 depusa la CJPC BIHOR. Ceea ce nu inteleg este de ce spuneti ca nu aveti cunostinta despre aceasta plangere, deoarece v`am informat in schimbul de emailuri care a decurs intre noi pana sa`mi recuperez banii. V`am anuntat si inainte de a depune plangerea si ulterior. De asemenea daca nu se rezolva situatia urmatorul pas era actionarea in instanta dar dupa cum deja am specificat lucrurile s`au rezolvat si nu a mai fost nevoie de alte demersuri.

edit:
   In momentul cand am primit banii plangerea a fost retrasa, probabil de asta lipsa controlului, dar nu puteti spune ca nu aveti cunostinta de asa ceva.
sr. member
plangerea penala se face pe numele patronului horea vuscan pentru furt de bitcoin de la clienti .
ia vezi ce spune politia la plangeri pe numele tau horica.
full member

full member
Nu exista o suma minima, recomandam 100 lei. Sumele nu trebuie sa fie mai mici decat comisionul adica 10 lei/ tranzactie sau 0.1% din suma retrasa.

Da inca volumul este scazut, dar exista cerere si oferta si fara probleme puteti tranzactiona peste 100 de BTC/zi.

Ce ma incanta este ca exista un volum constant, desi mic, ceea ce inseamna ca comunitatea ne testeaza. Va multumim pentru increrede.

Care este suma minima care poate fi retrasa de pe acest exchange?
Vad ca volumul este foarte mic,sper ca va fi macar de 2-3  btc zilnic.
Success is sa for UN exchange cat mai bun!
Pages:
Jump to: