Pages:
Author

Topic: Bu Devran Nereye Kadar Döner? - page 2. (Read 1081 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
August 06, 2018, 06:52:45 AM
valla hocam ben bu piyasayı dönen bir çark gibi değil de ancak bir genişleyen piyasa gibi görüyorum
member
Activity: 322
Merit: 12
August 06, 2018, 05:47:22 AM
Umarım daha dönmeye devam eder. bazı ICO'lar bounty kampanyalarına girmeden özel yatırımcılarla fonlarını topluyorlar ama bunu çok az bir ICO yapabiliyor. hem fon toplayabilmek için hem de ICO'nun daha çok kesime yayılıp borsa girişlerinde rahat etmesi için bountylere ihtiyaç duyuluyor.
member
Activity: 294
Merit: 27
August 06, 2018, 05:43:58 AM
Aslında bu sorunun cevabını icoların daha ne kadar serbest bir şekilde çıkacağı sorusunun cevabında aramalıyız. Dünya kadar yeni coin/token çıkarılıyor. Proje bitse borsa bitmiyor. Her geçen gün yeni borsalar oluşuyor. Ancak piyasa hacmi de daralıyor uzun zamandır. Piyasa hacmi yükselse daha da yoğun olacağı kesin bu işlerin. Sanırım bu tanıtım modeli bir müddet daha devam edecek ta ki regülasyonlarla crypto piyasaları düzenlenene kadar.
newbie
Activity: 112
August 06, 2018, 05:20:42 AM
bu devran ico lar var olduğu sürece devam eder ne zamanki ico lar piyasaya çıkmaz kampaya tanıtımları biter o zamanda bounty biter ama bu gidişle bitecek gibi gözükmüyor tam aksine dahada çoğalıyor icolar....
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
July 27, 2018, 03:24:55 AM
reklam kaynaklarını ceplerinden ödemeyemedikleri için bountyler var. ico için token ve site oluşturulması paraları bu kadarına yetmiş ki fazla bir harcama yaptıklarını da söyleyemem. işte bazen dandik icolar bile para vuruyor. bunların hayali de bu.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
July 27, 2018, 02:47:18 AM
Bu devran insan iştahının alabildiği yere kadar gider. Doyduğu zaman bozar çıkar. Sonra acıkır tekrar gelir. Her defasında toparlaması biraz daha zor olur. Bounty'lerin artık pek tadı kalmadı. Çünkü nerde kalabalık olsa ordaki pasta büyüklüğü düşüyor.
jr. member
Activity: 94
July 27, 2018, 02:22:21 AM
Gitgide cazibesini yitirdiğini düşünüyorum. Yeni kural tedbir alınmazsa her geçen azalacak gibi geliyor. Katılım sayısı çok arttı, kazanılanların sayısı da düşüyor bununla paralel. Sağlam projelerin kuralları daha katı hale getireceğini düşünüyorum. İyi bounty platformlar ayakta kalacak bence
jr. member
Activity: 224
July 26, 2018, 05:51:36 PM
Bounty piyasalar çökene kadar devam etmez iki tarafında genelde memnul oldugu bir sistem bounty biri tokenin reklamınını yaptırıyor. Diğer kesimde çalışarak tokenin reklamını yapıyor. Bitmesi için bir neden yok.
jr. member
Activity: 154
July 26, 2018, 02:25:29 PM
Bence piyasalar biraz oturmalı bunun için biraz zaman gerekiyor ama bu aradada ortalığı karıştırmak isteyenlerde hiç boş durmuyor maalesef. Ama az bir zaman inşallah durumlar düzelecek.Biraz sabır gerek.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
July 15, 2018, 10:05:08 AM
Herkes başlığa göre birşeyler yazmış Demekki herkes post kasma uğruna forumu kirletiyor. Gereksiz herifler. Önce başlığı açan arkadaşın yazısını bir okuyun sonra geçin son sayfaya. Adamlar forumda başlığı göründe direk son sayfaya tıklayıp yazıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
July 14, 2018, 05:42:36 AM
Son madencide yeter kardeşim çalışmıyorum ya bune çalışıyor çalışıyor para yok diyene kadar döner da bunun olacağını pek sanmıyorum olursada uzun sürer olması

Madenci çalışmıyorum diyince mi bounty işi bitecek? O noktaya gelene kadar bountylerden para kazanılabilecğini mi sanıyorsunuz?
Konuyu okumadan başlığa göre cevap yazdığınızı düşünüyorum. O noktaya gelene kadar büyük bir çöküş yaşanacak ve zaten bounty diye bir şey kalmayacak.
newbie
Activity: 266
July 13, 2018, 12:44:30 PM
madenciler için karlı olduğu sürece devam eder hocam bence ağın tabi güçlü olması gerekiyor
full member
Activity: 571
Merit: 113
July 12, 2018, 01:49:46 PM
Son madencide yeter kardeşim çalışmıyorum ya bune çalışıyor çalışıyor para yok diyene kadar döner da bunun olacağını pek sanmıyorum olursada uzun sürer olması
full member
Activity: 980
Merit: 207
July 12, 2018, 11:54:18 AM
Hocam bu devran bence dönen bir devran değil ki dursun,  yani blok zincir teknolojisi hep olacak
member
Activity: 140
Merit: 18
July 12, 2018, 08:44:50 AM
Katılım oranı arttı artık o dönemler geri gelmez, airdroplar çöp oldu bountyler de airdrop a döndü, sadece 1-2 proje aradan sıyrılıyor.
sr. member
July 11, 2018, 04:02:58 PM
Merhaba arkadaşlar,

Ben son 3 aydır bounty'lere katılıp duruyorum. Çeşitli görevleri vs. yapıyorum lakin bugün aklıma birşey takıldı. Bu bounty dönemi nereye kadar devam eder? Yakın bir tarihte bu dönem kapanır mı yoksa yerine başka bir model marketing mi gelir? Bu konu hakkındaki yorumlarınızı ve öngörülerinizi öğrenebilir miyim?

Bounty'ler için altın yıl bence 2017 yılıydı ev araba paraları bile alanlar oldu çeşitli kampanyalardan bir daha aynı dönem gelmez diye düşünüyorum.

hocam 2017'nin bountyler için altın yıldı çünkü çok güzel bir boğa dönemi geçirdi piyasa. Tekrar boğa sezonu gelirse bountyler yine çok güzel kazançlar  getirir.
full member
Activity: 392
Merit: 100
July 11, 2018, 01:28:06 PM
Merhaba arkadaşlar,

Ben son 3 aydır bounty'lere katılıp duruyorum. Çeşitli görevleri vs. yapıyorum lakin bugün aklıma birşey takıldı. Bu bounty dönemi nereye kadar devam eder? Yakın bir tarihte bu dönem kapanır mı yoksa yerine başka bir model marketing mi gelir? Bu konu hakkındaki yorumlarınızı ve öngörülerinizi öğrenebilir miyim?

Bounty'ler için altın yıl bence 2017 yılıydı ev araba paraları bile alanlar oldu çeşitli kampanyalardan bir daha aynı dönem gelmez diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 462
July 11, 2018, 11:30:25 AM
ben bounty kampanyalarının mevcut haliyle devam edebileceğini düşünmüyorum. katılımlar çok arttı ödüller azaldı. imza hariç farklı bir model getireceklerdir 1 sene içinde. fakat muhakkak devam eder çünkü reklamı en ucuz bu şekilde yapabiliyorlar.
member
Activity: 280
Merit: 10
July 06, 2018, 05:12:49 PM
Hocam bana kalırsa en azında bitcoin bir kez daha 10.000 dolarları görür, ondan sonra olan olur diye düşünüyorum
sr. member
July 06, 2018, 09:46:44 AM
Bountyler zamanla taktiklerini değiştirir ama bu işlerle uğraşanlar büyük ihtimalle farkında olmadan bu değişime ayak uydururlar. Sonradan başlayanlar için bu dönüşüm biraz zor gelebilir

Bu dönüşümü Amazix zaten başlatmış durumda. Artık alenen hırsızlık yapıyorlar ve kimse birşey diyemiyor. Yok vip content ekibi yok sosyal medyayı kaldır, yok kyc gibi gibi.
Pages:
Jump to: