Pages:
Author

Topic: Bu Devran Nereye Kadar Döner? - page 3. (Read 1081 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
July 05, 2018, 03:55:16 PM
Bountyler zamanla taktiklerini değiştirir ama bu işlerle uğraşanlar büyük ihtimalle farkında olmadan bu değişime ayak uydururlar. Sonradan başlayanlar için bu dönüşüm biraz zor gelebilir
full member
Activity: 980
Merit: 207
July 05, 2018, 08:54:01 AM
hocam heralde uzun sürmez, zaten bu piyasa bitmiş halde, çok kötü, daha altcoinlerin bile ne olacağı belli değil
newbie
Activity: 118
July 05, 2018, 10:28:57 AM
 Klasik yöntemler ile ico projeleri tanıtım yapmak isteseler bu işin altından kalkamazlar. Bounty yöntemi ile sonradan değer kazanacağına inanılan ama o an için bir değer ifade etmeyen hayali değerlerle reklam yaptırıyorlar. İco yerini başka bir pazarlama yöntemine bıraksa bile reklama her zaman ihtiyaç olacak. Bountyler bitmez
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
July 04, 2018, 05:31:32 PM
Eğer başka yapacak işiniz yoksa, devam etmenizi öneririm. Güzel projeler çıkıyor, iyi takip ederseniz, makul paralar kazanma imkanınız olur.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
July 04, 2018, 04:47:15 PM
Bountyler devam eder etmesine de, bounty managerlar artık ne kadar indirebilirim derdine düştüler. Yok milletin cüzdanını değiştirmeler, yok ödül düşürmeler vs derken sadece bir Manager tüm bounty'e girenlerin toplamından fazla kazanmaya başlayacaklar.
member
Activity: 308
Merit: 11
July 04, 2018, 03:00:53 PM
En bilinen, en büyük şirketler bile reklam vermeye devam ediyor.Reklam her zaman olur.Bounty olmaz ama adı değişir.forum olmaz ama başka platform olur.devran döner.
member
Activity: 224
Merit: 10
July 04, 2018, 02:19:07 PM
Projelerin bu kadar çok olduğu bir ortamda ödül kampanyalarının da bitme ihtimali yok gibi. Her ekip reklama ihtiyaç duyuyor.
Ancak kaliteli projelerde azalma söz konusu, bundan kaynaklı bir geri çekilme olabilir.
member
Activity: 294
Merit: 10
July 04, 2018, 05:43:23 AM
hocam bu devran devam eder ama işte nereye kadar derseniz o da önemli,  uzun süre kar getirmeyecektir diye düşünüyorum ben
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
July 03, 2018, 05:38:38 PM
Tam tarih vermek çok güç. Bu devran sonsuza kadar sürer İnşallah. Türk halkı olarak Bounty'leri çok sevdik. En azından ben çok sevdim. Şuan imza kampanyasında bulunduğum Jinbi Token katıldığım 5. imza kampanyasıdır. Daha önce katıldığım imza kampanyalarından güzel kazançlar sağladım. Umarım bu da yüzümüzü güldürür. Kimse meyve veren ağacı taşlamak istemez değil mi? Sonuçta bu iş modeli win to win. Yani her iki tarafta kazanıyor bu işten.

umarım bundan sonra da kazanmaya da devam edersiniz. Ben pek bir şey kazanamadım ama inş bende bir şeyler kazanabilirim. Bu sistem ne kadar süreceğini bilmiyorum bitinceye kadar bari 3 5 kuruş bir şeyler kazanabilirim.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
July 03, 2018, 08:08:52 AM
Bu ekosistem yeni olduğu için çıkan token ve coinler çok değer kazanıyor. Tabiki bu sürekli böyle olmayacak. Artık kendi akışında devam ettiğinde bountylerde o kadar kazandırmayacak. Zaten artık ciddi projeler bounty yapmıyor, diğer reklam kanallarına para harcıyor. Çünkü imzaları suistimal eden çok fazla kişi var.
newbie
Activity: 84
July 02, 2018, 05:42:40 PM
Bitmez kardeşim bu piyasa reklama hep ihtiyaç duyacaktır.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
July 02, 2018, 06:25:10 AM
Bu devran ancak herkes bu borsayı tanıdığında ve yeterli kullanıcı sayısına ulaşıldığında biter yoluna girer.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
July 01, 2018, 10:30:27 AM
Kazanılan gelirlere, başarılı olan projelere bakıldığı zaman bu şekilde para kazanma devrinin bitmiş olduğunu görüyoruz. Eskiden neye girseniz kazanıyordunuz, şimdi kazanma oranı çok çok düşük. Başka hiçbir işiniz yoksa uğraşılır ama zamanınızı daha iyi değerlendirebileceğiniz şeyler varsa uğraşmayın derim.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
July 01, 2018, 08:08:36 AM
Bir kısıtlama ve şartlar getirilirse yarı yarıya azalır fakat asla durmaz. Şuanda bir kirlilik var gerçek projelerin yanında fırsat avcılarıda proje adı altında airdrop kanalı oluşturmak veya kripto takipçilerinin nail adreslerini listelemek için sözde airdrop paylaşıyorlar. Umarım bence bazı kriterler getirilir ve bu işler biraz daha düzenli olur
newbie
Activity: 8
July 01, 2018, 02:20:19 AM
daha gelişmiş sistemlerle modernize ve uygulama kolaylıkları kazanarak devam edeceği düşüncesindeyim.

newbie
Activity: 98
June 30, 2018, 03:41:27 PM
Ben de aynı durumdayım ama hala ısrarla biriktirmeye devam ediyorum belki ilerde hepsi olmasa da içlerinden birisi değerlenir de emeklerimin karşılıklarını alabilirim
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
June 30, 2018, 03:56:54 AM
Tam tarih vermek çok güç. Bu devran sonsuza kadar sürer İnşallah. Türk halkı olarak Bounty'leri çok sevdik. En azından ben çok sevdim. Şuan imza kampanyasında bulunduğum Jinbi Token katıldığım 5. imza kampanyasıdır. Daha önce katıldığım imza kampanyalarından güzel kazançlar sağladım. Umarım bu da yüzümüzü güldürür. Kimse meyve veren ağacı taşlamak istemez değil mi? Sonuçta bu iş modeli win to win. Yani her iki tarafta kazanıyor bu işten.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
June 30, 2018, 03:11:21 AM
Aldigimiz tokenler borsaya pek giremedigi icin yakin zamanda onemli bir degisiklik olacagini dusunmuyorum. Nezaman cokbkazanmaya baslariz iste o zaman bu devran degisir.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
June 27, 2018, 03:52:42 PM
Eğer bilinçli ve gerçekten kendini vererek yaparsan içerik üretiminde çok iyi paralar geliyor sadece Twitter ve telegram bountileri artık bounty değil airdrop kadar ancak getiriyorlar

Hocam token'lar artık para etmiyor sıkıntı orda birazda açıkçası. Piyasalar kötü. Projeler yatırım toplayamıyor. Borsaya girmek için gereken fee ücretlerini bile ödemekten çekinir oldular. Piyasalar düzelmeden çöple dolmaya devam edecek cüzdanlar.
newbie
Activity: 41
June 27, 2018, 03:15:09 PM
Eğer bilinçli ve gerçekten kendini vererek yaparsan içerik üretiminde çok iyi paralar geliyor sadece Twitter ve telegram bountileri artık bounty değil airdrop kadar ancak getiriyorlar
Pages:
Jump to: