Pages:
Author

Topic: Bu düşüş kime yarıyor? - page 4. (Read 725 times)

newbie
Activity: 252
Merit: 0
July 11, 2018, 12:21:49 AM
Bu düşüşler elinde yüklü miktarda parası olanlara ve elinde altın veya doları olanların işine yarar.elinde yüklü miktarda parası olan bu düşüş ten yararlanıp yüklü miktarda bitcoine yatırım yaparak kazanacaktır.
newbie
Activity: 150
July 10, 2018, 05:11:25 PM
bana yaramadığı kesin.elimi attığım coin kuruyor arkadaş.her ay maaşımdan para koyuyorum gelirim artsın diye, sanki kredi ödüyorum ve elime geçen bir şey yok..
newbie
Activity: 168
July 10, 2018, 04:24:22 PM
Eminim bu dusus doneminde bile kazanan insanlar vardir. Biz gibi kucuk paralarla piyasaya girenler ise onlara para kazandirmaktan baska birsey yapmiyoruz.
member
Activity: 210
Merit: 10
July 10, 2018, 04:15:52 PM
Kimseye yaradigini dusunmuyorum fakat dusuyor iste. Seveni cok oldugu kadar kripto piyasasina dusman sirketlerde cok fazla bu yuzden dususler icin baska sebepler aramayin derim.
newbie
Activity: 224
July 10, 2018, 04:06:59 PM
düşüşler her zaman balinalara yarar.elinde yüklü miktar parası olanlar yükseleceğini düşündüğü coine yüklenir sonra talep oluşturur ve satar.biz sadece izleriz.şanslıysak yakalayıp para kazanırız.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
July 10, 2018, 03:28:52 PM
Bu düşüşü isteyenler kimler olabilir köşede nakiti olup piyasadan ölüye Bitcoin almak isteyen canbaz yatırımcılar ve bu adamlar piyasanin düşmesi için ellerinden gelen spekülasyonu da yapanlardır. 
newbie
Activity: 168
July 10, 2018, 03:18:06 PM
Bize yaramadığı muhakkak da balinaların da istediği seviyede bir düşüş geçekleştiğini düşünmüyorum, piyasada iki kutup var birisi yükseltmek isterken diğer grupta baskılayıp aşağı yöne çekmeye çalışıyor
newbie
Activity: 56
July 10, 2018, 01:59:08 PM
Bu fırsattan istifade edenlerin ceplerini dolduyor dostum, panik içerisinde kaostan faydalananlar bundan sonraki pump sürecini belirleyecek olan kişilerle zaten birebir aynı. Yani elimde bir önceki vurgundan kalan iyi bir rakam olsa ve hala forumda olsam bu fırsatı çok iyi değerlendirebilirdim.
member
Activity: 476
July 07, 2018, 04:10:18 PM
Düşüş kime yarar elbette zirveden satana yarar peki bu düşüşü yöneten kim balinalar neden baskılıyor bu coinleri bence hala çok dikkat çeksin istemiyorlar.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
July 07, 2018, 02:06:54 PM
Düşüş balinaya yarar dipten alır sonra zirvede satar LTC kurucusunun butun ltclerimi sattım ama alacağım demesini unutamıyorum zirveden sattı adam sonra dip yaptık
newbie
Activity: 101
July 07, 2018, 12:19:34 PM
Aslında mantıklı düşünürek bu düşüş hepimize yarıyor. Hem doğal seçilim oluyor hem de parası olanlar geleceğe daha rahat yatırım yapabiliyor
newbie
Activity: 84
July 07, 2018, 12:03:50 PM
Canavarlar canavarlar hepimizin içinden geçiyorlar ama son dalgadaki pumpla daha tahmin edilebilir oldu hareketleri  bence o yüzden çok bekleyecekler yeni hareketler için ki bekliyorlarda.
newbie
July 04, 2018, 02:24:32 AM
Bu düşüş elinde parası olup riskten kaçınmayan herkesin işine yarar fakat yatırımını bitcoine yaparlarsa kazanırlar.
full member
Activity: 616
Merit: 100
July 04, 2018, 12:50:12 AM
Yükseliş göremeden tekrar dump yaptırıyor adamlar bu da bizde tedirginlik yaratıyor terste kalıp zarar etmek de olası şu anki göstergelerde. adamlar milleti ters köşe yapmayı iyi biliyor.
member
July 04, 2018, 12:11:10 AM
yatırım yapmak isteyenler için  6300  6500 bandı tam ideal bence tabi  bu düşüş büyük yatırıcının iştahini kabartırken küçük yatırımcı kabuslar görerek elindekini daha fazla zarar etmeyeyim diye satışa çıkarıyor.
newbie
July 03, 2018, 11:37:28 PM
Bu düşüşler elinde büyük miktarda parası olanlar için iyi bir fırsat olacaktır.az dolar ödeyerek çok miktarda bitcoin satın alacaklardır.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
July 02, 2018, 05:57:25 PM
Bitcoin fiyatının düştüğü malum ama şu soruyu kendinize sormanız lazım kime yarıyor bu düşüş?. Teknik olarak kimseye yararı yok gibi peki kim satıyor yani satan adam niye satıyor 5800 den satan adam 5000 den alan adam olamaz değil mi. Geçen sene görmüştü bu fiyatı ve şimdi sert biçimde düşüyor bu tarz düşüşleri kimlerin yaptığını biliyoruz, tek amaç piyasayı panikletip eldekileri sattırmak, satarsanız kötü adamın oyununa gelmiş olursunuz, her düşüşte diyoruz btc yi yatırım için aldıysan bekleyeceksin, düştüğünü görünce satmak zararı realize etmektir. şimdi satan herkes piyasayı daha da düşürüp o sebebin kendisi oluyor. Halbuki şu an bu hareketi yaptıran manip elindeki btcleri sattığı için zarar bile ediyor olabilir herkes satınca biraz daha aşağıdan toplarım diye satabiliyor, satıp manipi besliyorsunuz. Canavarı beslemezseniz o da sizi yiyemez. Piyasanın kaçtan döneceğini biliyorsanız o zaman satabilirsiniz , geleceği gören arkadaşlara saygımız sonsuz Smiley

bu düşüşün kime veya kimlere yaradığını hepimiz biliyoruz aslında Grin ama düşüşün kaynaklarından biri de www.bitmex.com gibi kaldıraçlı işlemler yapmaya olanak tanıyan sistemler ve buralarda kazançlarını tek seferde 100x artıran balinalar bence çok etkili. balinaların asıl hedefi kazanmak olduğu için btc düşünce bile kazanıyorlar ise btc fiyatını 1$ bile yapmak onların umurunda olmaz ve olan yine bize olur. bu bitmex olayı olmasa hiçbir korkum olmayacak ama şimdi gerçekten korkulacak yerdeyiz bence  Shocked Shocked YTD Grin

Balinalar yakında satacak kimse bulamayınca yani yeni yatırımcı gelmeyince ne yapacaklar? Bahsettiğiniz durumda zarar ederler. Fiyatın çok düşmesi ile kazanıyor olabilirler ama Bitmex ve madenciler kar edemezlerse balinalar Bitcoin kemirirler  Wink Bu sistem içinde herkes birbirine muhtaç. Ayrıca Bitmex gibi kaldıraçlı sistemler margin gibi daha öncede vardı.

Bitmex gibi kaldıraçlı sistemler daha önce vardı ama son dönemlerde ciddi anlamda balinaların ilgi odağı olmuş durumda. bu süre ne kadar olur ve balinalar ne zaman dur diyecekler bilinmez ama bence hala düşüş trendini kıramadık. fiyatı olabildiğince düşürüp dipten alıp yukarı çekince ordan sağlam kazanç bir de bu işlemleri kaldıraçlı sistemler ile yapınca 1 taç ile 10x kuş oluyor Grin

kısadan hisse BTC önemli bir birim ama piyasaya tek başına yön verdiği sürece kripto piyasası özgür olamaz. BTC ve diğer bütün altlar USD ile işlem yapılmaya başlandığı anda bütün coinler gerçek değerlerine ulaşırlar. bunlar düşüş veya yükseliş olabilir ama btc kurundan bağımsız olarak piyasa arz talep doğrultusunda yön alır.
şimdi proje çok iyi ama btc bear dönemde olduğu için proje dibe giriyor ve toparlanması çok zor.

SORU:bütün coinler usd veya usdt gibi sabit bir kur ile işlem görmeye başladıklarında BTC sizce ne olur? Huh Roll Eyes

Bu soruyu bir kaç kere kendime sorup kafa yormuştum Smiley ETH tokenlerini ve diğer platformların tokenlerini çıkarınca piyasanın yarısı coin. Coinler büyük ihtimalle değerlenir. Bitcoin'de belli bir seviyeye oturup ülke para birimleri gibi hareket eder tahminimce. Aslında USD ile pump Bitcoin ile pump dönemi biter sadece pump olur galiba. Böyle bir şey olsa da nasıl olacağını görsek merak ediyorum Smiley
newbie
Activity: 182
July 02, 2018, 05:08:01 PM
Sezgileri kuvvetli olan kişiler bu piyasadan iyi kazançlar elde ediyordur kesin. Ayrıca balinalar güzel kazanıyor bizim gibi şanssızlarsa üzülmeye devam ediyor.
member
Activity: 308
July 02, 2018, 04:25:15 PM
Artışı ve düşüşü iyi takip eden herkes kazanıyor bunlar balinalar olabilir bireysel alım satım yapanlarda olabilir. Piyasayı kim iyi takip ediyorsa o kazanıyor.
newbie
July 02, 2018, 12:52:37 PM
Bitcoindeki bu düşüşler elinde doları ve altını olana çok yaradı.bitcoindeki bu dalgalanmadan korkan yatırımcı parasını ya dolara yada altına yatırıyor.
Pages:
Jump to: