Bu düşüş elinde dolar olan herkese yarıyor. Ne saçma bir soru bu. 5800'den satan adam ya daha önce 5800'den almıştır artık zarara girmemek için satıyordur, ya da fiyatların daha düşeceğini düşünüp, daha düşükten alıp elindeki BTC'yi arttırmak için satıyordur.
Manipülatör(ler), biz elimizdekileri satmasak da 20000 dolardan beri piyasayı düşürüyor. Daha da düşüreceğe benziyor. Olan olmuş zaten. Benim elimdekileri satıp manipülatörün beslenmesi umrumda değil. Ben sattığımı daha düşükten alabileceksem manipülatörü beslerim sıkıntı yok.
Gereksizce HODL HODL diye bağıranlar yüzünden, piyasadaki insanların yarısı zararda (Kendi sorunları tabi, el şeyiyle gerdeğe girilmez). manipülatörden önce veya birlikte satsaydık, fiyatı manipülatörden önce kar edemeyeceği seviyeye düşürseydik, hem daha fazla kar ederdik, hem de manipülatör bu kadar kolay oynayamazdı piyasayla.
Diğer yandan ben piyasadaki tüm düşüşün birlikte organize olmuş manipülatörler tarafından yapıldığını sanmıyorum. 20000 dolardan beri söylenen söz manipülatörler topluyor. En çok BTC bulunduran cüzdanlara baktığınızda öyle büyük artışlar yok. Büyük oyuncular çok güzel sosyal yönetim yaparak alıcılar ile satıcıları birbirine kırdırıyor. Manipülatörler vcarsa BTC dibi bulmadan almayacaklardır. Fiyatı 3000'e çekecek adam 10000 den alım yapmaz. Ki fiyatın bu kadar düşeceğinden emin olan kimse olduğunu sanmıyorum.
-elinde dolar olanlara yaramıyor , düşse alırım diyen adamların çoğu korktuğu için almıyor, daha da düşer bu diyor almıyor adam, alan vardır ama çok azdır, elinde dolar olanların çoğu o dolarlarla bekliyor yine
-bu soru saçma değil , zaten soru da değil dikkat edersen bu düşüşün kime yaradığını açıklıyorum soru sormuyorum aslında
-sen manipulasyon olayını tam anlamamışsın belli ki manipülatif analize giriş yazılarımı okumanı ve anlamanı tavsiye ederim, cüzdanla maniplerin alakası yok dostum adam borsada tutuyor eldekini borsalarda zilyon tane cüzdana bölüyor, öyle cüzdan takibiyle manipülatör bulamazsın
-tekrar edeyim bu düşüş manipe yarıyor fiyatı düşürüp topluyor sonra yine düşürüyor elinde btc tutmuyor yani, bu işi kar ederek yapmak mümkün ve o yüzden sürekli yapabiliyor.