Pages:
Author

Topic: Bu düşüş kime yarıyor? - page 6. (Read 725 times)

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
June 29, 2018, 06:48:12 PM
Bu düşüş kime yarıyorsa manip o. Mesela bana yarıyor benim manip. Benim gibi düşünüp buradan alıp 7500$'da gözünün yaşına bakmayıp satan bir topluluk olunca manip biz oluyoruz. Saygılarımla.

Piyasada tek bir manipülatör yok, çok sayıda büyük oyuncu var. Belli bir zamanda herkes manipülatör olabiliyor. Tek elden kontrol edilmiyor, bir güçler çatışması yaşanıyor. Büyük oyuncuların gücüne göre çoğunluk belli bir tarafa gitmesine karar verirse oraya sert kırılıyor. Henüz çok hassas ve görece küçük bir piyasa olduğu için manipülasyona çok açık Bitcoin ve kripto paralar.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
June 29, 2018, 06:16:14 PM
Bu fiyattan elindeki Bitcoinleri satanlara yaramayacağı ortada. Bu piyasayı manipüle eden çok fazla etken var. Devletler, bankalar, balinalar, borsalar vs vs. Bir de ucuz dan Bitcoin satın almak isteyenlere yarıyor.
full member
Activity: 476
Merit: 100
June 29, 2018, 06:15:43 PM
Tabi ki elinde parası olan piyasayı çok iyi takip eden kişilerin işine yarıyor. Gariban ve acemiler de bu piyasanın daimi kaybedenleri onların yerinde olmak istemezdim.
member
Activity: 266
Merit: 10
June 29, 2018, 05:37:03 PM
Her sezonun kendine göre kazananı ve kaybedeni vardır ama her zaman büyük oyuncular(balinalar) kazanır. Ellerindeki imkanları çok iyi kullandıkları için onlara kolay kolay bir şey olmaz.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
June 29, 2018, 05:03:47 PM
Bu düşüş tabiki büyük oyunculara yarıyor piyasanın acemilerini çok güzel söğüşlüyorlar, bu piyasada acemiler olduğu sürecede bu piyasanın kazananları her zaman büyük abiler olacak.
member
Activity: 224
June 29, 2018, 04:27:14 PM
Merak etmeyin hocam bize yarayacak bu dusus donemini iyi degerlendirebilirsek eger yukselis cok uzak degil gibi gorunuyor. Saglam kazanclar yapacagiz.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
June 29, 2018, 03:48:31 PM
 Bu düşüş en çok elinde parası olana ve düşüş trendini doğru zamanda yakalayıp ona göre davrananlara yarıyor. 
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
June 29, 2018, 03:19:27 PM
Tabii ki de bitcoin dusmani herkese yariyor. Sonucta devletlerin tamami kabullenmis durumda degil bitcoini cogu insan hala dusman hala karsi bu durum onlarin isine yariyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
June 29, 2018, 02:59:02 PM
Kimseye yaradigi yok hocam. Bize kaybettirdigi gibi buyuk balinalara da kaybettiriyor ha belki daha buyuk miktarlarla gireceklerdir o ayri mesele.
full member
Activity: 616
Merit: 124
June 29, 2018, 01:24:56 PM
bu düşüş kime yarıyor. bitcoin 10 bin doların üzerindeyken cash out yapanlara yarıyor. çıkardıkları paranın çok azıyla sattıklarını geri alıp kalanını kenarda tutanlara yarıyor. bence ancak o kenardaki parayı içeriye soktuklarında trend değişir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
June 29, 2018, 12:03:16 PM
Biz gibi kucuk yatirimcilara yaramadigi kesin fakat buyuk paralarla piyasaya girecek adamlar icin saglam bir alim firsati olusturuluyor bence yani yakin zamanda gelecek pumpa hazir olun
newbie
Activity: 98
June 29, 2018, 11:38:42 AM
Bu düşüş parası olup da panik yapmayan bütün herkese yarar aslında. Daha önce kaçtan almış olursanız olun bu fiyatlardan ortalamanızı çok güzel seviyelere düşürebilirsiniz
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
June 29, 2018, 09:49:32 AM
Bu piyasada geleceği görebilen kaç kişi var? bu piyasada uzun soluklu yatırımlar yaparsanız kazanırsınız. Vur kaç taktiği artık işe yaramıyor. Düşüş sezonunu en iyi balinalar değerlendiriyor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
June 29, 2018, 09:06:55 AM
Kripto para borsaları piyasadaki durgunluğu ve insanlardaki yatırım konusunda kararsızlığı görmüş olacak ki koinek cnn, haber türk gibi kanallarda reklam vermeye başladı. Bunu devamını göreceğiz.
newbie
Activity: 7
June 29, 2018, 07:45:34 AM
Bence su an Borsa Doviz cok gundemde fakat Bitcoine geri donuz falzasıyla olacaktır sadece biraz duragan daha gececek.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
June 29, 2018, 07:42:18 AM
Düşüşler elbet olacak ama neredeyse 2 aydır düzenli bir düşüş var yarın büyük ihtimalle tekrar 6k'nın üzerinde olur. İşlem hacmi düşmemesine rağmen fiyat düşüyor. Bence paniklememek lazım.
full member
Activity: 518
Merit: 102
June 29, 2018, 07:03:02 AM
Dpğru bir tespit yapmışsın dostum bu panik havasıyla piyasadaki coinleri toplamak için can atıyorlar, ben bu düşüş nerede kırlır, ya da nerden döner bilmiyorum ama 5k seviyelerinin altına inmeden bu olacak gibi
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
June 29, 2018, 06:52:56 AM
Bu düşüş elinde dolar olan herkese yarıyor. Ne saçma bir soru bu. 5800'den satan adam ya daha önce 5800'den almıştır artık zarara girmemek için satıyordur, ya da fiyatların daha düşeceğini düşünüp, daha düşükten alıp elindeki BTC'yi arttırmak için satıyordur.

Manipülatör(ler), biz elimizdekileri satmasak da 20000 dolardan beri piyasayı düşürüyor. Daha da düşüreceğe benziyor. Olan olmuş zaten. Benim elimdekileri satıp manipülatörün beslenmesi umrumda değil. Ben sattığımı daha düşükten alabileceksem manipülatörü beslerim sıkıntı yok.

Gereksizce HODL HODL diye bağıranlar yüzünden, piyasadaki insanların yarısı zararda (Kendi sorunları tabi, el şeyiyle gerdeğe girilmez). manipülatörden önce veya birlikte satsaydık, fiyatı manipülatörden önce kar edemeyeceği seviyeye düşürseydik, hem daha fazla kar ederdik, hem de manipülatör bu kadar kolay oynayamazdı piyasayla.

Diğer yandan ben piyasadaki tüm düşüşün birlikte organize olmuş manipülatörler tarafından yapıldığını sanmıyorum. 20000 dolardan beri söylenen söz manipülatörler topluyor. En çok BTC bulunduran cüzdanlara baktığınızda öyle büyük artışlar yok. Büyük oyuncular çok güzel sosyal yönetim yaparak alıcılar ile satıcıları birbirine kırdırıyor. Manipülatörler vcarsa BTC dibi bulmadan almayacaklardır. Fiyatı 3000'e çekecek adam 10000 den alım yapmaz. Ki fiyatın bu kadar düşeceğinden emin olan kimse olduğunu sanmıyorum.
-elinde dolar olanlara yaramıyor , düşse alırım diyen adamların çoğu korktuğu için almıyor, daha da düşer bu diyor almıyor adam, alan vardır ama çok azdır, elinde dolar olanların çoğu o dolarlarla bekliyor yine
-bu soru saçma değil , zaten soru da değil dikkat edersen bu düşüşün kime yaradığını açıklıyorum soru sormuyorum aslında
-sen manipulasyon olayını tam anlamamışsın belli ki manipülatif analize giriş yazılarımı okumanı ve anlamanı tavsiye ederim, cüzdanla maniplerin alakası yok dostum adam borsada tutuyor eldekini borsalarda zilyon tane cüzdana bölüyor, öyle cüzdan takibiyle manipülatör bulamazsın Smiley
-tekrar edeyim bu düşüş manipe yarıyor fiyatı düşürüp topluyor sonra yine düşürüyor elinde btc tutmuyor yani, bu işi kar ederek yapmak mümkün ve o yüzden sürekli yapabiliyor.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
June 29, 2018, 06:45:11 AM
tutturmuş bir manip manip.. allah akıl fikir versin çok boş konuşuyorsunuz diye eleştiri yapıyordu kendisini nerde görsem papağan gibi manip manip manip.. hep aynı şeyler
herkesin anlamasını beklemiyorum ama senin anlamanı hiç beklemiyorum
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
June 29, 2018, 05:32:01 AM
Bu düşüş kime yarıyor bilmiyorum da en çok balinalara yaradığı kesin. Zorladığı yere kadar zorlayacaklar gibi görünüyor sonrasında yaratacakları artış dalgası ve alımlarla birlikte dehşet paralar kazanacaklar.
Pages:
Jump to: