Pages:
Author

Topic: Bu gidişatta hangi yola gideceğimi bilemiyorum - page 2. (Read 398 times)

sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Kısa vadede düşseler bile genel ekonomik durum yükselişin süreceği yönünde. Artık ok yaydan çıkmış görünüyor ve anlık çözümlerle idare etmeye çalışıyorlar.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
haklısın hocam dursun durduğu yerde türk lirasına çevirdiğim an kaybederim zaten acil bir ihtiyacım yok bakalım gidişat neyi gösterecek
member
Activity: 177
Merit: 10
bence elinizde tutmalısınız altınında dolarında düşeceği yok ki zaten altın değerini hep korur geçmişten buyana hiç değerini kaybetmemiştir
member
otisbey
dünden bu güne 800 lira artmış bilezik
member
otisbey
Sakin satmak gibi bir hataya düşme imkanin varsa tut elinde muhakkak daha fazla degerlenecektir diye dusunuyorum.

hocam parayı yok bile sayarım zaten bir aciliyeti yok lazım değil yatırım gözüyle bakıyorum buradaki arkadaşların fikrini almakta benim için iyi oldu çoğunluk tutma yönünde değerlendirmiş
member
otisbey
Dusecek diye korkuyorsan hic dert etme bence. Ama baska bir sorun varsa para pul lazimsa dolarsan basla satmaya.

yok hocam şuan nakit lazım değil ama bu denli arttı birden dip görür mü diye bir kuşku var sadece 7 ay gib isüreçte 6.5 bin kadar kar oldu birden diplere geçerse kardan geçtim ana paradan zarar edermiyiz diye çekiniyorum ama bozdursam da tl nin hali ortada
member
otisbey
Miktarlar az. Bozdursaniz hic bir ise yaramaz 20 25k tl. En azindan bozdurup btc eth altcoin alsaniz emin olun daha fazla kazanirsiniz. Altinda dolarda yeteri kadar artti, artis devam etsede elinizdekiler hic bir zaman 100k olmayacak sadece kotu gun parasi olacak

evet dostum çok haklısın bende öyle düşünüyorum
member
otisbey
Seçimden sonra yükseleceğini düşünüyorum ama yine de iyi kar etmişsin o parayla kripto dünyasına da saglam yatırımlar yapabilirsin belki bunu da degerlendirmeye alırsın en azından sadece dolarla piyasa alttayken toplaman da mantıklı olur

o da aklımda var üstad 7 ay gibi bir süreçte yatırdığım dolar neredeyse beleşe geldi artışlarla falan 6 - 6.5 bin karım oldu bitcoin piyasasına bakıyorum ileriye dönük yatırım yapacağım zaten şuan paraya ihtiyacım yok o parayı yok sayabilirim ilerleyen günlerde umarım iy ibir kazanc getirir bitcoin
member
otisbey
şuan zaten ihtiyacım yok elimde duruyor öyle doları yatırım için almıştım altınlarıda düğünlerde takılanlar baya bir artışa geçti ama dediğiniz gibi zaten lazım değil bekletmekte fayda var bozdursam zaten ihtiyacım falan yok
full member
Activity: 336
Merit: 111
Seçimden sonra yükseleceğini düşünüyorum ama yine de iyi kar etmişsin o parayla kripto dünyasına da saglam yatırımlar yapabilirsin belki bunu da degerlendirmeye alırsın en azından sadece dolarla piyasa alttayken toplaman da mantıklı olur
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Miktarlar az. Bozdursaniz hic bir ise yaramaz 20 25k tl. En azindan bozdurup btc eth altcoin alsaniz emin olun daha fazla kazanirsiniz. Altinda dolarda yeteri kadar artti, artis devam etsede elinizdekiler hic bir zaman 100k olmayacak sadece kotu gun parasi olacak
full member
Activity: 1176
Merit: 159
ben olsam her ikisinide satarım çünkü o kadar arttıki ikiside balon oldu şuan. ben olsam satar bir iki ay vadeli hesapta tutardım dolar ve altın düşünce tekrar girerdim. bitcoin de nasıl spekülasyon oluyorsa dolar ve altında da oluyor biri çıkar çok pis düşüşecek şu tarihte der havuz medyasıda pompalar millet panikleyip satar. bedava döner için dolar bozanlar vardı düşün.. Grin
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Altın dursun, dolar seçimden sonra düşerse şaşırmam. Belirsizlik ortamı her zaman dövizin çıkmasına sebep oluyor, belirsizlik ortadan kalkınca yavaş yavaş düşüyor.
Uzun vadeli düşünüyorsan ikisine de dokunma, elindekilerin fiyatı düşse de sene sonunda artmış bir hale gelecektir Smiley

Hocam sadece bizde artan bir şey değil dolar ve belirsizlik ortamı olmadan öncede artıyordu ki şunu belirtmek isterim seçimler var diye yerinde tutmaya çalışıyorlar. Biraz yukarı çıkıyor geri aşa indiriyorlar doları indiricez deyip. Kendimce birazda kendi parmakları var yukarı aşa yapıyorlar. Üstdeki 2 yoruma bende kendi fikrimi dahil etmek isterim düşüncelerim o yönde.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Dusecek diye korkuyorsan hic dert etme bence. Ama baska bir sorun varsa para pul lazimsa dolarsan basla satmaya.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Sakin satmak gibi bir hataya düşme imkanin varsa tut elinde muhakkak daha fazla degerlenecektir diye dusunuyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Seçimden sonraki bir iki hafta icine belli olacktir neyin ne olacagi kardesim. Simdilik bekle derim secimden sonra gidisata gore alirsin kararini.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Altın dursun, dolar seçimden sonra düşerse şaşırmam. Belirsizlik ortamı her zaman dövizin çıkmasına sebep oluyor, belirsizlik ortadan kalkınca yavaş yavaş düşüyor.
Uzun vadeli düşünüyorsan ikisine de dokunma, elindekilerin fiyatı düşse de sene sonunda artmış bir hale gelecektir Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Ihtiyacin olmadigi surece bekletmelisin elinde. Satmak icin en yanlis zaman su an dolar secimden sonra belki yavaslar ama yukselisi kolay kolay durmaz.
jr. member
Merit: 4
Abi şaka mısın su zamanda altin almak bi luks iken sen elindekini satmaktan bahsediyon dolar desen zaten durmadan bi artis. Ihtiyacin yoksa kesinlikle bekle.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Ben olsam sonuna kadar tutardım elimde ama  dolara güvenmiyorum hiç bir zaman ne olacağı belli değil hükümet kurulunca işte o zaman işler karışabilir ne olacağı belli olmaz.
Pages:
Jump to: