Pages:
Author

Topic: Bu gidişatta hangi yola gideceğimi bilemiyorum - page 3. (Read 398 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Altini kesinlikle tutmalisin dostum. Fakat dolar riskli tamamen duser demek dogru olmaz ama yukseliside cok buyuk olmaz ben olsam dolari 6 tl olana kadar bekletirim sonrasinda cikisi zor cunku altinida ihtiyacim olmadikca satmazdim.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Bu devirde eldeki altın dolar satılır mı abi. Ihtiyacin olana kadar kesinlikle cevirme derim tl ye. Altin dolar aldi basini gidiyor ve boyle devam edecek gibi bu.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Eğer bu paralara acil ihtiyacın yoksa bir gün ihtiyacın olana kadar elinde tut derim ben.
Malum birçok farklı riskten dolayı ne altın ne de dolar kolay kolay düşecek gibi görünmüyor.
member
Activity: 308
Merit: 10
Ben doların seçimden sonra yükseleceğini düşünüyorum elinde tut derim. Altın zaten genel olarak değer kazanan bir yatırım aracı suan cok yukseldi onumuzdeki gunlerde dusebilir ama mutlaka yeniden yukselise gececektir bence bekle.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
gençler 100.74 gram 22 ayar altınım var 7 ay öncesine kadar 13.800 den almıştım şuan 17 bin yapıyor aynı süreçte 5 bine 1440 dolar almıştım o da şuan 6.5 bin falan yapıyor acaba seçimden sonra artar mı çıkar mı hepsini şu süreçte TL'yi mi çevirsem acaba ekonomiden anlayanlar fikirlerini paylaşabilir mi acaba
Pages:
Jump to: