Pages:
Author

Topic: Bu sinyaller, 2019’da yeni bir başlangıç isteyen Bitcoin’cileri sevindirecek - page 2. (Read 502 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Artık bi zahmet çıkışa geçsin zaten tam bir yılı geçti bitcoin düşüş trendi ,2019 yılı ile yeni bir süreç başlıyor ,özellikle bu senki bakkt olayı bitcoini yukarı taşıyacaktır.
jr. member
Activity: 378
Bitcoine yeni fiyat yılın ilk dönemi için 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında ,ikinci yarısıda 6 bin dolar ile 9 bin dolar arasında olabileceğini düşünüyorum ,en azından düşüş olayı bitti .
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Benim 2019 için genel düşüncem belli. İlk altı ay toparlanış süreci. 2. Altı ay yükselişler, boğalar, bilmem kaç çarpı pumplar, dalgalaarr Smiley
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bu yükseliş hareketini hafta boyunca devam ettirebilirse güzel bir piyasa bizi bekliyor olabilir. Ama kısa zamanda tekrar 3k lara sarkacak olursa mini bir balina hareketlenmesi olmuş diyebiliriz.
member
Activity: 574
Merit: 14
bitcoinin dün gece yaptığı 230 dolarlık pump ve geçen haftaya göre daha güzel yerde kapatmamızı sağladı. bazı yerlerde tobo oluşumu için bu gecikme yaşandı yazıyor. bu sınırlı 5000 dolara kadar pump veya üzerine kadar yükselme potansiyeline sahip gerçek dip seviye bile olabilir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Biz gibi batmışları sevindirir mi orası meçhul.Çoğumuzun ödemeleri geldiği için pek bi aksiyon alamadık bu sebeble satmak  zorunda kaldık tekrar yukarıya çıkacaksa bile bizi çok sevindirmeyecek.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
2019'a yükseliş grafiği ile girmiş bulunmaktayız. Öte yandan Bitcoin'in 2000 dolar seviyelerine kadar çakılmasından da korku duyuyorum. Boğa piyasası gelecek ama dibi görme sonrası mı gelecek ya da şu an dibi görmüş durumda mı göreceğiz.
member
Activity: 1022
Merit: 10
Şu an bunları konuşmak için çok erken bana göre. Bitcoin yakın zaman önce de 4000'lere tekrar çıkmıştı fakat yeniden 3000lere geriledi. Bunu yeniden görsek şaşırmam.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
4000 doları bir süre daha kıramayıp bu rakamlarda seyrederse, tekrar aşağıya sert bir kırılım gelebilir.
Ocak - Şubat kritik.
jr. member
Activity: 322
Şahsi düşüncem şudurki: Bitcoini ne zaman tüm basın yayın organları konuşmaya ve  haber yapmaya başladı işte o zaman piyasanın tadı tuzu kaçtı.Bakın 2018 de neler yaşadık en basit örneğidir.Hala da bu Bitcoin haberlerine devam ettiklerinden dolayı ben pek bişey beklemiyorum, 2018 den farkı olayacak piyasanın.
member
Activity: 602
Merit: 12
Bu piyasadaki herkesin umduğu şeyde tam olarak bu az azda olsa artarak ilerlemesi iyi olurdu. Yaklaşık 1 yıldır 1 ileri 2 geri yaparak bu noktalara geldik. Artık yükseliş zamanı geldi diye düşünüyorum
member
Activity: 680
Bu yıl bizim gibi küçük yatırımcılar için biraz kötü geçti ama inşallah 2019da satış baskısının bitmesi ve eth forkuyla birlikte kıpırdanmalar olur, hacim artar ve belki de boğa piyasasının başlangıcının tetiğini çeker
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Bence de artık diplere çok yaklaştık. 2018 yılında piyasada çok fazla kara bulut dolaştı ve bunların bir çoğu artık dağılıyor. Ben bir anda bir sıçrama beklemiyorum ama ocak ayındaki Ethereum hard forku ile birlikte kıpırdanmalar olacağına inanıyorum.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bu osilatörler trend başlangıcı veya bitişini tahmin eder ve grafiğe bakıldığında karmaşık sinyal verdiği de olmuş. onun yerine bitcoin ilk borsada işlemleri başladığı andan itibaren günümüze kadar ulaşan çizgi çalışmaları bana daha güvenilir geliyor.
member
Activity: 448
Bitcoin 2019 yılı için büyük ihtimal büyük fiyat çıkışı yapacağının sinyallerini vermiyor ,2018 de fiyat düşüşünün  hemen ardından stabil fiyata geçmeden yukarı sıçrama zor ihtimal.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Düşük fiyattan alıp, yüksek fiyattan satabilenler için piyasanın durumu çokta sorun değil.Sorun yüksekte  usdt dönemeyip beklemek zorunda kalanların zor durumda olması bence.

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
 "GTI Vera Convergence Divergence" Bu indikatör Tradingview de yok, muhtemelen kendi kodladıkları bir indikatör bu nedenle backtest yapmak zor.
jr. member
Activity: 364
Bitcoinin yükselmesi için ne etf ye ne bakkt a nede bir sinyale  ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, istediklerinde bitcoin fiyatını istedikleri rakama zaten çekiyorlar.
jr. member
Activity: 336
Sürekli aynı haberler Bitcoin yükselmeye başladı Bitcoin düşmeye başladı piyasa balinaların elinde istedikleri zaman bunu 20.000 dolara getirecekler zaten.
jr. member
Activity: 630
Gecen yilin yaz aylarindan beri bekliyoruz bu sinyalleri. Birturlu gerceklesmediler. Umarim 2019da tum olumlu beklentiler gerceklesir ve eski guzel gunlere geri doneriz.
Pages:
Jump to: