Pages:
Author

Topic: Bu sinyaller, 2019’da yeni bir başlangıç isteyen Bitcoin’cileri sevindirecek - page 3. (Read 502 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
2018 yılında yatırımcıların bitcoin ve diğer kripto paralara güveni sarsıldı.hernekadar bu piyasaya giren yatırımcı sayısı arttıysada bu kripto para fiatlarına yansımadı.bunun için piyasanın biraz daha güvenilir hale gelmesi gerekmektedir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
ETH ile başlayan olumlu gelişmeler fiyatları biraz toparladı. Diğer büyük altcoin ve Bitcoinde yaşanacak olumlu gelişmelerle fiyatlar daha da artacaktır. Sabırla bekliyorum bakalım neler olacak.
member
Activity: 252
Merit: 11
Ben de açıkçası tam manasıyla BTC için güzel günlerin netleştiğini düşünmüyorum. BTC dip noktasını daha kesinleştirmiş durumda değil. Bu koşullarda uzun vadeli büyük yatırımların gelmesini pek mümkün görmüyorum. Bunun yanında 2019 yılının daha çok yatay bir seyirde izleyeceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 210
Merit: 3
Gerçekci olmak gerekirse henüz sevindirecek bir sinyal gözükmüyor gibi gerçekten inandırıcı bir şey olması için piyasalrın biraz hareketlenmesi lazım yoksa hala düşüş trendinde gibi.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Satın alımların yoğunlaşmasının sebebi yatırımcıların artık bitcoin için en dibi bulduğunu düşünmesi. Ama bunun sıçrama için yeterli geleceğini düşünmüyorum, yatırımcıların kendini güvende hissetmeleri lazım.
member
Activity: 574
Merit: 13
Benim artık düşüncelerim biraz değişti. Herkesin gördüğü ve beklediği şeyler Bitcoin'e etki etmiyor. Aksine beklenmedik bir şey ortaya çıktığında fiyatta hareketlenme yaratıyor.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
2019 yılının büyük kısmında bitcoin fiyatı 3200 dolar ile 4500 dolar arasında olacaktır ,sene sonuna ise her yıl sonlarında olduğu gibi fiyatta sıçrama gelip 6 bin dolar seviyesine çıkabilir
member
Activity: 462
Merit: 10
Medya çok önemli tüm dünyaya bbc gibi büyük medya baronları 1 hafta bitcoin yükselişte haberi geçse boğa başlatırlar ama yapan yok işte yapmamalarıda normal medya veya spekülasyon çok önemli bu piyasada
member
Activity: 980
Merit: 12
Çoğunluk yeni bir başlangıç umudu taşıyor bu sene için kripto para piyasasında. Umalım ki ertelenen girişimler artık gerçekleşsin bu sene ve piyasa hızla ayağa kalksın.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Bloomberg'de yer alan habere göre öne çıkan bazı göstergeler, Bitcoin'in fiyatının artmaya devam edebileceğinin sinyalini veriyor.Yorucu bir yılın ardından 2019’da yeni bir başlangıç peşinde koşan kripto para meraklıları, bazı olumlu teknik sinyallerle karşılanıyor.

GTI Vera Convergence Divergence göstergesi, Bitcoin’in son altı ay içindeki en uzun satın alım dönemini yaşadığını gösteriyor.
Öngörülene göre satın alım baskısı, son 13 günde olduğu gibi sürerse Bitcoin, geçen yılki yüzde 74’lük düşüşün ardından fiyatlarda artış görmeye devam edebilir.

Sosyal işlem platformu eToro’nun kıdemli piyasa analisti Mati Greenspan, “Genellikle yapılacak en iyi şey, düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satmaktır. Teknik analizi temel alırsak grafikte zirveye göre dibe çok daha yakın olduğumuzu kolaylıkla görebiliriz. Şu anda sektör çok hızlı bir şekilde büyüyor. Bitcoin ve Blockchain’le ilgili işe alımlar oldukça hızlı ilerliyor. Yakında çevrimiçi olacak birçok proje görüyoruz. Elimizde insanların piyasada daha fazla yer aldığına dair her türlü gösterge var.” şeklinde konuştu.

Benzer şekilde en büyük kripto paralardan bazılarını izleyen Bloomberg Galaxy Crypto Index, Eylül’den bu yana en uzun satın alım dönemini geçiriyor.
Öte yandan Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, vergilendirilebilir zararların kaydıyla ilişkili satışların sona ermesinin bugünkü sıçramaya katkı sağlamış olabileceğini söyledi. Analist, sözlerinin devamında “Bu satış baskısının azalması, sıçrama için iyi bir neden.” dedi. Bununla birlikte McGlone, ayı piyasasının kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyor.

Haber linki: https://uzmancoin.com/bitcoin-yeni-baslangic/
Pages:
Jump to: