@slackovic, @casperBGD I ostali koji se kužite i ulazete u te DeFi pizdarije, možda ne bi bilo loše da netko od vas otvori temu gdje će te sherati sve vezano uz to tipa vijesti, obećavajuce projekte gdje bi se moglo očekivati zaradit nešto jer koliko sam skuzio mi nemamo DeFi temu ovdje. Čisto da pomognete nama koji smo nekako izvan svega toga i ne možemo pratiti di šta i kako
da se ne nadovezujem na vec quotan post, ali mozemo napraviti temu, to je manji problem
veci je problem sto je sve maksimalno riskantno, ja pokusavam da se klonim Uniswap-a koliko god mogu i ulazim samo tamo gde mi se cini da postoji bilo kakav smisao u projektu, a ne samo hype i zelja - 10x ne jurim
ne znam koliko bi ista mogao da preporucim nekome, jer je rizik preveliki
jedino sto mi se cini smislenim, napisao sam za Polkadot, koji i nije bas vezan za DeFi, u njega nekako imam poverenja da ce preziveti, ali sigurno nece doneti 10x za mesec dana
i nesto sto sam ranije procitao, ETH se moze posmatrati kao index svih tokena koji se vrte na mrezi, a 99% DeFi projekata se tu vrti, pa je za ocekivati da ce i ETH gore