Hadi bitcoin neyse bitpay vs. bazı siteler kabul ediyor transfer için belki uygun belki daha gelişecek yapımcısının daha iyi öngörüleri vardı daha önce yapılmayan bir şeydi ya altcoinler nedir? hadi litecoin çıktı scrypt vs. ile kasılıyor asici yok gpu ile kasılabilen daha eşit komunist bir sistem vs. primecoin keza asalsayılar vs. protoshares da gpu ile kasabilene ödül var sadece cpu cular gelsin diyor öyle ya ötekiler ?
ben bunca insanın birbirine bakıp aynı yalanı söyleyip birbirini inandırdığı başka platorm görmedim
kandırmayalım birbirimizi altcoinler sadece litecoinden mining bakımından daha kârlı olması borsacıların ilk günden alayım 2. gün cryptsy e eklensin %100 kârla satayım diye yapılmış küçük piyasası olan sonradan gelenleri dolandırmak için oluşturulmuş birer scamdır
düşünsene 2 gün önce earthcoin 350 satoshi di o gün 10 btc lik depolayıp 850 den satanın 14 btc karı var bu para nereden geliyor arkadaş
14 btc üretmek kolay işmi bu para hangi garibanın cebinden çıkıyor o adam onu ne amaçla ödüyor
yarın 950 ye çıksın bana vurdukları gibi yeni gelen çömezlere de bi de ben vuriym mi
ya o gelen ne yapacak