Pages:
Author

Topic: BUYING.COM imza kampanyası - page 6. (Read 1717 times)

member
Activity: 476
Merit: 10
November 08, 2018, 02:28:50 PM
Site domainini güzel almışlar ciddi iddalı bir proje amazonu biraz zor öttürür ancak yinede denemeleri bu sektörde hareket için mantıklı bir girişim olmuş.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
November 08, 2018, 01:31:40 PM
Böyle bir projenin imzasına herkes üşüşmüştür diye düşünmüştüm,çok güzel bir imzaya girmişsin.biz kaçırdık ne yazık ki
member
Activity: 406
Merit: 11
November 08, 2018, 12:52:44 PM
Bu proje hiç iş yapmasa bile sadece domaini sayesinde iyi satar gibi duruyor. Yalnız beni korkutan tek şey herkesin aynı fikirde olması. Genelde böyle herkesin göÜne takılan projeler pek kazandırmıyor. Kimsenin dönüp bakmadığı işler de patlayıp gidebiliyor.
member
Activity: 532
Merit: 29
November 08, 2018, 10:18:51 AM
Alan adının bile belli bir yatırım yapılarak alınmış olması projenin zaten ciddi şekilde yürütüleceğinin bir göstergesi.

Bunun dışında Buying ciddi anlamda potansiyel barındıran ve bu potansiyeli piyasanın da düzelmesiyle kinetiğe çevirirse adından söz ettirebilecek bir proje. Yüksek rütbeli olup imzasına giren arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum. Bir şekilde iş yapacaktır bu proje.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
November 08, 2018, 09:36:07 AM
İmzasında topu topu 60 kişi var bunların yarısından fazlaı jr member.Ben şahsen hiç pişman değilim imzasına katıldığım için.
Bu arada diğer projelerde 200 kişi oluyor ve hiç pay gelmiyor.Gelse bile 3,5 geliyor.

Ben mesela Jr. Member olarak girdim ben bile pişman değilim, daha ne kadar az katılım olacak. En boş projelerde bile 150-200 katılım oluyor daha ne bekliyor arkadaşlar bilmiyorum. Özellikle sizin gibi yüksek rütbeliler güzel kazanacak.

Düşük rütbeliller için gelişinceye kadar katılacakları tüm bountyler bence çok önemli. Bende aynı yollardan daha bir ay önce geçtim. Bu nedenle jr imza veren bountyleri katılmayı aksatmayın. Buying incelediğim kadarıyla gözü yükseklerde bir proje. Umarım hedeflerini tutturur.

Umarım hocam yükselsinde bizlerde imza kampanyasına katılanlar olarak nasiplenelim  Smiley Bu kampanyadan aşırı derecede umutluyum içimden bir ses vuracağız voleyi bu sefer diyor hadi inşallah Smiley
member
Activity: 238
Merit: 14
November 08, 2018, 09:30:13 AM
İmzasında topu topu 60 kişi var bunların yarısından fazlaı jr member.Ben şahsen hiç pişman değilim imzasına katıldığım için.
Bu arada diğer projelerde 200 kişi oluyor ve hiç pay gelmiyor.Gelse bile 3,5 geliyor.

Ben mesela Jr. Member olarak girdim ben bile pişman değilim, daha ne kadar az katılım olacak. En boş projelerde bile 150-200 katılım oluyor daha ne bekliyor arkadaşlar bilmiyorum. Özellikle sizin gibi yüksek rütbeliler güzel kazanacak.

Düşük rütbeliller için gelişinceye kadar katılacakları tüm bountyler bence çok önemli. Bende aynı yollardan daha bir ay önce geçtim. Bu nedenle jr imza veren bountyleri katılmayı aksatmayın. Buying incelediğim kadarıyla gözü yükseklerde bir proje. Umarım hedeflerini tutturur.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
November 08, 2018, 07:36:18 AM

full member
Activity: 1386
Merit: 116
November 08, 2018, 07:31:28 AM
Bu imza kampanyasına katıldığım için ne yalan söyleyeyim kendimi şanslı hissediyorum. Sırf domain adı 70 bin dolara alınan projeden bahsediyoruz. Umarım güzel yerlere gelir ve bizlere güzel kazançlar sağlarlar imza kampanyasına katılanlar olarak  Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
November 08, 2018, 05:46:30 AM
Potansiyel görüyorum ama ne yazıkki çok fazla katılım var ve katılım almıyorlar artık neyse katılanlara başarılar umarım diledikleri gibi olur ve kimse zarar etmeden buyingde dilediğini gerçekleşerek hayata geçer diye umuyorum hayırlısı
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 08, 2018, 05:12:59 AM
member
Activity: 448
November 08, 2018, 03:48:26 AM
2.5 ay uzun süre değil ama artık imzalarda bile wau , süper falan diyemiyorum. Token veya koinleri alamadığımız gibi aldıklarımızı da satacak yer bulamıyoruz. Bu işler için boğa yı bekler olduk belki bir gün iş yapar. Ama Amazon biraz fazla abartı olmuş.
full member
Activity: 420
Merit: 105
November 08, 2018, 03:17:14 AM
Çokça üyede imzasını gördüm fakat katılım sayısının bir hayli fazla olduğu görünüyor. Hedefledikleri yatırımı toplasalar bile ödül bir hayli az olacaktır
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
November 08, 2018, 02:47:44 AM
bakalım iş yapacak mı isim güzel fakat projenin tutması için yeterli değil tabii ki içinde bulunduğum imzadır kendisi bakalım neler olacak.
member
Activity: 364
GR
November 08, 2018, 01:22:13 AM
Imza kampanyasinin geliri cok dusuk birde insanlar hucum etmis iyice pasta payi dusmus.  İmzaya katilirken kac kisi diye bir bakin once.  Ayni durum swipe ve w12 icinde gecerli.  Insanlar akin etmiş pul olacak belli piyasaya ciktiginda.  Ayni durum daha once defalarca oldu diw ve skyfchain sayisiz kisi katildi simdi degeri neredeyse yok.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 07, 2018, 12:58:38 PM
Adım adım sona yaklaşıyoruz .Telegram kanallarından sorduğuma göre ico süreci şuanki durumunuda göze alırsak harika gidiyor muş.
Hadi be.. bir efsanenin doğuşuna tanık olalım hep beraber.
member
Activity: 392
October 18, 2018, 10:44:14 PM
Sadece alan adına göre yaklaşmak pek de makul değil ama önemli etkenlerden biri. Benim açımdan en azından dükkanı kapatıp gitmeyeceklerinin garantisi.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 12, 2018, 12:16:00 PM
Geçemezsin demeyelim de geçmen çok uzun zamana ihtiyacın olur ve disiplinli bir yönetime sahip olman gerekir. Amazon dediğimiz firma bir anda bulunduğu yere gelmedi. Kripto piyasasının amazonu olsa bile yeterli.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
October 11, 2018, 04:35:09 AM
Amazon gıbı dunya devı bır  fırmayı bu sekılde gecemezsın bu tamamen hayal urunu satmak demektır.Gercekcı olalım arkadaslar alan adı ıyı olabılır fakat amazon hayalı ımkansız.Elektronık tıcaret platformunda gemıyı alan coktan yurudu zaten.Umarım gerceklestırebılecegı hedeflerınde basarılı olurda ımzasına gıren arkadaslar uzulmez.
member
Activity: 252
October 10, 2018, 06:14:09 PM
Projeye ben de çok güveniyorum. Hem imzasına girdim hem de projeye ilişkin yazı da yazdım. Ancak, amazon gibi bir siteye rakip olması temennisini çok uçuk bir temenni olarak görüyorum. Kripto para piyasası, mevcut finans sistemine rakip konumda mı da kripto ile alışveriş yapılabilecek bir site amazona rakip olacak. Bu sadece projeyle alakalı bir husus değil. Kripto paraların kullanım oranıyla da alakalı. Amazon'a rakip olabilmesi için öncelikle kripto paraların neredeyse tüm dünyada kabul edilmesi gerekiyor. Bunun gelecekte mümkün olabileceğini dahi kesin bir şekilde bilemiyoruz. Eğer öyle olacak olsa bile daha çoook uzun yıllara ihtiyaç var. Projeye olan güvenim benim de çok yüksek olsa bile bu tarz söylemler insanları projeye karşı duygusal bağ kurmalarına sebep  olabilir. Somut olgular çerçevesinde değerlendirmemizi yapmamız gerekiyor.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
October 10, 2018, 05:11:54 PM
Domain ismi harika diyebilirim, acaba ne kadar mal oldu veya onların mıydı Smiley Alışveriş de herkesin ilgisini çekebileck bir şey, rütbe yükseldikten sonra böyle projelere gireceğim, şimdilik kar getirisi az malesef.
Pages:
Jump to: