Pages:
Author

Topic: BUYING.COM imza kampanyası - page 7. (Read 1717 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 10, 2018, 05:05:01 PM
Arkadaşlar ekibi projeyi incelerseniz boş insanlar olmadıklarını göreceksiniz.Belki bir amazon olamazlar ama ciddi bu adamlar.ben güveniyorum içim rahat birşekilde bu imzada kalıcam.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
October 10, 2018, 04:45:36 PM
amazona rakip olma işini unutun, drop shipping işinde de para yok. üreticiden doğrudan tüketiciye işi kulağa güzel geliyor ama uygulamada o işte yatar. birde siteye fiyat karşılaştıması fln koymuşlar ama tamamen sallamasyon. domain adını belkide 3 aylığına kiralamış olabilirler çokta şey yapmayın.
O kadarına bir zahmet baksaydın da öyle yazsaydın bari,alan adı 1996'da kaydedilmiş ve 2021'e kadar akredite. Diğer dediklerine büyük ölçüde katılıyorum ancak çok potansiyel vadeden bir alan adına sahip oldukları gerçeği baki.

Tamam domain güzel ama içini dolduramadıktan sonra bir faydası olmaz. Ekip, yatırım, proje vs herşeyin yolunda gittikten sonra bu domainin ekmeğini yemeye başlarlar.
member
Activity: 546
Merit: 10
October 10, 2018, 04:43:10 PM
Önceki başlığı da sen mi açmıştın bilmiyorum hocam ama senin girdiğin bountylerde hep hüsran oldu Smiley)) Bende beğeniyorum projeyi ama icolar çok riskli geliyor artık. Bittikten sonra bountyciler satıp ico fiyatının altında görürsem muhakkak almayı düşünürüm.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
October 10, 2018, 04:39:09 PM
amazona rakip olma işini unutun, drop shipping işinde de para yok. üreticiden doğrudan tüketiciye işi kulağa güzel geliyor ama uygulamada o işte yatar. birde siteye fiyat karşılaştıması fln koymuşlar ama tamamen sallamasyon. domain adını belkide 3 aylığına kiralamış olabilirler çokta şey yapmayın.
O kadarına bir zahmet baksaydın da öyle yazsaydın bari,alan adı 1996'da kaydedilmiş ve 2021'e kadar akredite. Diğer dediklerine büyük ölçüde katılıyorum ancak çok potansiyel vadeden bir alan adına sahip oldukları gerçeği baki.
full member
Activity: 532
Merit: 151
October 10, 2018, 04:30:08 PM
Alan adı güzel ama bountyhivenin şuana kadar kazandıran bir imzası olmadı çok ümitlenme derim sadece çorba parası çıkar inşallah ben yanılırım ama çoğu insan da o yönde düşünüyor
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
October 10, 2018, 03:55:06 PM
neyse baktım şimdi de buying imza da dolmuş, bakalım ne bulabileceğiz, iki gündür okumadığım bounty kalmadı, hepsi ya tırt ya da geçmiş, soar ı çok beğenmiştim, o da 30 eylülde bitmiş.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
October 10, 2018, 03:28:47 PM
Alan adi guzel yani sahsen ben begendim ve ciddi bir yatirim yapmistirlar bu alan adina sahip olmak icin. Yapacaklari iste de potansiyel goruyorum acikcasi umarim bu donemde guzel bir para toplayabilirler.
full member
Activity: 616
Merit: 100
October 10, 2018, 03:27:30 PM
Ben de bountysine katılanlardanım. Fikir güzel e-ticarette yeni bir dönem olacak. Umarım istediği başarı yakalarda boşuna uğraşmamız oluruz.
member
Merit: 10
October 10, 2018, 03:15:37 PM
2,5 ay gayet iyi bence. Çünkü son zamanlarda imzalar maşallah kaç ay sürüyor keza benim girdiğim projede 3,5 ay. Umarım proje softcap i geçerde emeklerimiz boşa çıkmaz.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
October 10, 2018, 03:15:11 PM
Alan adından kazanıyor düşüncesine katılmıyorum. Önemli olan projenin ne kadar iyi olduğu ve e-ticaret gibi sürekli büyüyen bir sektöre nasıl adapte olacakları. Orta vadeyi geçtim uzun vadede bile amazon'u geçebileceklerini sanmıyorum. Amazon 20+ senelik bir şirket ve bu seviyeye kolay gelmediler. E-ticaret sektörü devasa büyüklükte olduğu için kendilerine bir yerlerde yer bulacaklarını düşünüyorum.
full member
Merit: 102
simply getting the job done
October 10, 2018, 03:08:31 PM
evet isim çok iyi, valla ben de ziyan edeceklerini düşünmüyorum, o yüzden bu imzaya girmeyi planlıyorum, ama diğer taraftan son girdiğim tüm imza kampanyaları elimde patladı, ikisi arasında seçim yapıp hep çöp olanı seçtim, son zamanlarda, üstelik arkadaşların dediği gibi bountyhive den nedense bir cacık çıkmıyor, emekler ziyan, sinirler heba. Var mı peki arkadaşlar şunu araştırın diyeceğiniz bir bounty, çünkü bakıyorum imzalarınıza siz de sanki gelişi güzel seçmişsiniz aceleyle.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 10, 2018, 02:55:06 PM
Alışveriş projelerinin genelinin tutacağı düşüncesindeyim. Bu pazardaki insanlar reel bir şeyi kripto paralarla alamıyorlar yaygın bir şekilde. Gerçekten hakkıyla işini yapan projeler devasa büyüme gerçekleştirebilir. Buying de bunlardan biri.
member
Activity: 588
Merit: 22
October 10, 2018, 02:29:02 PM
Güzel bir proje,tutarsa çok sağlam gider.Bountyhive için ben de makale yazdım.Alışveriş projelerinin tutmaması için hiçbir sebep yok.Şu anki imzam olmasa katılırdım şahsen.
full member
Activity: 616
Merit: 100
October 10, 2018, 02:23:07 PM
Blockchain üzerinde e-ticaret odaklı girişimler çoğalmaya başladı, benim yakından takip ettiğim 2 girişim daha var birisi storiqa diğeri de flogmall. Ciddi bir potansiyele sahipler ve çalışan ürün ortaya koymuş durumdalar bu da rekabet açısından içeriklerinde yeni atılımları mecburi kılıyor. Yani bir fark yaratabilmeleri lazım ki diğer girişimlerden farklı olup yatırımcı çekebilsinler.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
October 10, 2018, 02:12:33 PM
Proje ismiyle ön plana çıkıyor. Sitelerindeki fiyat karşılaştırma örnekleri komik olsa da bu domaini harcamayacaklarını düşünüyorum. Amazona tabiki rakip olamazlar ama en azından çalışan ve kullanılan bir sistem olabilirse önemli bir platform olabilir. Uzun bir kampanya umarım bizleri üzmez.  Ayrıca hazır katılım azken keşke reklamını yapmasaydınız  Smiley 
member
Activity: 448
Merit: 33
October 10, 2018, 01:23:01 PM
Amozonu öttürebilmesi için ciddi finans ciddi ekip ve ciddi manada siyasi çevre lazım. Domain adı gerçekten idddalı ama bu işlerin sonu hiç belli olmuyor. Bende bir ara çok ciddi internet sitesi üzerine yatırım yaptım. Ciddi finans ciddi zaman ayırdığım bir projeydi. Proje halk tarafından çokda tuttu. Zİyaretçisi felan fena değildi. Ama aldığımız reklam giderlerimizi karşılamadı ve projeyi iptal etmek zorunda kaldım.
Bu işler hiç belli olmaz...
member
Activity: 448
Merit: 14
October 10, 2018, 11:45:22 AM
İş yapacaklar gibi duruyor adamlar profesyoneller.amazona rakip olmaları önemli değil ama işin hakkını verirlerse onların paylarından çalabillirler.amazon devasa bir şirket.onun yüzde 0.1 ni bile çalsa kardır.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 10, 2018, 11:40:16 AM
Sadece domain ismine kanmayın diyorsunuz da hocam çok yüksek bir artı değer katıyor projeye. Dandik bir iş için çöp edeceklerini sanmıyorum.
member
Activity: 476
Merit: 31
October 10, 2018, 11:37:38 AM
arkadaşlar sadece domain adına takılıp imzanızı 2.5 ay harcamayın iyice araştırın bakın nedir ne değildir vakit çok önemli birşeydir boşa vakit harcamayın ama diyim
member
Activity: 490
Merit: 16
October 10, 2018, 11:28:54 AM
Hocam en son forumun böyle övdüğü ins vardı sanırım berbat bir düşüş yaşadı açıkçası bountyhive platformunda çok fazla başarılı proje çıkmadığı İçin ben projeye güvenemiyorum ayrıca değil Amazon n11 e bile rakip olamaz bence
Pages:
Jump to: