Pages:
Author

Topic: Büyük Çöküş Kehaneti - page 2. (Read 6567 times)

sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
August 30, 2017, 02:02:29 AM
şu konuya şöyle bir yorum yapmak istiyorum

mal mal mal mal
member
Activity: 83
Merit: 10
August 29, 2017, 11:02:47 AM
Çöküş möküş olmadı, konuyu açan arkadaşın kaynağı nedir bilmiyorum ama bu bilgiyi söyleyenler büyük bir şaşkınlık içerisindedir eminim şuan.

Bitcoin şuan 4500 dolar seviyesini bile geçti.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
August 28, 2017, 06:49:15 PM
kısa ve orta vadede bence çöküş falan yok. Çok parası olan btc krala, Az parası olanlar ICO lara yönelsin. Monetha nın Ico su var 2 gün sonra katılın kazançlı olacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
August 20, 2017, 12:14:22 PM
Hocam gerçekleşmeyecek bir kehanet bu. Tam tersi daha da yükselecek. O seviyelere ineceğini hiç düşünmüyorum.

Ben illa gerçeleşecek demiyorum adı üstünde kehanet öngörü veya adına ne derseniz deyin. Ben bu başlığı açtığımda bitcoin 2600 dolardaydı, beklediğimden hızlı oldu ben ekimde bekliyordum bu hareketleri, neyse bedava dağıtılan Bitcoin cash 1000 dolara yakın şuan bedava yahu bedava nasıl akıl işi değil. Bunun nedeni ne al-tut sratejisi herkes alıp beklentileri fiyatlıyor, çünkü herkes yükseleceğini düşünüyor. Şuan kime sorsanız yükselecek diyor. Balinanın biri of sıkıldım ben satıyorum dediğinde ethereum anlık olarak 3 dolara kadar düşmüştü sonra tekrardan fırladı.  Bu piyasa balon değil de nedir seçim sizin arkadaşlar. Ben çıkalı çok oluyor. Birileri silkelendiğinde ezilenler 4-5 bin den bitcoin alıp 350 dolardan eth toplayanlar olacaktır. Altcoinler dahil her şeyi kardan zararına sattım hepinize kolay gelsin. Bu başlık tutsa da tutmasa da Bitcoin gelecekte çok değerli olacaktır. Orası ayrı... Lakin şuan balonlar kabarcıklar piyasayı kapladı.

Herkese bol kazançlar. YTD.
Ne balonu yahu daha bitcoin adını duymamış bir çok insan var.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
August 20, 2017, 07:04:13 AM
Bu başlıktaki bütün olay bence de kehanet kelimesinde. Hayatımda böyle bir ürkütücü kelime daha görmedim, duymadım. kehanet eşittir, bir olayın gerçekleşeceğini önceden bilmek.  Yanındaki ''çöküş'' te tuz biber ekmiş  Grin
Halbuki ''Öngörü'' kelimesini kullansak, bu kadar dikkat çekmez. Sonuçta  herkes Bitcoin hakkında  fikirlerini yazıyor. Sıkıntı yok bence.
full member
Activity: 406
Merit: 121
August 19, 2017, 02:03:44 PM
Konu başlığının adını değiştirelim bence 'büyük çıkış kehaneti' oldu.Btc aldı başını gidiyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
August 19, 2017, 11:58:52 AM
Bitcoin Cash'in patlayacağı belliydi ama ben çok erken çıktım ben çıktıktan sonra baya yükseldi değeri neyse yüksekten satın almaktan iyidir.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
August 19, 2017, 11:02:21 AM
Hocam gerçekleşmeyecek bir kehanet bu. Tam tersi daha da yükselecek. O seviyelere ineceğini hiç düşünmüyorum.

Ben illa gerçeleşecek demiyorum adı üstünde kehanet öngörü veya adına ne derseniz deyin. Ben bu başlığı açtığımda bitcoin 2600 dolardaydı, beklediğimden hızlı oldu ben ekimde bekliyordum bu hareketleri, neyse bedava dağıtılan Bitcoin cash 1000 dolara yakın şuan bedava yahu bedava nasıl akıl işi değil. Bunun nedeni ne al-tut sratejisi herkes alıp beklentileri fiyatlıyor, çünkü herkes yükseleceğini düşünüyor. Şuan kime sorsanız yükselecek diyor. Balinanın biri of sıkıldım ben satıyorum dediğinde ethereum anlık olarak 3 dolara kadar düşmüştü sonra tekrardan fırladı.  Bu piyasa balon değil de nedir seçim sizin arkadaşlar. Ben çıkalı çok oluyor. Birileri silkelendiğinde ezilenler 4-5 bin den bitcoin alıp 350 dolardan eth toplayanlar olacaktır. Altcoinler dahil her şeyi kardan zararına sattım hepinize kolay gelsin. Bu başlık tutsa da tutmasa da Bitcoin gelecekte çok değerli olacaktır. Orası ayrı... Lakin şuan balonlar kabarcıklar piyasayı kapladı.

Herkese bol kazançlar. YTD.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
August 19, 2017, 06:29:20 AM
full member
Activity: 980
Merit: 152
August 19, 2017, 02:51:37 AM
Her düşüş alım fırsatı olarak görüldüğü sürece korkacak hiçbir şey olmaz. Dünya piyasalarındaki durgunluk da devam ettikçe Bitcoin'in sırtı yere gelmez.
full member
Activity: 721
August 18, 2017, 10:46:33 AM
btc tekrar 800 leri göremez istesede göremez bence ne adar çok kişi de btc var olursa hold o kadar kolay olacaktır. yaygınlaşması demek zaten fiyatın saglamlasması gerek bence
full member
Activity: 616
August 18, 2017, 08:26:27 AM
Çöküş yaşanır mı bilmiyorum ancak daha çok artış göreceğiz bu aşikar
newbie
Activity: 159
Merit: 0
August 16, 2017, 07:21:47 PM
Btc nin bu artışı ürkütüyor açıkcası eriyip gitmeyecek belki ama uçup gidebilir  Grin
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
August 14, 2017, 09:32:49 AM
Bakın arkadaşlar diğer bir konuya biraz önce de  yazdım. Bilinirlik ile doğru orantılı olacak bitcoin deki fiyat artış hızı. Ancak ne kadar sert yükselişler yaşıyorsak bilinirlikle bu artacağı gibi sert düşüşler dalgalanmalar da bu yönde daha sert olacaktır. Lakin kısa süre de ki ani değişimlere  hızlı tepki vermek te kayıplara neden olabilir. Daha çok dikkat edilmesi gereken bir döneme girdik. Hayırlı olsun o zaman. YTD:)
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
August 13, 2017, 06:54:59 PM
Tabi ki sürekli artmayacak illa ki düşecektir de o kadar sert düşüş olur mu meçhul. Kehanet olayını analiz yaparak açıklamanız güzel ve mantıklı. O seviyelere düşse bile daha sonra kesinlikle şu anki halinden daha çok artacaktır.

Bende onu diyorum ama kime ne anlatacaksin. Millet hep yukselsin istiyor hep x2 x3 yapsin her aldiginin ustune ciksin. Dusus senaryosu yazana da hemen kiziyorlar Smiley ne diyelim herkes bildigi gibi yapsin.

Son olarak 700 dolara takilan cok olmus. 700 dolar olabilecek en kotu fiyattir. Belkide 1400 dolar bandina kadar cekilir. Belkide hic cekilmez. Her seyden once kahin olmasamda ortaya bir kehanet sundum. Sundugum kehanet grafikten alinan hissiyattir. Kimseye yatirim yapin diye acilmis bir baslik degildir. Burada yazilanlar da bitcoin fiyatina 1 dolar bile etki etmez. Basligi trollemeyin.

Bitcoin fiyatını etkileyecek gücü olmadığının farkındayım bu konunun sadece tartışmak için güzel bir konu.Her zaman yükselmez tabiki bu mantık dışı olurdu ama 700 dolar demek çok sert bir düşüş demek bunun olması bence çok ama çok zor.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
August 13, 2017, 05:38:24 PM
Tabi ki sürekli artmayacak illa ki düşecektir de o kadar sert düşüş olur mu meçhul. Kehanet olayını analiz yaparak açıklamanız güzel ve mantıklı. O seviyelere düşse bile daha sonra kesinlikle şu anki halinden daha çok artacaktır.

Bende onu diyorum ama kime ne anlatacaksin. Millet hep yukselsin istiyor hep x2 x3 yapsin her aldiginin ustune ciksin. Dusus senaryosu yazana da hemen kiziyorlar Smiley ne diyelim herkes bildigi gibi yapsin.

Son olarak 700 dolara takilan cok olmus. 700 dolar olabilecek en kotu fiyattir. Belkide 1400 dolar bandina kadar cekilir. Belkide hic cekilmez. Her seyden once kahin olmasamda ortaya bir kehanet sundum. Sundugum kehanet grafikten alinan hissiyattir. Kimseye yatirim yapin diye acilmis bir baslik degildir. Burada yazilanlar da bitcoin fiyatina 1 dolar bile etki etmez. Basligi trollemeyin.
full member
Activity: 756
Merit: 104
August 13, 2017, 02:19:32 PM
Altlar büyük çöktü, kehanet bu mudu :/
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
August 13, 2017, 01:04:02 PM
full member
Any store can buy, sell, and accept Crypto
August 11, 2017, 04:53:00 PM
Bu kehanet gerçekleşirse şahsi olarak  çok hoşuma gider. Bol bol Bitcoin alım fırsatımız olur. 700 usd den Bitcoini kim almaz istemez ki. Huh
member
Merit: 23
Life one ! Live it...
August 08, 2017, 07:05:49 AM
öncelikle bu kadar sert tartışmalar eşiğinde bile 1800 $ kadar düştüğünü hatırlatmak isterim. tabiki sürekli 2x 4x şeklinde katlayarak gitmeyecektir zamanla azalacaktır ancak o kadar düşüş olacağını kesinlikle düşünmüyorum.
Pages:
Jump to: