Pages:
Author

Topic: BÜYÜK PLAN: EOS'U 200 DOLAR YAPIP ETHEREUMU 100 DOLARA İNDİRECEKLER - page 2. (Read 962 times)

jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Bence ne eos nede eth 2. sıraya gelecek tamamen farklı bir coin çıkıp yerleşecek oraya arayüzü daha basit daha hızlı ve kullanılabilir olan.Elimde bu kapsamda 2 proje var fakat isim vermem yanlış olur.
member
Activity: 434
Merit: 16
Sanırım arkadaş yüklü bi eos alımı yapmış ve buradan dedikodu yayarak fiyat arttırma gibi beyhuda bir çabaya başvurmuş Cheesy
member
Activity: 574
Merit: 14
etherin 100 dolar ile buluşacağı fikrine saygım var. ama eos 200 dolar çok uçuk ya. 40x yapması. ha yapması olanaksız mı değil. ama bitcoinde ralli başlar ve eos da buna bitcoinden daha fazla atak yaparsa neden olmasın. söz konusu doymak bilmeyen balinalar olduğu sürece.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bu şekilde bir yorum varsa eger Ether 100 dolar altına inecek, Eos 200 dolar olacak diye hemen sorarlar. Hani nerede kaynak. Kimse inanmaz çünkü böyle haberlerle piyasası şekillendirmeye çalışanlar çok maalesef. Bu yoruma cevap: He, he, he
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
EOS'a bende inanıyordum. Ancak halen geliştiremediler coini. Ne olursa olsun. EOS cüzdanı almak için bile 40 takla atıyorsunuz. Bir çok yerde ücret karşılığı alabiliyorsunuz. Bu coin'in ETH'yi bu şartlarda geçmesi bana çok kolay görünmüyor. Kesin olmaz diyemem de çünkü kripto para işşinde ne dersen tersi oluyor.
member
Activity: 1011
Merit: 65
yalnız bitcoin vadeliler ile yeni açılacak ethereum vadeliler arasında küçük bir fark var.

bitcoin 20'de pip yaptığı sıralar açıldı ve fiyat zaten pahalıydı. o zamanlar short işlemleri bitcoin için yüklenmek mantıklıydı.

ama ethereum zaten oldukça ucuz hatta tarihi destek seviyelerinde iken bunu gidip de yine ethereumda fiyat düşürücü nitelikte olan short işlemlere yüklenmek? bu olabilir mi diye düşündürüyor.

ek olarak balinaların etherden çıkıp da eos stokladığına dair hani rakamsal veri falan bunlar olsa dediğine hak vericem.

Kardeşim ether üstünde büyük oyun döndüğü kesin bu dönüp dolaşıp ether yatırımcısının gotune görmez umarım.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
yalnız bitcoin vadeliler ile yeni açılacak ethereum vadeliler arasında küçük bir fark var.

bitcoin 20'de pip yaptığı sıralar açıldı ve fiyat zaten pahalıydı. o zamanlar short işlemleri bitcoin için yüklenmek mantıklıydı.

ama ethereum zaten oldukça ucuz hatta tarihi destek seviyelerinde iken bunu gidip de yine ethereumda fiyat düşürücü nitelikte olan short işlemlere yüklenmek? bu olabilir mi diye düşündürüyor.

ek olarak balinaların etherden çıkıp da eos stokladığına dair hani rakamsal veri falan bunlar olsa dediğine hak vericem.
member
Activity: 314
Merit: 10
şöyle boş konuları gördükçe hemde mesaj atan da aynı isim olunca insan şaşırmıyor he canım he etheri 100 usd ye düşürecekler
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
EOS miktarına bakarsak 300-400 usd olmasının zor olduğu görülür. EOS zaten iyi gidiyor ve iyi gidecek gibi de duruyor
member
Activity: 742
Merit: 19
Böyle bir şey olacağını pek sanmıyorum.Olursa Neo olabilir.Eos 'un altyapısı hazır değil.Geçen gün hacklendi.Eğer yürürse Neo alıp başını gidebilir.Eth'den çıkıp Neo'ya girebilirler.Eos şu aşamada pek güven vermiyor.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
btc 100k ya yukselirse, eos u 3 hanelilerde o zaman gorebiliriz. bu gerceklesirse eth yine altlarda zirvede olmaya devam eder.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Olur inanırım yatırımcı böyle bilinçsiz olduğu sürece her şeyi yapabilirler mümkündür ondan sonra da ağlarlar param gitti şöyle oldu böyle oldu diye dert yanarlar. Ama eos eski canlılığını kaybetti sonradan ayar verebilirler mi bilmiyorum ancak sonuç olarak böylesine yatırım yapılmış bir projeyi kötü de olsa bir şekilde ethereum ile yarıştırmaktan geri durmazlar dikkat etmek lazım.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Arkadaş yazmışta yazmış  ama biraz komplo teorisi gibi olmamış mı ??  Ether 100$ olmaz demiyorum ama EOS un mevcut durumda veya yakın zamanda 250$ ları görebileceğine inanamıyorum.

Katılıyorum sana kardeşim burada bu şekilde konu açıyorlar adam yatırım profılının %70 EOS ' a cevırmıs durumda burada kı arastırmayı bılmeyen ınsanların kafasını karıstırma pesıne dusuyorlar.

Yapmayın guzel kardeşim sürü psikolojisine kapılmayın.
member
Activity: 112
Merit: 31
Ülkenin matematikteki hâline gel. Öyle PISA değerlendirmesi, LGS, üniversite sınavı ile falan uğraşmaya gerek yok.
Gel foruma, bu tip başlıkları oku yeter.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Arkadaş yazmışta yazmış  ama biraz komplo teorisi gibi olmamış mı ??  Ether 100$ olmaz demiyorum ama EOS un mevcut durumda veya yakın zamanda 250$ ları görebileceğine inanamıyorum.

member
Activity: 683
Merit: 16
tamam anladık eth satıp eos aldın Grin
bende size şunu söyleyeyim eos şuanda balon eos 1 dolar altına düşecek şimdiden satın kurtulun ytd.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Eosu 200 dolar yapıp marketcapı bir hesaplayın. Neredeyse bitcoinin marketcapını geçiyor. Buna inaniyorsaniz tüm paranızı eosa yatırın
full member
Activity: 462
Merit: 100
Olmayacak diye busey yok ama bu soyledigin cok zor gerceklesecek bisey. Sonucta Ethereumun yerini alabilmesi icin Eosun cok daha fazla calismasi lazim yoksa ciksa bile tekrar geri oturur yerine
full member
Activity: 504
Merit: 103
Valla güzel komplo teorisi neden olmasın diyorum bu eosun arkasında varlıklı insanlar var zaten eos icodan çok fazla miktarda ether topladı usd ye geçtilerse ellerinde milyarlarca dolar var demektir
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Olaylar olaylar Cheesy Resmen entrika çemberi kurulmuş şu başlık altında. İlk sayfayı okuyunca heyecan yaptım. EOS holderım epeydir ama ufak ufak almıştım. Hazirandan beri sürekli düşüp duruyor zaten. Şu başlık doğru da olsa yanlış da olsa, aylardır okuduğum tek güzel başlık valla. Keyiflendim gece gece.
Pages:
Jump to: