Pages:
Author

Topic: BÜYÜK PLAN: EOS'U 200 DOLAR YAPIP ETHEREUMU 100 DOLARA İNDİRECEKLER - page 5. (Read 962 times)

full member
Activity: 840
Merit: 111
Eosun 200 dolar olması demek 140 milyar market hacmine ulaşması demek 17 kasım 2018 btc hacmi 113 milyar oldugunu düşünürsek eos o seviyeye gelince btc nereye gelir? bu sorunun bana cevanını da sen ver
200 çok çok uçuk olmuş eosun 37 kat artmasını ön görüyorsun bu bana pek akla yatkın gelmedi.
50 dolar olacak desen çok daha yerinde bir tahmin olurdu.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Piyasanın %65-70i ethereum altyapısını kullanıyor ethereumu yıkmanın kolay olduğunu mu sanıyorsunuz? EOS o total supplyle nasıl 200 dolar olsun? Biraz mantıklı yazılar yazın ya
full member
Activity: 616
Merit: 118
he he olacak zaten bütün piaysa ethash algosuna ait coinlerde değil mi

az okuyun bu sitenin yabancı konularını ne oluyor ne ediyor diye la bir konu da teori den öte olsun yav
full member
Activity: 672
Merit: 100
Dün sistemdeki açıktan dolayı 200 bin dolar çaldıran eos mu 200 dolar olacak? Eos getireceği hangi gelişmeyle kendine yatırımcı çekecek. Sadece eth vadeli işlemlere geçerse mi olacak bu .

https://uzmancoin.com/eos-hack-calindi/
full member
Activity: 742
Merit: 140
Biraz komplo teorisi gibi görünsede bende inanıyorum buna. Çok fazla bir fark kalmadı aralarında EOS 3x yaptığında Ethereumu yakalamış oluyor. EOS'un elinde Ethereum kaldıysa bunu son darbe için kullanacaktır diye düşünüyorum. Ethereum hodl yapmayı bırakalı çok oldu fakat EOS'u da hiç sevmiyorum.

Bitcoin ve Monero harici benim için yalnızca heyecan ve elimdekileri çoğaltma fırsatı.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305

Bu bilgiler birer varsayım mı yoksa kaynağın nedir? Milleti yanlış yönlendirmeyelim. Gerçi bu piyasada olmayacak şeyler birden oluveriyor.

Araştırdığım bazı şeylerden edindiğim bilgiler. Balinalar Ethereum satıp EOS'u topluyor şuan. Kimseye hissetmiyorlar. Ancak ellerindeki ETH sayısı ciddi azaldı şimdi ethereumu da tamamen kaybetmek istemedikleri için vadeli işlem açıp fiyatı daha da aşağı çekecekler. Böylelikle ETH sattıkları fiyatında daha aşağısına gelecek. İstedikleri zaman geri dönecekler.

Tabi ETH vadeli işlemlerle yavaş yavaş erirken, EOS'a pump atacaklar.
ETH stabil ve düşme eğilimdeyken EOS x10 yapacak. Ethereum yatırımcısı dumura dönecek tamamen şoka girecek. Hele Ethereuma en büyük rakip EOS çılgın atarken iyice delirecekler. bekleyip görelim.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
BÜYÜK PLAN BELLİ

Herkes ETHEREUM yükselecek diye beklerken Ethereuma vadeli işlemleri Getiricekler. Vadeli işlemler Bitcoine ne yaptığına bir bakın.
Vadeli işlemler gelince ETHEREUM daha da çökecek.
Gol pası EOS'a verilmiş olacak.

EOS bu şansını iyi değerlendirip 2.sıraya bile gelebilir.
EOS en az 250 dolar olacak.
Ethereumcu yatırımcılar kendini soyulmuş hissedecek.

Balinalar Ethereumun ipini çekmiş. !Ripple ve  Eos'a yol açıyorlar.

Önümüzdeki dönem bu başlık tutacak. !

Bu bilgiler birer varsayım mı yoksa kaynağın nedir? Milleti yanlış yönlendirmeyelim. Gerçi bu piyasada olmayacak şeyler birden oluveriyor.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
HERKES YİNE UYUYOR ! BÜYÜK PLAN BELLİ

Herkes ETHEREUM yükselecek diye beklerken Ethereuma vadeli işlemleri Getiricekler. Vadeli işlemler Bitcoine ne yaptığına bir bakın.
Vadeli işlemler gelince ETHEREUM daha da çökecek.
Gol pası EOS'a verilmiş olacak.
Vurdu ve GOL !
EOS bu şansını iyi değerlendirip 2.sıraya bile gelebilir.
EOS en az 250 dolar olacak.
Ethereumcu yatırımcılar kendini soyulmuş hissedecek. Vitaliğe ve geliştirici ekibe kızacaklar o sırada vitalik paralarını sayıyor olacak.

Balinalar Ethereumun ipini çekmiş. !Ripple ve  Eos'a yol açıyorlar.

Önümüzdeki dönem bu başlık tutacak. !
Pages:
Jump to: