Pages:
Author

Topic: Buzağı’dan haber varmı? - page 4. (Read 2513 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 17, 2018, 07:56:38 PM
Buzağıyı besiye çektiler yeniden piyasaya döndüğünde bu defa ayıları mahedecek inanıyorum. Depresyon dediğimiz dönem buzağının beside olması ve biz de şu an depresyon dönemindeyiz. 1 aya ak koyun kara koyun belli olacak.
member
Activity: 518
Merit: 10
October 14, 2018, 04:01:49 PM
Herkes boğayı bekliyor kazanmak için ama boğa illaki gelecek. Piyasanın düşüklüğünden yararlanarak yatırım yapanlar büyük kazananlar olacaktır.
full member
Activity: 616
Merit: 100
October 14, 2018, 03:35:42 PM
Başlığa girdim başlık isminden içerikteki yorumlara geçene kadar gözüm kanadı kelimelerin hepsi yanlış yazılmış imla hatalı bu nasıl bi türkçe nerden öğrendiniz tebrik ediyorum.

Dediklerinize kendinizi de dahil etmişsinizdir umarım ki sizde o kervana katılanlardansınız. Hem herkesi zan atında bırakıyorsunuz. Forumda herkes dört dörtlük Türkçe yazacak diye bir kural konulmamış.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
October 14, 2018, 03:21:23 PM
mıllet yeter artık battıgımız cıkalım lanet olsun demeden buzagıda gelmez boga da, ve mılelt o batma noktasına geldı, oyle lafla olmaz o işler, aman nasılsa artacak bekleyım demeyle olacak sey degıl, normal kullanıcıların paraya ıhtıyacı var ama pıyasa yonlendırıcılerın paraya ıhtıyacı yok onlarda zaten var, dogal olarak normal kullanıcıyı dısarı atana kadar beklerler
member
Activity: 933
October 14, 2018, 02:57:04 PM
Eli kulağında demek isterdim fakat şuan iöin böyle bir durum söz monusı değil. Ve boğa habercisi bir durum gelişmede malesef yok umarım en kısa zamanda gelir ve herkes mutlu olur.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
October 14, 2018, 02:51:39 PM
Başlığa girdim başlık isminden içerikteki yorumlara geçene kadar gözüm kanadı kelimelerin hepsi yanlış yazılmış imla hatalı bu nasıl bi türkçe nerden öğrendiniz tebrik ediyorum.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
September 24, 2018, 11:49:49 AM
1 haftadır hafif dana etkisi oldu bakalım bu hafta nasıl bir hareket olacak.belki gene değişik coinleri zıplatırlar..
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
October 14, 2018, 02:26:30 PM
Buzağı arazi arada bulsaın.
piyasaya ayı hakim.
Helede bu silkelemeler devam edersen kaçan kaçana olacak.
jr. member
Activity: 154
September 24, 2018, 02:53:23 PM
yıl sonuna doğru piyasada yeni yatırımcıların desteği ve katkısıyla yüksek miktarda yükseliş meydana gelebiblir dikkatili olmak lazım.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
September 24, 2018, 11:36:45 AM
tek tel pump yiyen varda bakalım ekimde ne yapacak piyasa.
member
Activity: 1264
Merit: 43
September 19, 2018, 01:56:33 PM
Kimse 2017 son çeyreğinin tekrarını beklemesin bence zira bu beklenti adamı perişan eder. Herşeyi geçtim BTC 8-9K arasında stabil kalsa ben ona da razıyım ama yatırımcılar kadar artık başrol oyuncularının da 2017 son çeyreğini unutup önüne bakması lazım. Herkeste boğa beklentisi, herkeste 15-20K beklentisi var ama bekleye bekleye artık bu bir nevi takıntı haline geldi. ICO'ların da artık bu takıntıdan kurtulması lazım ve plan-programlarını, sof-hard cap miktarlarını mantıklı ve gerçekçi bir biçimde belirlemesi lazım. Kısacası geçmişten kurtulup yaşadığımız gerçek zamana odaklanmamız lazım.
member
Activity: 756
Merit: 16
September 18, 2018, 03:50:14 PM
Geçen bir haber okudum btc 2019 yılında 1000 usd altına bile düşebilir diye bana biraz abartı geldi de şuanda piyasa çok iyi değil özellikle ethnin değerinin düşük olması piyasanın durumunu ortaya koyuyor en azından btc yine direniyor 6k usd üzerinde
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
September 18, 2018, 11:42:06 AM
Dolarada güven olmadığından dolayı ben artık tl ye geçiş yaptım ve eylül sonundaki etf hareketinin sonucunu bekleyeceğim, düşer veya çıkar bilemiyorum ama her gün piyasayı takip etmek beni yordu. Full tl ye geçip ekim ortasında tekrar piyasaya giriş yapmayı düşünüyorum

Doğru yalan ETF olayına 2 gün kaldı yani 20-21 eylülde ya kabul edilmeyecek ve fiyatlar inecek ama nereye kadar yada onay alırsada artık sanırım çıkış başlayacak.Ama her halükarda bu kadar sabır edip satmayıp bekledikten sonra haber olumsuz çıksada beklemekten başka seçenek yok benim açımdan. Çünkü bu inişlerin sonu gelecek ve bir yerden öyle bir dönecekki işte o zaman artık füze gibi çıkacağı kesin geçen seneki ekim-kasım-aralık gibi olursa işte gene nerden bakılsa 1-2 ay sürer yukarı hareket tabii tahmin.
ETF kararını hesap edip tedbirini alan alsın.Ben hodl  beklemeye devam...
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
September 18, 2018, 10:30:35 AM
Haber yok saldık çayıra 8 9 ay oldu kurtmu kaptı kuşmu çaldı bilgi yok köyüde ayılar bastı sabah akşam baskın yapıyorlar. Şaka bir yana ama 1 ama 2 yıl sürsede boğa geşecek buna inancınızı kaybetmeyin
member
Activity: 504
September 18, 2018, 09:35:42 AM
Dolarada güven olmadığından dolayı ben artık tl ye geçiş yaptım ve eylül sonundaki etf hareketinin sonucunu bekleyeceğim, düşer veya çıkar bilemiyorum ama her gün piyasayı takip etmek beni yordu. Full tl ye geçip ekim ortasında tekrar piyasaya giriş yapmayı düşünüyorum
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
September 18, 2018, 08:55:52 AM
Hocam boğa mı - kutup ayısı mı bilmem ama bişey gelecek o kesin. Artık kesin konuşmak da istemiyorum çünkü gerçekten çok fazla dönüş oldu piyasada. Hiç birşeye güven olmuyor, sebepsiz pumplar yüzünden hiç güven kalmadı. Ama emin olun o gemi gelecek, pardon o boğa gelecek. Sabırla beklemeye devam ediyorum kendi adıma. Hazırlıklarımı da yaptım sayılır. Umarım herkes için hayırlı olur.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
September 18, 2018, 08:01:12 AM
Aralık Ayı Btc Zirve Ayı Bekle Ve Gör  Wink
full member
Activity: 728
Merit: 151
September 18, 2018, 06:13:05 AM
kimsenin bi bok bildiği yok..herkes ıslak rüyalarını hayallerini falan yazıyor işte..dayanak noktaları da yok...bazılarının kaynağı götü...ocak ta btc sıçınca herkes buralarda soruyordu birbirine niye böyle oldu diye adamların cevapların bak: bahar aylarında ortalık yeşillencekmiş..niye e çünkü bahar ayına giriyormuşuz...

yaz bitti ulan  Grin Grin

bazıları da geçen seneki grafiklere bakarak zaman veriyordu hiçbişey tutmadı..twitterda kendine binance teknik analizci diyen maymunlar bile airdrop kovalıyor şu aralar ahaha  Grin

boğa ne zaman gelir bilinmez ama burda dedikodu korku salarak (fud)  daha da panik yaptırma peşinde şark kurnazları...

aptal olan her sezonda para kaybeder zaten sktr edin
jr. member
Activity: 252
September 17, 2018, 07:42:45 AM
bitcoin için artık en kritik hedef 7400 dolar oldu. oradaki hızlı satışlar güçlü bir direnç oluşturdu. kötümser değilim ama 7400'lerdeki o satış baskısı artırıcı haberlerin aynısını şu anda yapsalar 1000 dolar falan çok fena güme de gidebiliriz.
jr. member
Activity: 420
September 16, 2018, 12:07:13 AM
Piyasa çok kötü bu sene gelecek gibi görünmüyor bitcoin yine en azından 6000 de sabit kalıyor diğerlerinin dibini bulamadık daha.
Pages:
Jump to: