Pages:
Author

Topic: Buzağı’dan haber varmı? - page 9. (Read 2513 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
August 15, 2018, 04:04:26 PM
Yükselince sat düşünce al aslında şu kurala uymayı becerebilsek mutlu mesut takılırdık piyasada en azından kendim için diyeyim.ama yükseldikçe daha fazla yükseleceğini düşündüğümüz için satıpta çıkamadık.bunun sebebide boğayı iliklerimize kadar yaşadığımız için.bi ara eth satardım sattıkça artıyordu pişman oluyordum.şimdide satmadım diye pişmanım
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
August 15, 2018, 03:21:06 PM
Valla bende aynı senin kafadanim. İnat ettim elindekileri satmayacagim diye. Bakalım ne kadar daha gidecek böyle.  Gerçi benim zarar çok fazla değil ben ortalarda iken Felan aldım da. Birde o zirvedeyken alıp satmayanlar işte onların yerinde olmak istemezdim. Bakalım o buzağı ne zaman doğacak.
member
Activity: 448
Merit: 33
August 15, 2018, 03:13:44 PM
Eğer elinizdeki coin çöp olacak bir coin değilse, ekibine ve projesine güveniyorsanız sabredin. Er yada geç mutlaka yükselecek. Ama bu beklentim 2019 ve sonrası için. Yakın zamanda ciddi bir yükseliş beklemiyorum.
full member
Activity: 770
Merit: 103
August 15, 2018, 11:33:26 AM
bahsttiğin konuya sonuna kadar katılıyorum. başlık açıp ta ben size demiştim, aylardır bağırıyoruz , yada altcoinler bitecek vb başlık açan embesillerden bıktım usandım artık. ibreti alem için elime geçirdiğimi fena hırpalarım
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
August 15, 2018, 10:44:04 AM
Yılın başında alanları geçtim son bir ayda satın alınan altcoinlerde dahi müthiş bir düşüş gerçekleşti daha dibini hayal etmek istemiyorum şahsen.
full member
Activity: 406
Merit: 102
August 15, 2018, 09:30:03 AM
Bence daha dibi göremedik az daha devam ederse btc 5k lara eth 100 dolarla inerse şaşırmayın 4.380 dolar küsür zavarım var bir şey demiyorum sadece izliyorum  Angry
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
August 15, 2018, 09:15:40 AM
Hiç bir mantıksal istatistiği Yok ya İnan ki şuan dolar al sat bitcoinden daha karlı bu Boğacık da gelmeyecek gibi piyasadan çıkan para birgünde geri girdi ama tekrar düşmeyeceğinin de garantisi Yok
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
August 15, 2018, 09:12:42 AM
Altlarda kalanlar için tablo hiç iç açıcı değil, yüzde doksan lara varan oranlarda zarar var. Yedi sekiz ay önce örneğin beş bin dolarlık yatırım yapan kişinin şuan beş yüz doları var. Bu kadar zarardan kurtulup bir de kara geçmek en azından kısa vadede pek olası gözükmüyor. İyi para kaldıracak kişiler bugünkü seviyelerden alım yapanlar olacak. Diğeri çarpı iki üç yapana kadar bu kişiler çoktan çarpı ona ulaşmış olacaklar. Bu piyasada en önemli şey bir malı en ucuz olduğu dönemde almak,gerisi de sabredip beklemekten ibaret.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
August 15, 2018, 06:50:07 AM
Başlığa sesli güldüm  Grin Grin
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
August 15, 2018, 06:46:20 AM
Haber doğrumu yalanmı bilmiyorumda.sitede geçen haberler kısmında  bir konu vardı bitmain btc için maden makinesi üreten firma eylülde sanırım çinde yada hongkong da borsaya açılacak ordan 18 milyar usd fon girişi bekleniyor gibi bir haber vardı.
Öyle bir olay olursa dedikleri gibi  btc ye etkisi ne olur mesele orda.artımı eksimi yönde?
bence artı yönde olurda ne kadar fırlatır yukarıya btc yi orası muamma.
tabii haber doğrumu oda belli değil?

konuda altta..

https://bitcointalksearch.org/topic/bitmain-halka-arz-oluyor-4873715
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
August 15, 2018, 06:39:57 AM
görünen bu silkemeler son hız devam edecek geçen seneki ağustos ayı  btc-eth-ltc fiyatlarına çizelgeden bakınca aslında bugünkü ağustos ayı  ile aynı gibi yalnız o zaman işte piyasada hareket eylülden sonra ekim gibi başlamış yukarı doğru bakalım ekimde hareket olacakmı?hep beraber göreceğiz.
o zamana kadarda işte in çık in çık olacak. Cheesy

Geçen senenin dinamikleri ile bu senenin dinamikleri ve beklentileri farklı. Bu ayı sezonu biraz daha uzun sürebilir.  Hele ki eth olarak beklentim biraz daha uzun zira yapılan icoların bir geri dönüşü olacak.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
August 15, 2018, 06:35:49 AM
görünen bu silkemeler son hız devam edecek geçen seneki ağustos ayı  btc-eth-ltc fiyatlarına çizelgeden bakınca aslında bugünkü ağustos ayı  ile aynı gibi yalnız o zaman işte piyasada hareket eylülden sonra ekim gibi başlamış yukarı doğru bakalım ekimde hareket olacakmı?hep beraber göreceğiz.
o zamana kadarda işte in çık in çık olacak. Cheesy
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
August 15, 2018, 06:12:46 AM
buzağı dan daha haber yok gibi.dün düşen piyasa bugün çıkışta ama yarın gene düşer.Mübarek yüksek tansiyona döndü.ama bu düşüş çıkışlar bir noktada patlayacak ve sonrada dananın kuyruğu kopacak.
newbie
Activity: 55
Merit: 0
August 15, 2018, 05:40:59 AM
kendinize bir hedef koyduktan sonra emin olun ulaşırsınız da  o yerdeyken satarsınız da. Sabreden derviş muradına ermiş. Bu yüzden sabır kilit noktası bu piyasada. emin olun hedefinize ulaşıp oradayken satacaksınız.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
August 15, 2018, 05:39:04 AM
Kendimizi boğa geldi gelecek eli kulağında şeklinde şartlamışız tüm bu sıkıntının sebebi bu. Bitcoin sene içinde bundan önce nasıl hareketler yapıyorsa şimdi de öyle hareket ediyor.
member
Activity: 504
August 15, 2018, 05:34:44 AM
Kısa sureli toparlanmalar daha buyuk satış baskısının geleceğini gösteriyor bence. Ethereum için özellıkle 200 dolar beklentisi bence eylul 30 a kadar gerçekleşecek.
jr. member
Activity: 50
Merit: 1
August 15, 2018, 05:28:06 AM
Hergün yeni bir haber yeni bir analiz çıkıyor. Birisi artık bitti yükseliyoruz derken birisi bu keriz silkelemesi daha 3k olacak fiyat diyor. Büyük bir inanç var ama nakit girişinde sıkıntı var. Bu kadar düşüş olması insanları ürküttü. Bir kere %30 %40 yükselmeler görsek bitcoin akımının geri geleceğine inanıyorum ben. Bir kere büyük atlaması şart. %10 artıp 3 gün sonra düşünce insanlar güvenemiyor.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 15, 2018, 05:20:33 AM
Piyasa bugün biraz toparlanmış gibi.Objektif olarak bakarsak gerçekten altcoinler yüzde 70-80 oranında kan kaybetti.Fiyatları düştü.Bu saatten sonra sattığında zararı kabul ediyorsun demektir.Beklemekten başka bir seçenek gözükmüyor şu anda.Beklemek fayda verir mi.Projesi sağlam olan coinler elbet eski seviyelerini de geçip kar ettirmeye devam edecektir.Scam yada yaptığı işin ne olduğu belli olmayan altcoinlerin işi zor.O yüzden para yatırdığınız bir coini iyice araştırın ne iş yapar ekibi nasıl geleceğe bakışları nasıl reel hayatta karşılığı var mı.Bunlar önemli faktörler ileriye dönük.Şu ortamda bana göre kendini kanıtlamış, projesini reel hayata tanıtmış ve taşımaya başlamış iki proje görüyorum.Biri pundix biri vet.İkisi de elinizde tuttukça katlanıyor.Böyle bir avantajı da var.Piyasa düşse bile adetiniz artıyor her ay.Uzun vade güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.Tabi al unut olmaz bir coin'de.Her gün ekibi yaptığı işleri gelişmeleri takip etmek lazım.Yarın bir gün ne olur ekip kaçar mı proje gümler mi bunlar önemli her coin için.Birde her söylenene değil kendi araştırmalarınıza değer verin.Bilgi bu piyasada değerlidir.Tecrübe de.(YTD)
member
Activity: 364
August 15, 2018, 04:42:40 AM
Herkes gibi bende bu üzün süreli düşüş trendinden çok sıkıldım paramın büyük bir kısmını kaybettim fakat ye ben bu işten kazanarak çıkarım yada eli boş çıkarım. Risk almayan kazanamaz ben böyle düşünüyorum.
full member
Activity: 560
Merit: 113
August 15, 2018, 04:40:53 AM
Kimse bir şey bilmiyor yaptığımız şey tahmin yani doğru ya da yanlış olabilir dolayısıyla alacağın kararlar zararla da bitebilir.
Pages:
Jump to: