Ai fi surprins cata lume face asta. Am facut-o si eu cand am fost mai tanar si mai prost, deci stiu.
Stiu, NeuroticFish, stiu... Vad si pe diverse grupuri crypto de Fb aceste intrebari... zi de zi. Insa nu ma pot opri din a ma intreba: "De ce?". De ce pun toti acesti oameni aceste intrebari, dorind parca din toata inima sa isi faca rau singuri? Si... cand am ocazia de a intreba pe cineva personal, cum este acest caz, pun si eu aceasta intrebare. Mereu raman surprins (dar si intristat) de raspunsul primit...
Parerea mea este ca daca vrei sa lucrezi direct cu asemenea suma, doresti neaparat ca cineva sa iti faca probleme. Adica ti-o ceri...
Dap... asta zic si eu. Interesant este ca nu primesti "lovitura" imediat dupa ce ai "comis-o". Si crezi ca scapi. Insa cand se intampla (ceea ce este inevitabil, fie ca este peste 1 an sau peste 5), iti amintesti ca odata ai citit ce scria "unu' oarecare", care te sfatuia sa nu procedezi asa... si te intrebi: "Oare de ce am facut eu
asta atunci...?".
Poate ca sunt persoane care au un profit destul de mare din crypto si vor sa isi ia un apartament, o masina, un teren, sau altceva in lumea reala, nu doar o inghetata, un televizor sau o excursie cu un card crypto. In cazul mentionat banii trebuie justificati si nu e o problema platirea taxelor.
msc99... esti inca
prea crud in acest domeniu... Si nu intelegi fundamentele crypto-anarhice ale Bitcoin si nici motivul
adevarat pentru care a fost creat... In timp vei intelege insa. Daca pur si simplu nu poti accepta in mod axiomatic un sfat primit de la mai multi oameni cu experienta in domeniu (si te inteleg, nici eu nu as lua de buna ce mi-ar spune un strain), sper doar ca in timp sa reusesti sa inveti din greselile altora, inainte de a invata din ale tale...
Vei vedea, in timp, ca nici in crypto "nu tot ce zboara se mananca", dar sper sa nu ajungi sa vezi asta din experienta proprie. Va fi una foarte dificila...
e un inceput, isi deschid toti membrii familiei conturi la Libra ... in ziua Z
Sper, din tot sufletul, sa fi glumit cand ai scris propozitia asta. Daca nu ai glumit insa... macar nu-ti implica si membrii familiei in asa ceva. Cand va veni ziua in care vei suporta repercusiunile... macar sa te simti impacat cu tine ca te-ai bagat doar pe tine in treaba asta... fara a avea de suferit si alti oameni nevinovati, care nici macar nu stiu in ce sunt pe cale sa intre...