Pages:
Author

Topic: CEDEX bounty tarihleri uzatıldı - page 12. (Read 1496 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
January 14, 2018, 05:37:03 AM
Sylon'a da güvenmeyeceksek kime güveneceğiz? Colorlessk'ya mı? Cheesy
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
January 14, 2018, 05:29:52 AM
Ben de sylondan soğudum son zamanlarda keyfi rejectler yapıyor. katıldığım bir twitter kampanyasında da ismimi bulamadım. geri de ekletemedim. Büyük ihtimal duyulan birşeyler var ki zaten 2 aydan beri yeni kampanya açamıyor.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
January 14, 2018, 05:24:47 AM
şu sıralar dökümanları ha bire kitliyor sylon iddialar doğru olabilir ama takibimde olan bir adam hangi coinin yöneticiliğini yapsa güzel paralar kazandırıyor misal Oyster, appcoin ikiside muazzam paralar kazandırdı hatta oyster'in twitter bounty'sine katılmıstım 5 k göndermişlerdi satmasam 22k dolarları gördü Cheesy ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhh
tamam da tehlikede orda başlıyor zaten. bakıyor projeden getiri güzel multi hesapsın ayağına son hafta milleti kampanyadan atıp kendi alıyor payları deniyor.
member
Activity: 336
Merit: 11
January 14, 2018, 05:19:36 AM
Bounty yapıldıktan sonrası güzel, emeğinin karşılığında coin gelmesi ve sonrasında sattığında tüm paranın sana kar olarak gelmesi muazzam bir şey. Fakat, vakit olmayınca çok zor oluyor bu durum.
member
Activity: 238
Merit: 30
January 14, 2018, 05:12:15 AM
şu sıralar dökümanları ha bire kitliyor sylon iddialar doğru olabilir ama takibimde olan bir adam hangi coinin yöneticiliğini yapsa güzel paralar kazandırıyor misal Oyster, appcoin ikiside muazzam paralar kazandırdı hatta oyster'in twitter bounty'sine katılmıstım 5 k göndermişlerdi satmasam 22k dolarları gördü Cheesy ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhh
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
January 14, 2018, 05:09:28 AM
hazır baslık açılmısken birkaç soru sorayım cedex'in yöneticisi sylon hali ile sylonun yönettiği projeler genelde tutuyor bounty uzamısken katılsammı acaba tavsiye edermisiniz üstadım ?=

bounty tavsiyesi coin tavsiyesinden daha zor... cünkü ortada daha coin yok, market yok, ne kadar gelecegi - hatta gelip gelmeyecegi bile belli degil. imza kampanyalarini herkes kendisi belirlemeli... nasip isi...

bundan önce VIU imzasindaydim... adamlar hiz bir sekilde 2,5 milyon VIU göndermisler imzadan bana, hizlica markete girdi 1 cent olunca elimdekilerin hepsini verdim; ben verdim adim adim 2-3-4-5 cent oldu... yani bounty isi hic belli olmayan bi is...
full member
Activity: 1358
Merit: 193
January 14, 2018, 05:07:23 AM
çok faydalı başlık olmuş konu sahibine çok teşekkürler.
böyle uzaması iyi olmuş tekrar uğraşmamış oluruz yeni imzayla.

hazır baslık açılmısken birkaç soru sorayım cedex'in yöneticisi sylon hali ile sylonun yönettiği projeler genelde tutuyor bounty uzamısken katılsammı acaba tavsiye edermisiniz üstadım ?=

sylon hakkında forumda inanılmaz şikayetler var. milletin stake lerine çöktüğüne kadar(bunlar idda tabiki doğruluğunu bilemem)
ben şahsen projeyi çok beğenmezsem bir daha düşünmüyorum sylon u.
member
Activity: 238
Merit: 30
January 14, 2018, 05:04:12 AM
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
January 14, 2018, 05:03:59 AM
Zaten 3 ay olan bounty kampanyasi simdi 4 ay oldu yani... Uzun vadeli bounty kampanyalari riskli olur tabii... Daha kampanya bitecek, ICO olacakta - bountyler dagitilacakta, coin bir markete girecekte, dump pump yiyecekte, ohooo... ölme esegim ölme:)
full member
Activity: 588
Merit: 104
January 14, 2018, 04:47:50 AM
Başlık açıldı mı bulamadım ama haberi olmayan arkadaşlar için faydalı olacağını düşünüyorum. CEDEX icosunun tarihi değişmiş. Ön satışı 16 Mart tarihine çekmişler.
Dolayısıyla normalde şubat sonu bitmesi planlanan bounty kampanyası da nisan ayına sarkmış durumda.

Announcement: As many people may have already noticed it, CEDEX ICO date was changed.
Thus, CEDEX bounty campaign won't end in end-February but in mid-April, or before if the ICO is a success.

Pages:
Jump to: