Pages:
Author

Topic: Çevrenizdekiler coin trade yaptığınızı biliyor mu? - page 2. (Read 3863 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Daha önce birlikte ortak madencilik yaptığımız bir arkadaşıma 20 tane ethereum al at köşeye diyorum, aldıramıyorum. Servis plakası alacağım diyip duruyor. Geçenlerde de bir dükkan aldı kirasını yiyor. Mesleği icabı 3 tane de arabası var, hal vakit yerinde ama inat etti almıyor ethereum.

Hâli vakti yerindeyse neden almıyor ilginç gerçekten. Ama adam yolunu bulmuş harbiden dükkan kirası yiyorsa yapacak birşey yok. Arkasından konuşmak gibi olmasın arkadaşının ama demek ki kıyıda köşede nakit parası yok.
hero member
Merit: 1003
Daha önce birlikte ortak madencilik yaptığımız bir arkadaşıma 20 tane ethereum al at köşeye diyorum, aldıramıyorum. Servis plakası alacağım diyip duruyor. Geçenlerde de bir dükkan aldı kirasını yiyor. Mesleği icabı 3 tane de arabası var, hal vakit yerinde ama inat etti almıyor ethereum.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
birkaç arkadaşıma söylemiştim benimle dalga geçtiler ondan sonra birdaha bu konu hakkında konuşmadım. Çok şey kaybediyorlar ve kaybedecekler.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Kime anlatsam yasa dışı bir şey gözü ile bakıyor 80-90 katına katladım parayı 3-4 ayda diyorum ya inanmıyorlar yada şimdi kazandın ama 3-5 vakte fazlası ile kaybediceksin diyorlar.
aga sana ben bıle ınanmadım onu ne yapcaz Cheesy 90 katı hangı coın de nasıl yaptın acıklayabılır mısın ??

Piyasaya hiç güvenmediğim ve en başta ponzi olduğunu düşündüğüm için 100 tl  para ile başladım şuanda 7-10 bin tl arasında sürekli git gel yapan para oldu devamlı trade sonucu oldu şansımda yaver gitti xbc bana en çok kazandıran coinlerden biri fakat artık pump dump coinleri yerine sağlam projesi olan coinlere yatırıyorum, az olsun öz olsun. Waves çok fırsat veriyor sürekli al sat ile 250 wavesı 2 haftada 440 yaptım
newbie
Activity: 19
Merit: 0
aslında anlatmamak en mantıklısı daha ne olduğunu bilmediğimiz (cevabını bilmediğimiz) sorular gelmeye başlıyor. en güzeli ettiğiniz zararları anlatın ki millet fazla soru sormasın. Cheesy kumar o deyip geçsinler.

yaş ve araştırmayı seven kişiler;  kime anlattığınız çok önemli bu noktada. Smiley
hero member
Merit: 502
Kime anlatsam yasa dışı bir şey gözü ile bakıyor 80-90 katına katladım parayı 3-4 ayda diyorum ya inanmıyorlar yada şimdi kazandın ama 3-5 vakte fazlası ile kaybediceksin diyorlar.
aga sana ben bıle ınanmadım onu ne yapcaz Cheesy 90 katı hangı coın de nasıl yaptın acıklayabılır mısın ??
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
hiç anlatmakla falan uğraşmayın soruların ardı arkası kesilmiyor. Bu işlere ilgisi olan biraz da bilgisi olan birilerine anlatabilirsiniz. Başka işlerde de başıma geldiği için tecrübeliyim. o yüzden boşa kürek çekmek gibi oluyor
member
Activity: 118
Merit: 10
hocam 80-90 katına nasıl katladın ya? hangi coinlerle yaptın? icolara mı girdin nasıl oldu o iş?
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
full member
Activity: 392
Merit: 107
Birkaç arkadaşa bahsettim. Saçmaladıgımı falan düşünenler olunca, ben de kimseye anlatmama kararı aldım. Bilemiyorum, belki de ben yeteri kadar anlatamadım.
member
Activity: 118
vallaha gireli 15-20 gün oldu. 120 dolardan fazla zarardayım. acemiliğime geldi al satlarda zarar ettim. ha pişmanmıyım hayır? 1 ağostos sonrası uzun vadede kazanacağıma adım gibi eminim. herkes kazanıyor ben neden kaybedeyim. en kötü şuan aldıklarımı hiç satmasam bile 1 yıl sonra 10-20 kat kardayım.(wawes aldım). keşke daha önce girsem deli kazanırdım o ayrı. anneme falan bahsettim. klasik tepkiyi aldım oğlum anlamadığın işlere girme. inşallah batmazsın. bak şu borsaya girmiş batmış falan. bu öyle değil diyorum inanmıyor. daha da kimseye anlatmıyorum. bakalım ben paraları harcarken nerden geldiğini düşünsün dursunlar...
full member
Activity: 266
Merit: 242
20c den 5000 adet  etc almistim o zaman hanim cok kizmisti sonradan arabasini yeniledim etc den kazandigimla.Hala bu para nasil geliyor diyor anlamiyor.Basim belaya girecek diye korkuyor.Vergi falan kaciriyorsundur diyor,bak sonra basimiza is gelmesin diyor.
hero member
Activity: 504
Merit: 500

Anlat anlat anlamıyorlar adımız borsacı saadet zincirci olmasın diye anlatmıyorum

resim cuk oturmuş hocam Smiley ülkemizdeki insanların birçoğu anlamadığından sıcak bakmıyor oyun falan zannediyorlar sanki silkroad vs gibi
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
geçengün bende bi arkadaşıma bahsettim ve aynen şunu dedi ''ne koyunu abi'' ondan sonra konuyu değiştirdim  Grin
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Ben anlatınca la manyak mısın kumar oynama diyorlar deli oluyorum, 
Para lan bu deyince  hani nerede?  Adamlar kaçarsa ne halt yiyeceksin diyorlar,  artık yıldım  anlatmıyorum  kimseye,  çünkü beni deli ediyor a m  kodumun oğulları,   
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
2013 sonu 2014 başı gibi biliyorlardı. Birçok coin o dönemde virgülden sonrası bol sıfırlı idi. Yanlış tercihler, yanlış tahminler yüzünden astarı yüzünden pahalıya geldiğini düşünüp satın aldığım rig'i bile satılığa çıkartmıştım. Ahh eşşek kafam ahh diyorum şimdi eth'leri moneroları nem'leri görünce şu an. Millet 1-2 milyon para kaldırdı benimle birlikte buralarda takılmaya başlayıp. Benim cebimde bir tek akbil var...

hiçbir şey için geç değil hocam,  umutsuzluğa kapılmanın alemi yok önümüze bakacağız  Wink
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
2013 sonu 2014 başı gibi biliyorlardı. Birçok coin o dönemde virgülden sonrası bol sıfırlı idi. Yanlış tercihler, yanlış tahminler yüzünden astarı yüzünden pahalıya geldiğini düşünüp satın aldığım rig'i bile satılığa çıkartmıştım. Ahh eşşek kafam ahh diyorum şimdi eth'leri moneroları nem'leri görünce şu an. Millet 1-2 milyon para kaldırdı benimle birlikte buralarda takılmaya başlayıp. Benim cebimde bir tek akbil var...
sr. member
Activity: 686

Anlat anlat anlamıyorlar adımız borsacı saadet zincirci olmasın diye anlatmıyorum

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sen neyle uğraşıyorsun diyorlar. Online dunya capında borsa diyip işin içinden çıkıyorum. Bir kaç kez bitcoin blockchain ether falan anlatmaya çalıştım ama olaydan habersizler için atom parçalıyormusum gibi anlaşılıyor ondan o şekilde anlatmayı bıraktım.
member
Activity: 90
biliyorlar ve bu vesileyle yatırım yapmaya başlayanlar olacak birkaç güne.
Pages:
Jump to: