Pages:
Author

Topic: Çin'de Bitcoin madenciliği yapan bilgisayarlara el konuldu.. - page 2. (Read 432 times)

member
Activity: 62
Merit: 10
btc madenciliği gayri yasal değil niye el konsun
member
Activity: 252
Merit: 11
Her ne kadar elektrik harcıyor olsa da sonuçta bunun karşılığını sana para olarak geri dönüş yapıyor. Bu yüzden buna fazla karisamazsin gibi geliyor.
Öte yandan şu da olabilir. İnsanlar bunun için ciddi enerji sarf ediyor lakin bu enerji sarfiyatının geri dönüşü veya ülkeye katkısı yok şeklinde düşünülebilir. Ki bu da mantıklı. Yarın öbür gün olmaz olmasını beklemiyoruz ama diyelim ki kripto paralar yalan oldu o kadar enerji çöp olacak bunun için çalışıyor olabilirler
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Elektrik ucuz ve çok fazla tercih ediliyorken devlet izniyle yapılabilir aslında. Çin hükumeti aylık bir bedel belirleyip madencilik yapmak isteyenlere kolaylık sağlayabilir. Hem izinli yapılır madencilere el konulmaz hemde Çin para kazanır.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Çin acaba bitcoine mi savaş açtı pow a mı savaş açtı? Mining yasaklanır masternod devam eder
newbie
Activity: 101
en sevmediğim ülke yönetimlerinden biri de bu çin yönetimi..adamalar halklarını sefalet içinde bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar..
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Haberin ayrıntılarına hakim değiliz, dolayısıyla Çin’in bu konudaki hassasiyetini eleştirme hakkına da sahip değiliz. Enerji konusunun önemli olduğunu düşünüyorum ve 1,5 milyar insanın yaşadığı Çin’in enerji politikasını eleştirmek doğru olmayabilir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Nedir bu çinin kripto paralarla alıp veremediği çinde insanlar bitcoinden veya ico lardan para kazanamaz mı ? adamlar ölene kadar fabrikalardamı çalışsın ölene kadar sömürülsün mü yazık ya.
newbie
Activity: 112
Bitcoin gittikçe yaygınlaşan bir para birimi bunların düşmanı olarak merkez bankaları Çin de de iş başında
newbie
Activity: 112
Bitcoin gittikçe yaygınlaşan bir para birimi
Ve bunların düşmanı olarak merkez bankaları Çin de de iş başında
member
Activity: 392
Bitcoin ve kripto para üreticiliği genel olarak yasak ülkeler de
Bu ülkelere Çin de eklendi
Abi sana bir sorum olacak neden her şeye anlamsız alt alta mısralar şeklinde yorumlar atıyorsun edebiyattaki garipler akımının bitcointalk'daki temsilcisi falan mısın acaba ?
member
Activity: 392
Nedeninii iyice irdelemek gerekiyor belki de enerji politikaları gereği böyle bir işlem yapmışlardır her şeyi bitcoine karşılar diye yorumlamak bizler için zarar.
newbie
Activity: 140
Bitcoin ve kripto para üreticiliği genel olarak yasak ülkeler de
Bu ülkelere Çin de eklendi
newbie
Activity: 280
çin bitcoin madenciliği için bir cennet, ama orada büyük yatırım yaparken, hükümetlerle ve oradaki yerel kişilerle iyi şekilde geçinmek gerekiyor, çünkü çok değişik bir ülke orası
jr. member
Activity: 372
Merit: 1
Ben hiç bir şey anlamıyorum bu işlerden. Sırf fazla enerji harcanıyor diye bitcoini cokertirseler sasırmayalım, herşeye hazırlıklı olmakta fayda var Smiley Smiley
jr. member
Activity: 252
ya bunlar bir kere bilgisayar değil ki, bunlar asic miner, yani bitcoin için özelleştirilmiş kazım makinaları bunlar
member
Activity: 350
evet arkadaşında dediği gibi Çin bildiğim kadarıyla normalde destek verirdi hep. firmalar hep Çin'e akın etmişlerdi..bu tip bir adım ileri iki adım geri politikaları bu dev ekonomiye yakışmıyor..
member
Activity: 195
-
ben bu tip el koyuldu haberlerini doğru bulmuyorum, zira bu tip haberler, bitcoinden insanları uzaklaştırıyor
jr. member
Activity: 126
Ele geçirdikleri cihazları imha etmeseler de ucuz yollu ihraç etseler, biz nasiplensek biraz
newbie
Activity: 126
Bu olaylar geçen senekinin aynı değil mi ? Fiyat yükseliyor Çinden haberler geliyor düşüyor sonra tekrar yükseliyor
jr. member
Activity: 196
Vergi getirip o sektorden kazanc saglamak yerine bunu yapmalari sacma olmus bence. Ellerindeki firsati kacirmislar diyebiliriz.
[/quote
Bunu yapmalari daha mantikli olurmus kesinlikle. Ama eminim uzerinde dusunulmustur heralde.
Pages:
Jump to: