Pages:
Author

Topic: Çin'deki Bitcoin Piyasası Son Buluyor - Peki Sonra? - page 2. (Read 2630 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Ülkeye para giriş çıkış stratejisi, ağır delegasyon şartları, internet politikası, yasaklamaları, firewallu haydi hepsini geçtim fiziksel wallı olan bir ülkeden farklı bir şey beklemek nasıl mümkün olabilirdi ki?

Bir miktar kaçak verdi mi evet verdi. Ama onun yerinde de BCC'yi koyup dengelediler mi evet dengelediler.

Ama tüm bunlar neyi gösteriyor? Hayır bitcoini istemiyoruz demiyorlar, istiyoruz ama denetimimiz altında diyorlar.
Çinde bitcoin piyasası son bulmaz...
full member
Activity: 504
Merit: 103
Tam anlamıyla yasaklayacaklarını düşünmüyorum. Kendi kripto parasını çıkaracaklar diyorlar eğer öyleyse yasaklama ihtimali var ama OKCoin ve Huobi niye yasaklıyor ki kendi kripto parasını çıkaracaksa sadece btc yasaklasalar istediklerini alırlar zaten bu iki platformu yasaklamaları saçma geliyor o zaman. Tam olarak ne yapacakları ne istediklerini anlamadım bir uyuşmazlık var gibi geliyor zamanla görüceğiz.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Hocam kripto para piyasasının Çinde son bulması imkansız ha ne olur birs üre aksar ancak Çin bu teknolojiden geri kalmamak için geçte olsa tekrar bu işlemlere serbestlik getirir olacağı budur. Yoksa Çin'in yaptığı bana kalırsa çok büyük bir hata.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Ayın biri geçeli 3 gün oldu hiç de birşey değişmedi. Adamlar çin borsalarında değil de şeyşeyler ve hongkong borsasında işlem yapmaya başladılar.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Kendi kripto paralarını geliştirirse ve halk buna destek verirse o zaman büyük iş başarmış olurlar. Ama böyle bir şey gerçekleşmezse bitcoine geri dönüş olacaktır. Bu yasaklar kalkacaktır. Bu dünyadan daha fazla uzak kalamazlar.
full member
Activity: 364
Merit: 100
3 ay sonra yeni bir haber hooop hersey degisir.  Bu piyasayi sonlandirmak oyle kolay mi?
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Şu iki günü de sessiz sedasız atlattıklı önümü biraz daha rahat olacaktır.
member
Activity: 209
Merit: 11
Çinle ilgili herşey fiyatlandı mı acaba sizce? Miningin yasaklanacağı söyleniyordu. Var mı onunla ilgili gelişme.
full member
Activity: 721
Bitcoin veya borsalar artık nasıl ifade ederseniz edin Çin den zaten tamamen çıkmadı Çin kontrol çekiyor. Ancak Çin e dönüş efsane fiyat yapar!
full member
Activity: 630
Merit: 101
Çin şuan kapatıyor fiyat çakıldı sonra toparladı ya borsalar tekrar açılırsa btc yi hayal edemiyor

filmin adı

Çin'e Dönüş
full member
Activity: 406
Merit: 189
bunlar pek kripto piyasasının dahada değerleneceğinin, dahada büyüyeceğinin göstergesi, zaten icolar patolojik bir süreçti , regülasyon kaçınılmazdı, %90 çöp olduğunu bilmeyen yoktu.
ama çindeki bitcoin piyasasının tamamen yok olmayacağını düşünüyoum
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Ay sonuna kadar Çin'le  yatıp Çin'le kalkacaz anlaşıldı, neler hesapladıklarını açıkça söyleselerde bizde yolumuzu bilebilsek, yeni dijital para mı, Neo mu.
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
Binance bu durumdan etkilenecek mi bilen var mı? Binance çin borsası mı? Link alabilmek biraz btc göndermiştim oraya.
full member
Activity: 367
Borsalar için kontrol edemediklerini gerekçe gösterdiler, kabul ama madenciliği neden yasaklayacaklar anlayan beri gelsin en çok karı alan onlar hem madencilikten hem asiclerden kendi bindikleri dalı kesmek için çok çok güçlü bir sebep lazım, daha da fazla kazanacakları birşey. Çoğunluk olmanın avantajını kullanıp kendi paralarını çıkarırsalar ortalık karışır.
member
Activity: 209
Merit: 11
Peki madenciliğe önlem alınması ile ilgili söylentiler noldu? Var mı Çinin ne yaptığı ile ilgili bir haberi olan.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
japonya ya doğru eğilim var deniyor.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Yasaklayacaksa da yasaklasın artık ne olacaksa olsun  bir önümüzü görelim  yahu, bu olaylar  çin işkencesi gibi uzadıkça uzadı, yerel borsalar kapanıyor, büyük borsalara süre veriliyor, çin malı bir şeye elimi sürmem artık 1 tl olsa bile çok sinirlendim, boykot.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
umarim olmaz hocam
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
cin bu herseyi yasaklayabilir olabilir yani.

yasaklayamaz hocam ne yasakliyor hayirdir? Kendi insanina yapmaz yapamazlar bunu..
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Çin'in sadece borsaları değil madenciliği de yasaklayacağı havuzlara el koyacağı konuşuluyor bugünlerde, hatta Çin Bitcoini yasaklayacak ama sonrasında kendi digital parasını çıkaracak deniyor. Böyle bir şey olabilir mi ? Çekik gözlü kardeşlerimiz bize bunu da yapar mı?
Pages:
Jump to: