Pages:
Author

Topic: Çin'deki Bitcoin Piyasası Son Buluyor - Peki Sonra? - page 3. (Read 2630 times)

full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
cin bu herseyi yasaklayabilir olabilir yani.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
cinin tamamen yasaklayacagini dusunmek yalnis olur boyle birsey yaparlarsa encok kendi vatandaslarini uzerler Smiley
full member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
abd-avrupa tarafındanda borsalara serbestlik gelirse ve çindeki bu haberlerin gerçeklik payı varsa abdye taşınıcaklarına eminim.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Kendi borsalarını kapatacagına göre diğer borsalardada işlem yapılmasını yasaklaması lazım. Yoksa bu hamlenin hiç bir anlamı yok.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
bende bu işin kalıcı olacağına inanmıyorum, farklı düzenlemelerle tekrar hayata dönecektir borsalar. btc yi isteselerde engelleyemezler oyuncular başka borsalara kayar en kötü çinde kendi borsaları dururken yabancıların kazanmasına gözyummaz heralde
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Bir takım düzenlemeler yapar yeniden başlarlar Çin bu piyasadan ne kadar uzak kalabilecek. Ben yasaklı kalacaklarına inanmıyorum, başka hesaplar vardır muhtemelen.
member
Activity: 158
Merit: 11
UCY
Çin kripto para piyasasındaki en büyük iki platform olan OKCoin ve Huobi, Çin hükümetinin verdiği izinle Ekim ayının sonuna kadar çalışabilecek. Bu senenin sonuna doğru OKCoin ve Huobi’nin kapanmasıyla Çin’deki Bitcoin piyasası resmi olarak son bulacak.

Peki sonra?

http://kriptokoin.in/cindeki-bitcoin-piyasasi-son-buluyor-peki-sonra/

Unutmayalım ki Çin önceden de Bitcoin'i borsalarında yasaklamıştı, Bitcoin'in üzerindeki bu ticaret yasağı tekrardan kalkarsa fiyatının eski seviyesinin de üstüne çıkması muhtemel. Ne düşünüyorsunuz?
Pages:
Jump to: