Pages:
Author

Topic: cnn TÜRK'de bitcoin hakkında yapılan büyük gaf - page 2. (Read 895 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
Gaf bile değil direk kötüleme de cnn amerikan değil Demirören grubuna ait bir televizyon kanalıdır bu bir. İkincisi ise A haber kötüleyenler diye bir uslupla yaklaşmıssın hocam kötülemek ne 50 ıq herkesin ret edeceği bir yaklaşımla gelen bir Televizyon kanalını över gibi yapmanız bile çok korkunç bence.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
temel olarak adamlar hakli arkadaslar Cheesy private key'i saklamazsaniz elektrik gittigi anda tum ethereumlariniz vesaire gider yani bitcoinleriniz felan bu cok acik bana kalirsa bu bir gaf degil Cheesy
member
Activity: 252
Türkiye de mantıklı bir açıklama yapılır mı acaba. Ne sanıyorsunuz. Halk gittikçe uzaklaşmaya başladı. Bunları fazla dinlememek lazim gibi.
member
Activity: 392
Şaşırdık mı hayır. Zaten bi konuda bilen birileri çıkmaz ki herkes uzman olmuş zaten ne gerek var bu tür yayınlara. Neyse sinirlendim. İnşallah bu arkadaş okuyordur mesajlarımızı 😃
member
Activity: 406
Merit: 11
kürt mantolu madonnanın hikayesine benzemiş Grin ulan milyonlarca insanın izlediği türkiyenin en büyük haber kanallarından birisin yayına çıkardığın insanlara az dikkat edemez misin?
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Vay anasını ya, bu gibi adamları araştırmacı diye, ekonomist diye ekranlara çıkarıyorlar. Önemsemeye pek gerek yok, gerçeklerden şaşmayalım. Real = BTC
full member
Activity: 980
Merit: 207
bana kalırsa tamamen saçmalamışlar, yani iş bilmeyen insanları bu konuda televizyona çıkarmak çok ama çok yanlış
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Hahaha arkadaş kesin çok fena para batırdı bu adam içinde ukte.kalmış nasıl sallıyo 😂
member
Activity: 588
Merit: 18
Bilginin bu kadar kolay elde edilebildiği ve ulaşılabildiği bir dünyada bu insanlar bu kadar cahil kalmayı nasıl başarabiliyor. Anlamak mümkün değil. Zaten forex danışmanıymış gariban tokatçısı. Önce kendi kurdukları kumar düzenini eleştirseydiler belki ülkede forex'e düzenleme getirmek zorunda kalmazdı devlet. Fişi çekince kaybolan bir şeyde sen olsan keşke.
member
Activity: 602
Merit: 12
Haha ha ilginç olmuş. Yani benim. Bildiğim yayın öncesinde sorular sorulur karşıdaki kişi hazırlanır ve cevap verir ama bu biraz baya değişik olmuş Cheesy
newbie
Activity: 98
acaba neden böyle bir şey söyledi yada bilerek mi yaptı diyeceğim Smiley bu tür haberler videolar söylentilere göre artık ilerlemiyorum ben çevremdeki bu konu ile alakalı kişilerle iletişim içinde oluyorum tabi güvenilir kişiler, ne dediğini bilen verdiği tavsiyeye güvenen kişilerle.
full member
Activity: 350
Merit: 100

medyada bitcoin bitirilmek için her şey yapılıyor, ama bu komunite bitcoine sahip çıkacaktır, hiç şüpheniz olmasın, türk milletinin ve onun aziz evlatlarının bu tip bir teknolojiden geri kalmasını, uygarlık yarışında den dip noktalara düşmesine izin verilmeyecektir, siz ne kadar bu forumu mahkeme kararı bile olmadan engellediniz,  ( DNS üzerinde mahkeme kararı olmadan engellemek işlerine geliyor nasıl olsa karşı çıkan yok, sorarsan biz ellemedik derler)

bu tip insanları tv lere çıkarıp cahil kalmış topluma yanlış bilgi veriliyor.
jr. member
Activity: 230
Merit: 2
allah aşkına TVda izlediğiniz hangi şey doğru ki? aptal kutusu
newbie
Activity: 5
keske 1 yıl daha bilinmeseydi de daha fazla para kazanmaya devam ederdik. ortam orospsu oldu
newbie
Activity: 280
Bu gaf değil hocam, rezillik resmen, bunun adına rezillik denir başka da bir şey denmez.  bu tip rezillikler çok yaşanır oldu CNN de. bence kendilerini düzeltmeleri gerekiyor.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Bu piyasada TV de yayın yapan bir Emin Çapa vardı onunda fişini çektiler . Çok da iyi bir ekonomist .
member
Activity: 532
Merit: 18
Ulusal basında hiçbir bilgisi olmayan kişiler maalesef ekonomi ve kripto para uzmanı olarak karşımıza çıkarılıyor.Bu tarz kişiler yüzünden belki bir çok vatandaşımız bu teknoloji ile tanışma şansından mahrum kalıyorlar.
newbie
Activity: 56
Hiç okumadan etmeden nasıl olsa millet bilmiyor diye boş boş yorum yapınca böyle oluyor işte.
member
Activity: 140
Benim anlamadığım neden haber kanallarında bitcoin ile kripto teknolojisi ile ilgisi bilgisi çok fazla bulunmayan kişileri ekran başına çıkarıyorlar. Geçen gün TRT haber kanalında gördüm Emre Alkın konuşuyordu izleyeyim yine ne saçmalayacaklar derken çok iyi yorumlar yaptı şaşırttı beni. Bence bu sorun şundan kaynaklı ekonomistler önyargılı oluyor ve eski köye yeni gelen teknolojiden insanlar daima çekimser gözle bakıyorlar. Sonuçta yeni teknoloji sayılır kaldırıp çöpe atılamaz olumlu olumsuz ne varsa konuşulmalı ama kişisel fikirler üzerinde çok durulmamalı.

Bitcoin ve diğer kripto paralar yakın zamanda küresel sermayeden daha yüksek bir pay aldığında bu tarz saçma sapan yorum yapan insanların neler söyleyeceğini çok merak ediyorum.Bu arada sizin bahsettiğiniz konuşmayı ben de izledim gerçekten çok isabetli analizlerde bulundu Emre Alkın.
member
Activity: 756
Merit: 17
Maalesef ulusal basın bitcoin ve kripto para konusunda oldukça bilgisiz.Bu şekilde bilmeden yorum yaparak konu hakkında hiçbir fikri olmayan vatandaşlarımızı da olumsuz düşüncelere sevk ediyorlar.Umarım bu konunun önüne bir şekilde geçilir.
Pages:
Jump to: