Pages:
Author

Topic: cnn TÜRK'de bitcoin hakkında yapılan büyük gaf - page 3. (Read 895 times)

newbie
Activity: 1
Merit: 0
Ülkemizde herkes en zeki ya, bilen bilmeyen çıkıyor konuşuyor. Her konuda bu geçerli olduğundan aldırış etmemeye, gülüp geçmeye alışıyor insan.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Benim anlamadığım neden haber kanallarında bitcoin ile kripto teknolojisi ile ilgisi bilgisi çok fazla bulunmayan kişileri ekran başına çıkarıyorlar. Geçen gün TRT haber kanalında gördüm Emre Alkın konuşuyordu izleyeyim yine ne saçmalayacaklar derken çok iyi yorumlar yaptı şaşırttı beni. Bence bu sorun şundan kaynaklı ekonomistler önyargılı oluyor ve eski köye yeni gelen teknolojiden insanlar daima çekimser gözle bakıyorlar. Sonuçta yeni teknoloji sayılır kaldırıp çöpe atılamaz olumlu olumsuz ne varsa konuşulmalı ama kişisel fikirler üzerinde çok durulmamalı.
newbie
Activity: 14
hicbir artis sonsuza kadar surmez, arz-talep filan diye konusup bilmislik yapmis ama ben hayatimda boyle cehalet az gordum. yazik kimin yoneticisiyse. ayrica karsi olmak adina soyledigi hersey suan bitcoini destekleyen seyler.
newbie
Activity: 31
haber kanalın ekomisti buda işte neyse kendi kuşuna sahip çıksında bizim kuşumuzla uğraşmasın
newbie
Activity: 112
Türkiye de ki haber kanallarının güvenilirliği ve tek bir yerden yönetiliyormuş gibi taraflı yayınlarından ötürü orada çalışanlarıda çok ciddiye almamak gerektiğini düşünüyorum...
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Fişi cekince giden coinler😊 neler var Allah'ımya
member
Activity: 602
Merit: 32
Bu bitcoinle tanıştıgımdan bu yana aynı muhabbet sadece tek değişen eskiden form sitelerinde bu tür şeyleri görürdük artık TV'ye de çıktı Cheesy Meşhur oldun bitcoin gardaş

Düşüş oluyor nasıl sürekli yükseliyormuş anlayamadım?
20 bine gelip 9 bine çekilmesi sürekli yükseliş oluyor sanırım.
Ben bu forex elemanlarına bir gram güveniyorsam namertim.

İntegral forex menkul değerlerde fx işlemlerinde demo da güzel güzel kazandım ama gerçek hesapta aynı olmadı.
Yatırım danışmanım olan zat bir boktan anlamıyordu ve sürekli yanlış şeylere yönlendirip beni terste bırakıp swap ve zarar yaza yaza 2 kere hesap patlattım toplamda 7 bin dolar zararıma neden oldular

Yatırım danışmanı diye güvenen bende kabahat ne inanıyorsun o masabaşındaki kertenkeleye?
Ne derse desinler ister ağzıyla kus tutsunlar ben inanmam bir boktn çakmıyorlar.

Lafa gelince şöyle girerler;
Teknik analizci arkadaşlarımız var süperler.
Biz sizin zararınızdan kazanmıyoruz. Kârınızdan kazanıyoruz.
Beraber kazanalım.
Analizcilerimiz süper.

İşin özündede;
Analizcilerinin tavsiyelerinin yatırım tavsiyesi olmadığını öğrenirsiniz. Yani zorlarsanız ilk konuşmalardada söylerler
Forexte onlardan hiç tavaiye almadım.
Hala ararlar ve analizcilerinden bahsederler. Ben kendi analizimi yaparım diyorum. Güvenmem diyorum.

Hayatta iki şeye güvenirim biri aynaya baktığımda gördüğüme, diğeri yukarı baktığıma göremediğime.
Forex tayfasından tavsiyeyle işlem yaparsanız mahkumsunuzdur kaybetmeye.
Marjine takılırsınız hemen fonlama yapın derler. Hedge poz açın demezler.
Onlar için önemli olan fonlama yapmanız.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Radyonun resimlidir.Peki Zeki Müren de bizi görecek mi... Replikleri geldi aklıma 😀 Ayıptır günahtır ya bu kadarına da pes artık 🙃
newbie
Activity: 189
Açıkçası bu gibi açıklamalar beni de korkutmuyor değil. Yani bu kadar hızlı çıkışın düşüşü mutlaka olacaktır. Aksine beni ikna edin.
newbie
Activity: 98
CNN nin Bitcoin e yaptiğı aşağlaması hoşuma gitmedi açıkcası bu durumda tamamen CNN e karşı bakıyorum .
member
Activity: 182
Merit: 11
Bitcoin hakkında genel zannı özetlemiş aslında bu bey ama ne yazık ki hiç bilmeyen birisi de bu açıklamadan etkilenip durumu böyle zannedebiliyor
member
Activity: 126
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
cahil bi şey bilmeyen insanları böyle kamera karşısına koyarsanız kafasında olayı kurgulayıp böyle yorumlar yapabilirler.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
20 bine kadar yolu var gittikçe gidiyor diye gaz verildiğinden bahsetmiş spiker o tarihten sonra bitcoin 20 bin dolar seviyesini gördü. Grin İlerleyen zamanda bu rakamları tekrar göreceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 294
Bu tip gerizekalıyı neden bu tip ciddi(!) kanallara koyup spiker yaparlar anlamak mümkün değil. İnsan zekasıyla alay ediyorlar resmen, yazıktır günahtır. yaptıkları doğru değil, insanları aldatıyorlar.
member
Activity: 144
Merit: 16
Vee her zamanki gibi türkiyenin bitcoine ve sanal paralara alışverişlere ne kadar hakim olduğunu görüyoruz hele bir de bunu sokakta yürüyen dünyadan bir haber hayatında eli klavye tuşuna değmemiş (tabi burda demek istediğim yaşı itibariyle öyle bir imkanı olamamış insanlar) bir insandan değil de televizyonlardan duymak insanı daha bir üzüyor..
member
Activity: 210
Merit: 10
Bu şey değil mi yapay zeka diasporalarına karşılık ''fişlerini çekince robot mu kalıyor ya hu '' diyen harika amcaların bitcoine uyarlanmış hali Cheesy Cnn bir medya kanalı a haberden farklı olarak tabi ki. Keşke her konuda dediklerini kale alabileceğimiz açıklamalarla zihinlerimizi açsalar
full member
Activity: 420
Merit: 100
amerkian televizyon kanalı, çin- japon televizyon kanalı olması bir şey ifade etmiyor benim için. içeriği hazırlayıp sunanlar Türkse araştırıp okumadan bilip bilmeden konuşmaları gayet normal. zaten bitcoin mitcoin helal de değil.
jr. member
Activity: 30
Merit: 1
Şaka gibi neden bu işten anlayan bir adamı davet etmezler ki?
member
Activity: 280
Merit: 13
"A Haber i kötüleyenler bu habere de bekleriz" diyen ne kadar çok insan var konuda, aynı KUMAŞIN laciverti ama Ahaber yaptığı haberlerle , insanları salak yerine koymada daha iyi olduğu için elbette a haber daha fazla kötülenecek. Baştan aşağı bir siyasetin güdümünde hareket eden bir kanaldan objektif olmasını bekleyenler var hala sanırım.

pekala aydın doğan medyası objektifmidir?
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
"A Haber i kötüleyenler bu habere de bekleriz" diyen ne kadar çok insan var konuda, aynı KUMAŞIN laciverti ama Ahaber yaptığı haberlerle , insanları salak yerine koymada daha iyi olduğu için elbette a haber daha fazla kötülenecek. Baştan aşağı bir siyasetin güdümünde hareket eden bir kanaldan objektif olmasını bekleyenler var hala sanırım.
Pages:
Jump to: