Pages:
Author

Topic: Coin Burn fiyata etkisi - page 2. (Read 605 times)

newbie
Activity: 87
Merit: 0
April 07, 2018, 09:28:41 AM
coin burn olayı aslen tam bir aldatmacadır. çünkü burn edilen coinler piyasadaki dolaşımdaki değil, dolaşımda olmayan devolopperlerin kendi coinlerinden yakılır(binance mesala pisaysadan toplamıyor yaktığı coinleri). fakat piyasayı gerçekler değil algılar değiştiriyor ve genelde pozitif bir etkisi oluyor.

Aynen hocam ne güzel açıklamışsınız.İşte heyecan oluyor millet gazlanıyor.Sadece sözde kalıyor bunlar.Bu ama etkili oluyor toplayıp yakmadan önce satılması lazım.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
April 07, 2018, 07:34:51 AM
coin burn olayı aslen tam bir aldatmacadır. çünkü burn edilen coinler piyasadaki dolaşımdaki değil, dolaşımda olmayan devolopperlerin kendi coinlerinden yakılır(binance mesala pisaysadan toplamıyor yaktığı coinleri). fakat piyasayı gerçekler değil algılar değiştiriyor ve genelde pozitif bir etkisi oluyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
April 07, 2018, 03:46:09 AM
Özellikle binance'ın yaptığı burn işlemleri fiyatı ciddi etkiliyor, her çeyrek bunu yapıyorlar ve piyasadan bnb topluyorlar sürekli yakmak için, fiyat ister istemez böyle böyle artıcak, şuaralar da baya yükseldi burn olayının da etkisi var bunda.
full member
Activity: 630
Merit: 102
April 07, 2018, 01:27:25 AM
Projeyi bilmiyorum fakat söylediğine göre ciddi miktarda bir yakım olacak. Bence pozitif yönde etkileyecektir. Eğer amacın kısa dönemde kar almaksa coin burnden önce satabilirsin. Fakat proje kaliteliyse uzun vadede çok daha iyi bir kazanç bırakır.
member
Activity: 392
Merit: 10
April 06, 2018, 03:55:58 PM
Coin burn illaki fiyata etki edecektir ancak proje kapsamında bir kötü algı bırakmaya devam edecektir bence. İyi yönetemedikleri aşikar yani
member
Activity: 406
April 06, 2018, 03:54:41 PM
Con burn borsada işlem gören coinlerin için fiyata oldukça iyi etki yapıyor, ico sonrasıda yatırımcısına kazandırır muhtemelen.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
April 06, 2018, 03:49:19 PM
repux icin sordugun icin ona gore cevap veriyorum. ekip sozunde durmadi. satilmayan tokenler yakilacakti ama simdi yakmayacagiz diyorlar. bu da guvensizlik ortami yaratacaktir. bu da fiyata negatif yansiyacaktir.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
April 06, 2018, 03:48:21 PM
Burning haberlerinden sonra zaten hızlıca bir spekülasyon yayılıyor ardından fiyat birden uçmuş oluyor. Sırf burning olayını yapmak içn supply artırıyor millet.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
April 06, 2018, 01:40:43 PM
Arkadaşlar hepinize teşekkürler ekip son anda bir yamuk daha yaptı tokenleri yakmayacaklarını 1 sene kilitli tutacaklarını daha sonra da yatırımcılarına dağıtacaklarını söylediler o yüzden coin burn olayı Yok ama bu konu vasıtasıyla arkadaşlar bilgilenecektir teşekkürler bu arada iyi bir imza kampanyası bilen varsa tavsiyesini de alabilirim  Smiley
full member
Activity: 333
Merit: 101
April 06, 2018, 01:38:09 PM
mantıken ne kadar az o kadar değerli olması gerekiyor. ilk başta fiyata yansıma olmayabilir havadan kimseye para kazandırmazlar sabır edip uzun bir süre elde tutulursa fiyatını min x2 yapacaktır.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
April 06, 2018, 01:37:34 PM
Yakılan coin/Token çok önemli. Mesela Pac Coin yakma işlemi ve Fork yaptı ama ona rağmen yerler de sürünüyor. Toparlanamadı. Ama BNB her coin yaktığında fiyatlar kısa süreli olsa da yükselmekte.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
April 06, 2018, 12:47:36 PM
Ödülden alacağınız için satmanız mantıklı hocam. Genelde düşüş oluyor ilk piyasaya girişte. Burn olayında da arkadaşların dediği gibi zaten önceden fiyatlanıyor. Piyasada zaten kötü durumda beklemek yerine al sat yaparak elindekilerinin sayısını artırabilirsin.
member
Activity: 336
Merit: 17
April 06, 2018, 12:40:22 PM
Geçenlerde bnb coin burn yaptı. Fiyat uçtu resmen ya. O yüzden coin yapılıyorsa genelde fiyat artıyor. Yani coin azaldıkça fiyatlaniyor ben öyle dusunuyorum. Repux da mı kaldin 13 hafta. İnş guzel birşey kazanirsin. Bence bekletmek daha mantıklı bir hareket olur.
full member
Activity: 268
Merit: 109
April 06, 2018, 12:32:04 PM
bak coin burnun fiyata etkisi olabilir fakat bu etkinlik için pozisyon alınmaz bu tabi benim görüşüm bu sebeple olmasa da kesinlikle tokenlerini sakla piyasa düzelene kadar
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
April 06, 2018, 12:27:59 PM
Fiyat etkisi tabiki oluyor burnlerde token miktarı azalıyor yarı yarıya yandığını düşünürsek token fiyatı %100 artış gösterir bu iyi bişey aslında bu iki üç coinde duymuştum yaktıklarını.
full member
Activity: 420
Merit: 101
April 06, 2018, 12:25:48 PM
benim hatırladığım bi emc2 token burn vardı.değerini baya katlamıştı burn haberiyle.ama bazı coinlerde de hiç etkisi olmayabiliyor.neye göre bu durum kestirilir hiç bilemiyorum.
member
Activity: 336
April 06, 2018, 10:50:38 AM
Piyasaya hareketlilik katmak ve coinin değerini yükseltmek-satmak amacıyla coin yakılıyor. Bazen coin yakılmasına rağmen yaprak kımıldamayan coinler de olmuyor değil.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
April 06, 2018, 10:49:38 AM
Coin sayısı azalacağı için coin yakmada genelde fiyatlar yükselir.  Bnb 3 ayda bir coin yakıyor diye biliyorum.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 06, 2018, 10:45:02 AM
Coinler yakılmadan önce fiyatlar yükselir. Çünkü alımlar artar, beklenti oluşur.
1 Haziranda X coin 1 milyon adet yakılacak dendiği zaman millet almaya başlar. (pump dalgası)
Elbette ki bu o coinin ne ölçüde başarılı olduğuna göre değişir. Yakım işleminden sonra birkaç hafta düşüş gözlenir. (dump dalgası)
Daha sonra sürkülasyon miktarı düştüğü için yüksek bir fiyata ulaşır. (organik yükseliş)
Bu döngüyü iyi takip edenler doğru zamanlarda al-sat yaparak güzel kar edebilirler.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
April 04, 2018, 03:09:31 AM
İnsanların projeye ne kadar ilgi gösterdiklerine bağlı. Projeye ilgi yoksa ne kadar token yakıldığının hiç bir önemi olmayacaktır. Ayrıca o tokenin ön-satış ve daha öncesinde ne kadar indirimle yatırımcılara satıldığıda önemli.

Satmalı mı, bekletmeli mi? Yarısını satıp diğer yarısını uzun vadeli bekletirseniz sonradan her iki senaryoda da çok pişman olmamış olursunuz.

Aynen katılıyorum hocam. Eskiden ben de gözüm kapalı yakılan coinlerin işe yarayacağını, fiyatı artıracağını düşünüyordum ama artık farklı düşünüyorum. Piyasada ilk zamanlardaki gibi az ve öz token ya da coin yok artık. Ziblyon tane saçma sapan ya da tutacak projeler var. İnce eleyip sık dokumak önceleri kolaydı şimdi o da zorlaştı. Tutacak projede yer alacaksın da onlar da coin ya da token yakacaklar da, değeri artacak da ohooooo... 2-3 sene öncesini geçtim 4 ay öncesinde bile daha iyiydi bu işler. Şimdi proje çokluğundan dolayı iyi projeyi, kazandıracak ptojeyi tutturma ihtimalimiz de çok az...
Pages:
Jump to: