Pages:
Author

Topic: Coin Burn fiyata etkisi - page 3. (Read 609 times)

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
April 04, 2018, 02:37:23 AM
İnsanların projeye ne kadar ilgi gösterdiklerine bağlı. Projeye ilgi yoksa ne kadar token yakıldığının hiç bir önemi olmayacaktır. Ayrıca o tokenin ön-satış ve daha öncesinde ne kadar indirimle yatırımcılara satıldığıda önemli.

Satmalı mı, bekletmeli mi? Yarısını satıp diğer yarısını uzun vadeli bekletirseniz sonradan her iki senaryoda da çok pişman olmamış olursunuz.
full member
Activity: 700
Merit: 134
April 04, 2018, 01:44:48 AM
Arz talep olarak düşünebilirsiniz. Piyasada dolaşan miktar ve satmak isteyen sayısı azalacağı için fiyatta yukarı yön olabilir ama bir anda bir yükseliş beklemeyin. Sadece satılmayan coinler yakılıyor diye yatırım yapmak isteyen birisinin olacağını sanmıyorum
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
April 03, 2018, 07:32:35 PM
Coinlerin yakılması açıkça verilen bir bilgi olduğu için arz-talep ilişkisini etkileyecektir yani siz "Zaten coinler yakılacak" diyerek saklamayı düşünebilirsiniz, borsaya düştüğünde satın almak isteyen tarafta coinlerin yakılacağı bilgisiyle talebi arttırarak fiyatı yükseltebilir ayrıca yakım sonrası coinin beklenileni verememesi de söz konusu olabilir.(Projenin başarısı şansı çok yüksek olsaydı zaten coinlerin çoğunluğu satılırdı.) Ben şahsen şu anki piyasada 2 şık içinde %50 riskin bulunduğunu düşünüyorum.

Dolaşımdaki coin sayısı konusuna gelelim, bildiğiniz gibi Market Cap "Circulating Supply" üzerinden hesaplanıyor ve ekibin bir dengesizlik yapıp kenarda stokladığı coinleri aniden piyasaya sürmeyeceğini kabul edersek o zaman dilimi için bunu total supply olarak düşünebiliriz. O yüzden ekip, piyasaya sürme olayı için ileri bir tarihte yapma garantisini veriyorsa herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. (Yinede stoktaki coinler insanların kafasında tereddüt oluşturacağı için alıcılar tarafından biraz mesafeli yaklaşımlar söz konusu olabilir.)
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
April 03, 2018, 07:17:27 PM
Tokenler toplamda da az olacağı için fiyata iyi yönde etki edecektir.Ne kadar az miktarda token o kadar iyi fiyat oluyor genelde.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
April 03, 2018, 06:53:54 PM
Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Şuan bulunduğum imza kampanyası ico sürecini çok başarılı geçirmedi yalnız ico sonunda satılmayan tokenlerin yakılacağı bilgisi verildi telegram grubundan bize. Şuan 250 milyon token satışta ve bunun 55 milyon u pre sale'de satıldı. ico sürecinde de tahminen 10 milyon token satılsa maksimum 65 milyon satılmış vaziyette. Bizim alacağımız pay da satılan tokenler üzerinden olacağı için doğal olarak tokenlerimiz azalacak. Buraya kadar herşey normal. Burdan sonra merak ettiğim şey şu. Şimdi ben 13 haftamı verdiğim bir imza kampanyasından gelecek tokenleri bekletmeliyim yoksa direkt olarak satmalı mıyım? Eğer coin burn fiyata etki ederse bekletmeyi düşünüyorum. Şunu da bir not düşeyim 250 milyon tokenden yakılanlar hariç takım geri kalan 250 milyon tokenide ilerleyen zamanlarda piyasaya sürecek yani total supply 310 milyon ama circulating supply 60 m civarı olacak. tavsiyeleriniz nelerdir? Hepinize teşekkür ederim. Repux kampanyasına giren arkadaşlarında bir nebze aklında birşeyler oluşacağını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: