Pages:
Author

Topic: Coinbase, ERC20 tokenlerini desteklemeye başlayacakmış. - page 2. (Read 17205 times)

full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Çok güzel bir gelişme olmuş ilerleyen zamanda diğer tokenleri de ekleyebilirler, Arkadaşların da söylediği gibi birçok tokenin de borsa dışı kalması olasıdır.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Fiyatında değişimden dolayı ZRX gibi gözüksede ters köse yapma ihtimalleri var .
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Tokenler eklenecekte ethereumun değeri yerlebir oldu. Eklesinler bakalım hangilerini ekleyecekler. Ama şu kesin eklenenler fiyat olarak iyi duruma gelecektir.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Hemen heyecanlanmayın yandaş coin'leri ekleyecekler sadece Cheesy 0x gerçekten eklenebilir, sunduğu şeyler gereği hatta coinbase bunu kullanabilir. Ama coinbase kurucusu advisor'u ekleyecekler nedir ya sanki adamlar bakkal yönetiyor.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Geç bile kaldıklarını düşünüyorum. Son dönemde iyi ICOlar da ERC20 ile yapıldı. Etherdelta gibi şöyle güzel hacimli iyi çalışan bir borsa açılsa çok iyi olacak.
member
Activity: 411
Merit: 21
EOS olacagini sanmiyorum, zira EOS Haziran'da kendi blok zincirine gecicek. ERC20 tabanli tokenlarini kendi coinleriyle degistirecek.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
0x katılacağı bence de kesin gibi gözüküyor. Zaten geçmişte de 2$ kadar zorlamıştı, boğa piyasası gelirse direk 4x yapabilir.
full member
Activity: 770
Merit: 103
şu anda listelenmesine kesin gözüyle bakılan sadece zrx var gibi. Coinbase  ekibi ve zrx ekibinde ortak bir kişi olması bu ihtimali hayli güçlendiriyor. Geri kalanlarsa tam muamma şimdilik.
member
Activity: 560
Merit: 12
Bunlar güzel haberler lakin kötü haberlerde geliyor. Reddit bitcoine olan desteğini kaldırmış. Öyle haberler gördüm.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
keşke ZIL olsa ama fenomenler ZRX 'den bahsediyorlar, ben sebebini bulamadım bulan yazarsa okuyalim
ZRX in danışmanlarının başında gelen adam Allah affetsin adını hatırlamıyorum,Coinbase CEO su. Eğer öncelik ZRX olursa,bu adam kimle fotoğraf çekildiyse almak lazım. Ben EOS ve ZRX,ZRX den dolayı OAX'ın gireceğini düşünüyorum.
Waves girmez boşuna bakmayın  Cheesy

Wavesçilerin umudundan istiyorum Cheesy
PM e bakmıyorsun. Waves token imzası taşıyorum hiç acımıyormusun kardeşine  Huh

Umarım kazandırır dostum Cheesy
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
keşke ZIL olsa ama fenomenler ZRX 'den bahsediyorlar, ben sebebini bulamadım bulan yazarsa okuyalim
ZRX in danışmanlarının başında gelen adam Allah affetsin adını hatırlamıyorum,Coinbase CEO su. Eğer öncelik ZRX olursa,bu adam kimle fotoğraf çekildiyse almak lazım. Ben EOS ve ZRX,ZRX den dolayı OAX'ın gireceğini düşünüyorum.

PM e bakmıyorsun. Waves token imzası taşıyorum hiç acımıyormusun kardeşine  Huh
sr. member
Activity: 266
Merit: 279

sr. member
Activity: 616
Merit: 259
full member
Activity: 322
Merit: 154
full member
Activity: 686
Merit: 101
Yalnızca ERC20 ler üzerinde değil piyasanın geneli üzerinde olumlu bir hava estirebilir. ERC20 ler zaten söylentilerle dahi pumplar izleyebiliriz. Olumlu haberlerr geliyor piyasada artık sağlam bir çıkışa başlamalı.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
coinbase'yi coinmarketcap'ta neden göremiyoruz arkadaşlar bir bilgisi olan var mı? ben göremedim bir türlü baya büyük bir borsa mı coinbase?

Açıkcası ben de bunu merak ediyorum.Coinmarketcap bir süre önce uzak doğu borsalarını fiyatlarda fark olduğu için çıkarmıştı ama coinbase'nin neden olmadığı hakkında herhangi bir fikre henüz sahip değilim.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Hangilerini destekleyecekler acaba diğer bi başlıkta ZRX gördüm coinbase ceo su advisormuş o girer büyük ihtimalde diğerleri neler olucak onlar önemli içerden bilgi sızdırsınlar Cheesy
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
coinbase'yi coinmarketcap'ta neden göremiyoruz arkadaşlar bir bilgisi olan var mı? ben göremedim bir türlü baya büyük bir borsa mı coinbase?
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Bu tarz şirketlerin zaten yeniliğe sürekli açık olması lazım polo ve bittrex'in düşüşünden ders almak zorundalar.
member
Activity: 448
Merit: 10
Desteklerse çok iyi olur erc-20 tokenleri artış gösterir amaönemli etken hangileri giricek girebilicekleri önceden tahmin etmek  lazım ve ona göre plan yapmalıyız
Pages:
Jump to: