Pages:
Author

Topic: Coinbase, ERC20 tokenlerini desteklemeye başlayacakmış. - page 3. (Read 17205 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
Sağlam ER20 tokenleri iyi değerlenecektir bu haberle.Piyasa biraz daha canlanacak gözüküyor.Böyle gelişmelerin olması ileriye dönük umut veriyor.Hangilerinin olacağını bilenler yine kazanacaktır.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Eos kesinlikle listelenir . Tokenden coine geçecek olmasaydı icxde olabilirdi diyebilirdim. Bakalım piyasaya nasıl bir etkisi olacak.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Coinbasenin ERC20 tokenlerini destekleyecek olması piyasaya hareket getirerek piyasanın canlanmasına etki edebilir. Omise Go Vitalik’in de desteklediği bir token ancak hangilerini destekleyeceği konusunda fikir yürütemedim açıkçası.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Bu ERC20 tokenlar için oldukça iyi bir haber, baktığınız zaman iyi bir yükseliş bekliyorum ben bu tip tokenlarda, alım desteği de takımların da iyi çalışmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
Basic attention token zaten nezamandir coinbase eklenmesi ile ilgili konusuluyordu. Bana göre hala en islevsel ve gelecegi en parlak token piyasadaki. Uphold da varlar coinbasede eklerse fiyata etkisi cok olumlu olur.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Tokenler için iyi haber dolar üzerinden direk giriş çıkış yapmak isteyenler için özellikle. Bu aralar iyi haberler geliyor ama bi türlü yükselişe geçemedik.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Her önüne gelen tokeni almayacaktır. Giren tokenlerde de artışlar olacaktır. Burada paraya döner artık.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Bende yeni gördüm twitteri biraz geç takip ediyorum ama olsun coinbase erc20 tokenlerini desteklemesi açıkcası bir nebzede olsun iyiye işaret umarım herşey güzel olur.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
EOS, TRX, QTUM, ZRX, BAT, OAX, ZIL

Bunlarla ile başlayabilirler. ZIL ismini bir yerden anımsıyorum. Bir kaynakta okudum ama nerede okuduğumu şuanda hatırlamıyorum. Neye göre yapacakları, hangi kriterlere bakacaklarını yazmamışlar sanırım. Yada ben atladım & görmedim.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Ayni gelismeyi poloniex borsasi da yapsa keske.  Satildi bir baskasina el degistirdi bakalim yeni gelenler borsayi canlandir.  Token konusu gun gectikce daha fazla onemli hale geliyor,  bunu gormezden gelmek imkansiz artik.

Amerika merkezli borsalar ekleyeceğine çıkarmaya başladı . Devlet politikası olarak işlevsiz olan herşeyi çıkaraklar bence . Sadece kullanılabilenleri listeleyecekler .
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Ayni gelismeyi poloniex borsasi da yapsa keske.  Satildi bir baskasina el degistirdi bakalim yeni gelenler borsayi canlandir.  Token konusu gun gectikce daha fazla onemli hale geliyor,  bunu gormezden gelmek imkansiz artik.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
Geç bile kaldılar, piyasadaki icoların yüzde 90'ı token zaten. Yeniliklere yeşil ışık yakmanın zamanı gelmişti zaten onlarında. Umarım yeni icolara daha çok fırsat verirler eski icolar yerine
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bende yeni gördüm gibi sanki tweeti bu iyi olmuş bence. Coinbase yi genelde aktif kullanmasam da arada kullanıyorum erc20 tokenleri desteklemesi daha iyi oldu.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Coinbase resmi hesabının attığı tweet: https://twitter.com/coinbase/status/978345541053530113

Coinbase'in ekleyebileceği tokenler arasında en yüksek ihtimali gördüğüm token ZRX Protokol ZRX'in advisorı Coinbase'de co-founder. İkinci Coinbase'e eklenme ihtimalini en yüksek gördüğüm tokenler ise Zilliqa, OMG ve BAT. Sizin bu konuda ki düşünceniz nedir?

Pages:
Jump to: