Pages:
Author

Topic: CoinEx Token (CET) Tartışma Alanı - page 2. (Read 3271 times)

member
Activity: 448
Merit: 14
September 17, 2018, 06:01:02 AM
abi cet tekrar yükselir.Ödül falan dağıtıyor kyc yaptırıp htb tutanlara.O yüzden pasif kazanç neredeyse orada bir grup oluşacaktır.İlerde bu borsa tokenleri dahada değerlenecektir bunu görebiliyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
September 17, 2018, 04:54:34 AM
Bu token bende de mevcuttu ancak düşüşe geçerken, %10 zarar ile çıktım. Şuan elimdekinin 3 katı alabilirim ama daha da düşeceğini düşünüyorum. Bir kere Turk communitysinden çok büyük adetlere sahip insanlar olması çok da normal değildi. Telegramda adamlar konuşuyor, yalan değilse kiminde 100k var kiminde 500k, böyle olan tokenlar genellikle pek de başarılı olamıyor.

Neyse 100 civarlarına gelirse tekrar giricem, illa 500 civarlarına gelecektir. Komisyon vermesi de güzel ama garip adetlere sahip tiplerden kurtulmaları lazım çünkü bu kişiler faydadan çok zarar sağlıyor.
Turk communitysinden çok övgü alıyorsa zaten başlı başına almama sebebi hocam. en son türk kominitesinde övüldüğünden habersiz dao ya girmiştim %40 zararla zor kaçtım sonradan %90 lara vardı sanırım dao da kayıplar. o zamandan beri dikkatle takip ederim ''türk tvit fenomenlerini'' girdikleri işe girmeyim diye Smiley
vatandaşın elinde airdroptan 10 usdlik token geçmiş all in girdim diye övüyor sikimsonik tokeni bizim türklerde kafa bu.
full member
Activity: 672
Merit: 100
September 17, 2018, 03:53:40 AM
Dün hacim olarak binanceyi falan geçti diyorlardı borsa için. Bana pek mantıklı gelmedi ama sahte hacim falan üretiyor olabilirler ona da dikkat etmek lazım.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
September 17, 2018, 01:07:00 AM
Bu token bende de mevcuttu ancak düşüşe geçerken, %10 zarar ile çıktım. Şuan elimdekinin 3 katı alabilirim ama daha da düşeceğini düşünüyorum. Bir kere Turk communitysinden çok büyük adetlere sahip insanlar olması çok da normal değildi. Telegramda adamlar konuşuyor, yalan değilse kiminde 100k var kiminde 500k, böyle olan tokenlar genellikle pek de başarılı olamıyor.

Neyse 100 civarlarına gelirse tekrar giricem, illa 500 civarlarına gelecektir. Komisyon vermesi de güzel ama garip adetlere sahip tiplerden kurtulmaları lazım çünkü bu kişiler faydadan çok zarar sağlıyor.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
September 16, 2018, 03:26:09 PM
Coinex borsası çok iyi bir borsa. Çok iyi çalışıyorlar ve büyük emek sarf ediyorlar. Cet büyük bir ihtimalle yine yükseliş gösterecektir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
September 16, 2018, 02:31:16 PM
İlk çıktığı fiyatlara doğru gidiyor Cet.100-150 sat civarıydı sonra birden 2400 sat'a kadar yükselti.Şu an 370 civarında.Tepede satanlar iyi kazandı.Alanlar ise fena zarar ettiler.Her zaman dediğimiz gibi fomoya kapılmayın.Çıktıysa çıktı binlerce altcoin var.Alternatifi var.Gidene güle güle demek en doğru.
member
Activity: 504
Merit: 12
September 16, 2018, 11:00:29 AM
bir coin hakkında bu kadar olumlu gelişmeler yaşaıyorsa ve yaşanan zamanda piyasada düşüş seyri varsa o coin uzun vadede iş yapar.
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
September 16, 2018, 09:39:58 AM
CoinEx iyi güzel borsa ilk 10daydı bi aralar fake hacim mi bilmiyorum ama çok hacim vardı şimdiki durumunuda bilmiyorum gerçi geleceği iyi olabilecek borsalardanmış öyle diyolardı unutuldu gitti hemen ama
jr. member
Activity: 165
September 16, 2018, 08:37:17 AM
Arkadaşlar şuanda 10k cet kitleyen ne kazanıyor bilgi verebilcek var mı fiyatı düşmüşken bi 10k ala düşüncesi içerisindeyim kazancı merak ettim
full member
Activity: 158
Merit: 100
August 19, 2018, 01:00:39 PM
Bana göre tamamen sahte hacimlerle şişirilen, hiçbir bok olmayacak, Bitcoin cash destekli dandik bir borsa.. Ne içi ne de dışı beş para etmiyor, tasarımı tamamen kopya gibi geliyor.
member
Activity: 364
Merit: 20
August 17, 2018, 12:30:27 PM
Arkadaşlar yeri burası değil ama Hotbit.io diye bir borsa var HTB token var bir tanıdığım önerdi dün %70 e kadar çıktı Cet gibi olabilir diye buraya yazdım

incelemenizi tavsiye ederim.

https://www.hotbit.io

aynen öyle kardeşim bunun yeri falan değil. bilgi vereceksen konusunu açarsın referans linki paylaşmadan bilgini verirsin. Üye olmak isteyenler seninle iletişime geçer referans linki ister.
full member
Activity: 602
Merit: 118
August 17, 2018, 10:48:21 AM
Arkadaşlar yeri burası değil ama Hotbit.io diye bir borsa var HTB token var bir tanıdığım önerdi dün %70 e kadar çıktı Cet gibi olabilir diye buraya yazdım

https://www.hotbit.io/register?ref=255756

Sende bı defol git her başlığın altına ref linki mi koyacaksın. Acmissin başka hesap bari giderse bu hesabım gitsin ayağına ref linki kasmaya çalışıyorsun. Birisi Twitter'da shillemeye başladı.
insan gibi konuş terbiyesiz

Ne oldu yemedi degilmi ref linki kaldırmışsin. Forumda ref link yasak ayrıca ref link hotbit tek  ise yaramıyor. İki yerde ref linki postun vardi.Senin yaptığın terbiyesizlik. Kurallara uy biraz.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
August 17, 2018, 10:44:14 AM
500 seviyelerine gelir demiştim, şu sıra alıp almama konusunda git gel yapıyorum ama eğer bir hamle yapmazlarsa daha da aşağıya inebilir gibi gözüküyor.
newbie
Activity: 20
Merit: 0
August 17, 2018, 02:19:34 AM

Sende bı defol git her başlığın altına ref linki mi koyacaksın. Acmissin başka hesap bari giderse bu hesabım gitsin ayağına ref linki kasmaya çalışıyorsun. Birisi Twitter'da shillemeye başladı.
insan gibi konuş terbiyesiz
full member
Activity: 602
Merit: 118
August 17, 2018, 02:14:15 AM

newbie
Activity: 20
August 17, 2018, 01:56:32 AM

https://www.hotbit.io
member
Activity: 448
Merit: 10
August 16, 2018, 06:30:11 PM
Sabrederseniz boğada ekmeğini çok yiyebilirsiniz bu borsanın boğada binance ın koltugunu alabilecek kapasitede bir borsa herkes öyle diyor alamaz demeyin ne borsalar geldi geçti hiç biri liderliği bırakmaz dedik hepsi şuan yerlerde olabilir yani ihtimal verin.
member
Activity: 322
Merit: 15
August 16, 2018, 05:12:56 PM
700 lerde girsem mi diye düşünüyordum iyi ki girmemişim. Bütün piyasa gibi cet'de düştükçe düşüyor. bakalım nerelere kadar düşecek.
newbie
Activity: 3
August 16, 2018, 04:16:31 PM
500 oldu, bugün bütün altlar yükselişte, cet yine düşmüş. Dönüş sinyali de yok işin kötüsü. Yeni bir aksiyon yapıp yükseltmek isteyecektir coinex. Borsa hacminin çoğu cet
member
Activity: 336
Merit: 11
August 16, 2018, 03:15:32 PM
Hele şu son günlerdeki düşüşle tokenin değeri daha da aşağılara inmiş. gelecek boğa ile hem tokenin değerleneceğini hem de kazancın artacağını düşünüyorum. 10k alıp da kenara atmak gibi bir niyetim var.
Pages:
Jump to: