Pages:
Author

Topic: CoinEx Token (CET) Tartışma Alanı - page 5. (Read 3271 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
August 10, 2018, 01:24:07 PM
Şu dönemde piyasada yaprak kıpırdamıyor olmadı CET alayım da bir işe bari yarasın. zaten 100 sattan 2500'e kadar yükselmiş sonra da 700e kadar gerilemiş. Bu saatten sonra daha da düşer mi?

Niye düşmesin ki sonuçta 100 den gitmis 2500'e buradan da geri gelmesi gayet normal. Tabi belki de daha aşağılara da gidebilir. Cet token in kar payı dağıtması büyük avantaj. Yüklü yatırım yapanlar en azından kar payı alıyorlar
member
Activity: 322
Merit: 15
August 10, 2018, 01:18:14 PM
Şu dönemde piyasada yaprak kıpırdamıyor olmadı CET alayım da bir işe bari yarasın. zaten 100 sattan 2500'e kadar yükselmiş sonra da 700e kadar gerilemiş. Bu saatten sonra daha da düşer mi?
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
August 10, 2018, 12:30:44 PM
Güzel düştü ve alım fırsatı verdiğini düşünüyorum. İlk girenler ekmeğini çok yedi tabi.
member
Activity: 532
Merit: 22
August 10, 2018, 06:06:15 AM
Üç gündür hacim düşük sanırım.
10 dolara düşürdü günlük ödemeleri.

Bırak coinex i forumun bile hacmi 3 gündür düşük. İlk 3-4 sıra hep aynı tip konular. Postları atan kişilerde aynı hemen hemen. BTC ye tekrar bir albeni gelmediği sürece bu sıkıntılı süreç devam edecek

Bazı açgözlü balinalar yüzünden insanlar bu piyasadan soğudu. Bu eğer bu şekilde 1 yıl daha devam ederse, çok kişi bırakacaktır.

CET şuan hala çok yüksek fiyat olarak 400 seviyelerine gelirse, tekrar girmeyi düşünüyorum.

Hocam 400e düşerse biz kanser oluruz, duaların tutmasın sen alma, zaten eridik Cheesy

Şaka bir yana bitcoinin bu haftaki olumsuz tavrı yine her coine yansıdı, cettimizi de cettiler.

globalda fuda baslandı reddit twitter vs scam diye amaç olabildiğince alttan toplamak ben usd bekliyorum 100 sat olsun alırım 500 den satarım sonra zaten o fiyatları göremez

Sanki yapiyoruz dediğiniz iyi bir bok gibi burada gelmiş paylaşmışsin. Bende sinirlenip cevap yazmasam. Çarpmada 1 toplama da 0 sın  forum için. Bana yat kalk dua et  Grin
full member
Activity: 672
Merit: 100
August 10, 2018, 04:13:40 AM
Daha önce güvenip alım yapmadık açıkçası tasarımı pek hoşuma gitmemişti bu da diğer dandik borsalar gibi birşey olacak sanıyordum ama öyle olmadı.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
August 10, 2018, 01:48:02 AM
Coinex güzel gidiyor , hele bir boğa gelsin inanılmaz şeyler olabilir. Hem referans hem fee , hemde hold özelliği ile benzerliği olan binance ve kucoin gibi olabilir neden olmasın?
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
August 10, 2018, 01:33:25 AM
Valla iyi gidiyorlar adamlar şimdi baktım 3. Sıradalar hacim çok güzel  boğa da buraya girilir milletin referans kasmal için övdüğü kucoın daha aşağılarda  btc türk e helal olsun 34 sırada bir sürü borsayı geçmiş güzel
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
August 10, 2018, 12:16:58 AM

şu anda hiç bir piyasanın tadı yok zaten. doğru dürüst işlem de yok hacim de yok.  bu arada nasıl yani dolar olarak mı veriyor? cet olarak vermiyorlar mı bu ödemeleri? yoksa dolar olarak verip borsada mı kullanıyorsunuz?

ödemeleri bölüyor BCH ETH BTC CET ve USDT ve bazen bazı altcoinlerden de veriyor CODY ,LFT, XRP gibi totalde bügün 8 dolar vermiş

Aslında verdiği coinler hacime göre. Demek ki dün bu coinlerde yüksek hacim olmuş ve trade fee gelmiş.
newbie
Activity: 20
Merit: 0
August 09, 2018, 11:48:10 PM

şu anda hiç bir piyasanın tadı yok zaten. doğru dürüst işlem de yok hacim de yok.  bu arada nasıl yani dolar olarak mı veriyor? cet olarak vermiyorlar mı bu ödemeleri? yoksa dolar olarak verip borsada mı kullanıyorsunuz?

ödemeleri bölüyor BCH ETH BTC CET ve USDT ve bazen bazı altcoinlerden de veriyor CODY ,LFT, XRP gibi totalde bügün 8 dolar vermiş
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
August 09, 2018, 02:16:08 PM

Bırak coinex i forumun bile hacmi 3 gündür düşük. İlk 3-4 sıra hep aynı tip konular. Postları atan kişilerde aynı hemen hemen. BTC ye tekrar bir albeni gelmediği sürece bu sıkıntılı süreç devam edecek

Bazı açgözlü balinalar yüzünden insanlar bu piyasadan soğudu. Bu eğer bu şekilde 1 yıl daha devam ederse, çok kişi bırakacaktır.

CET şuan hala çok yüksek fiyat olarak 400 seviyelerine gelirse, tekrar girmeyi düşünüyorum.

Hocam 400e düşerse biz kanser oluruz, duaların tutmasın sen alma, zaten eridik Cheesy

Şaka bir yana bitcoinin bu haftaki olumsuz tavrı yine her coine yansıdı, cettimizi de cettiler.

globalda fuda baslandı reddit twitter vs scam diye amaç olabildiğince alttan toplamak ben usd bekliyorum 100 sat olsun alırım 500 den satarım sonra zaten o fiyatları göremez
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
August 09, 2018, 02:08:02 PM

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
August 09, 2018, 11:26:06 AM

full member
Activity: 602
Merit: 118
August 09, 2018, 08:45:04 AM

member
Activity: 322
Merit: 15
August 09, 2018, 08:40:45 AM

şu anda hiç bir piyasanın tadı yok zaten. doğru dürüst işlem de yok hacim de yok.  bu arada nasıl yani dolar olarak mı veriyor? cet olarak vermiyorlar mı bu ödemeleri? yoksa dolar olarak verip borsada mı kullanıyorsunuz?
newbie
Activity: 20
Merit: 0
August 09, 2018, 06:31:39 AM
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
August 07, 2018, 03:42:20 PM
DÜnyadaki en az komisyonu o veriyor bch çekmek ücretsiz diğer coinler bedava yakın. Ayrıca vip sistemi eklendi 200 cet karsılıgında aylık vip oluyorsunuz %20 daha az komisyon ödüyorsunuz vip lvl göre %80 varan komisyon indirimleri var. komisyonlar 0.001% kadar düşüyor Smiley
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
August 07, 2018, 03:16:42 PM
Geleceğin binance borsası diyolar bunuda anlamanın yolu boğada belli olur bakalım neler olucak binance ı tahtından edebilecek mi edebilir edemez diyemeyiz çünkü kimleri tahtan indiremez dedik hepsi indi polo bittrex sırada binance mı var?

Hiçbir borsa tahttan inmez diye birşey yok.

Binance uygulaması çok seri çok hızlı borsaya giren coinler çok kaliteliydi borsa birden uçtu. Şuan coinex uygulamasını çok seviyorum seri şekilde çalışıyor. Açıkçası ilk olarak kullanma sebebim hodl olarak bekleyen coinlerimin deper kaybını hergün görmemek. Uygulamanın seri olması ve günlük temettü vermesi çok tercih edilmesini sağlıyor.

Koca bittrex adam gibi program yapmadı yıllardır, polo da aynı şekilde. Kucoin desen uygulaması var ama rezil mi rezil bir uygulama.

Günümüzde kaliteli bir uygulama çok kişiyi borsaya çeker, bir de temettü iyi olursa, komisyonlar ucuz olursa insanlar neden pahalı olanı seçsin ki?
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 07, 2018, 02:49:24 PM
Cet bir çok arkadaşa kazandırdı.Kazandırmaya devam ediyor.Bu şekilde büyürse istikrarlı güzel yerlere gelebilir.Fiyatı şişmiş halde.Düzeltme gelirse uygun yerden risk alınabilir.Kucoin örneği var önümüzde.Ne olur ileride başarılı olurlar mı olamazlar mı zaman gösterecek.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
August 07, 2018, 02:44:57 PM
Bazı arkadaşlar cet'i binancenin tokeni gibi olacak sanıyor.
Hayır arkadaşlar zaten binancenin marketcapine yaklaştı zaten.
Ama 10,15 dolar beklemek baya saflık,hayalcilik 1 dolar olması bile imkansız cet in.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
August 07, 2018, 12:55:01 PM
Geleceğin binance borsası diyolar bunuda anlamanın yolu boğada belli olur bakalım neler olucak binance ı tahtından edebilecek mi edebilir edemez diyemeyiz çünkü kimleri tahtan indiremez dedik hepsi indi polo bittrex sırada binance mı var?
Pages:
Jump to: