Pages:
Author

Topic: Coinleri En Tepeden Alan Biri Olarak Çekik Gözlülere SELAM Olsun ! - page 2. (Read 423 times)

newbie
Activity: 26
Merit: 0
bacanak %35 zararda 60k tl den almıştı bekle sabret demesem zararı kabullenip çıkıp gidecek. panik satışı yapma desem de panik içinde yeniler. ancak şunu öğrenmeleri lazım sizi üzecek paraları yatırmayın şu işe.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bitcoin'e nasıl bu kadar tepe bir noktadan giriş yapabildin hayretle seyrediyorum doğrusu. O fiyattan Bitcoin satın alacağına paranı altcoinlerde katladıktan sonra uygun bir fiyattan çok daha fazla Bitcoin satın alabilir ve eldeki bitcoin sayısını yükseltebilirdin. Şu saatten sonra yapılacak en iyi şey sakince beklemek olacaktır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bak şimdi çekik gözlü oçlar uyanacak iyi izleyin dumpu Grin
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
o seviyeye çıktığı zaman yapılmak istenen buydu zaten.tepeden alan olduki adamlar şişirmeyi bıraktı
serbest düşüşe geçti.farkındaysanız 10 bin zorlandığı halde altına inmedi yani aslında kaçan yok sadece orada bekliyorlar.
member
Activity: 476
Merit: 75
Düşünce değil satınca kaybedersin diye kaslik bir giriş yapayım. Gerçekten ciddi zirvelerden alınmış. Ancak hala yeterli sürede toparlanıp daha ileri gideceğini düşünüyorum. Sabır.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Geçmiş olsun hocam. Bu işlerle uğraşan herkes yakın zamanda o çekik gözlü çan çin çonlardan zarar gördü zaten  Smiley yanlız değilsin. tamamen de kaybetmiş değilsin.
full member
Activity: 333
Merit: 100
Az sermaye az risk demektir. Tersi bütün parasını yatıran ya zengin olur yada büyük fiyasko olur. En tepeden alan bugün çekik gözlülere saydırır gerçekten.
member
Activity: 154
Merit: 10
Bu alım oranları ve fiyatları dehşet verici. Şimdiki fiyatların yanına yaklaşılmaz. Geçmiş olsun umarım kısa zamanda her şey toparlanır, aldığın fiyatlara çıkar yoksa büyük fiyasko olur.
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Yaşamını çok etkilemeyecek miktarlarda alım yaptıysan, uzun dönemde kara geçebilirsin. Satmakta aceleci olma bence
full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
bu aralar ölümüne hold diyoruz ozaman elimizde btc olsaydı çeşke şuan alta hucum zamanı.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
İnanın sizin gibi çok fazla insan var şuan battık demek yanlış olur satmadıktan sonra sıkıntı yok biraz sabır gösterecez ve sonrasında sabreden bu işte kazanacak bu hep böyle oldu böyle olacak , benimde tavsiyem cüzdanlara belirli süre bakmamak piyasalarla çok ilgilenmemek .
newbie
Activity: 22
Merit: 0
sata sata bitiremedi o.çları. Turist filan dinlemeyip yolda gördüğüm her çekik gözlüyü dövesim var
member
Merit: 23
Life one ! Live it...
sövme nedir ya? ben o bakanın yedi geçmişini skm
sr. member
CAT.EX Exchange
Birçok ortamda reel ve sanalda Çinlilere çok pis sövmeler duyuyorum büyük ihtimal btc yüzündendir  Grin
jr. member
Activity: 72
Merit: 6
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Kenarda unutabileceğin bir rakamla girdiysen 1-1,5 aya kadar kar a geçersin diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarı ile çok tecrübesiz değilsin ve de 12 ay hodl dediğin için bekleme süresi seni çok zorlamayacaktır. Ayrıca zaman kar dengesini azaltmak istiyorsan şuan güzel alım fırsatarı var.. Smiley
sr. member
CAT.EX Exchange
Sağlık olsun ben yandım siz yanmayın gardaşlar tepe - dip insan kestiremiyor.20.000 den aldığımda artkk 100k geliyor diye girdiydim Grin
full member
Activity: 294
Merit: 101
O fiyatlardan alırken neye güvendiniz hiç mi düşüceği aklınıza gelmedi Cheesy
member
Activity: 308
Özellikle bitcoin alış fiyatınızı görünce içim gitti Cheesy
Bir şeyler satın alacağınız zaman haber verin de biz onlardan çıkış yapalım, bu kadar zirveyi tutturmak da gerçekten büyük başarı Smiley 12 ay içerisinde mutlaka aldığınız fiyatı katlarsınız içiniz rahat olsun Smiley
member
Merit: 23
Life one ! Live it...
Üstad cidden yüksek fiyatlardan girmişsin. Beklersen inş zararsız çıkarsın
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
O zaman 12 aylık Holderlara selam olsun. 12 ayın sonunda üzülürsün ki üzülmezsin Smiley
Pages:
Jump to: