Pages:
Author

Topic: Coinleri En Tepeden Alan Biri Olarak Çekik Gözlülere SELAM Olsun ! - page 3. (Read 423 times)

newbie
Activity: 53
Merit: 0
Hocam aldığınız yer gerçekten kötü bir nokta olmuş , yükselecektir zararınızı telafi edeceksinizdir. 1-2 Ay çekilin köşenize kafanıza takmayın bunları haa ben illa bir şey ile uğraşacağım diyorsanız Airdropları kovalayın hocam
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Kardeşi sen bir de sr.membersın. Biz ne yapalım
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
sen bir kaç ay cüzdana bakma .Neyse ALLAHTAN önümüz bahar umarım bu düşüş bir an önce durur ve zirveleri görür.
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Hocam çok geçmiş olsun kötü zamanlama ile alış yapmışsın sonucu anlamsız gülümsemeler olmuş  Embarrassed Keşke insan psikolojisini göz önüne alsaydınız. 20K dolar insanların psikolojik olarak üst limitiydi..
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Hocam bir ay içerisinde zararının büyük bir kısmını karşılamış olacaksın ama sen gerçekten çok yanlış bir zamanda piyasaya giriş yapmışsın.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Alış fiyatlarım ;

Btc  : 20.000 usd

QTUM : 55 usd

ETC  :  35 usd

Waves : 12 usd

Çin,güney-kuzey KORE ve tüm çekik gözlüler gördüğüm yerde kaçın benden artık köşe bucak sizi arayacam.12 aylık holder olmasam demek ki vay halime  Angry

Tepeden alanların psikolojisini merak edenlere buyrun BEN = Kendime istemsizce,anlamsızca,saçma sapan gülüyorum BATTIK Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Pages:
Jump to: