Pages:
Author

Topic: Çok Büyük Terste Kaldım - page 2. (Read 3297 times)

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
November 14, 2017, 05:26:48 AM
Büyük bir işlem yapacaksan her ihtimali durup adam akıllı düşünmek gerekiyor. Aceleyle yaptığın işlemleri çoğu zararla sonuçlanacaktır.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
November 14, 2017, 05:10:11 AM
Biz altlarda batanlar ne yapalım. 1.5 btc oldu 0.7  Smiley Ama sıkıntı yok. HODL  Roll Eyes

Aynen hocam. altta kalanın canı çıksın modundayız. Neyseki al-sat yaparak zararı düşürdük. Öte yandan eger alınan coinler saglamlar ise eninde sonunda yükseliyor. HODL HODL durumda.. 
member
Activity: 137
Merit: 10
November 14, 2017, 04:58:21 AM
Biz altlarda batanlar ne yapalım. 1.5 btc oldu 0.7  Smiley Ama sıkıntı yok. HODL  Roll Eyes
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
November 14, 2017, 03:03:08 AM
Hocam geçmiş olsun al sat işini bende beceremiyorum. Senin kaybın çok fazla benim 2K$ al sat yapmaktan ve aceleci davranmaktan iç oldu. Bu kayıplarımızdan ders çıkaracağız başka yapacak bişey yok.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
November 14, 2017, 01:17:17 AM
Geçmiş olsun hocam, al sat olayı hiç beklemediğimiz anfa ters köşe yapabiliyor.Yapmadan önce iyice ölçüp biçmek gerekiyor.

Bence yapılan en büyük hatalardan birisi zarar ettim hemen satmalıyım , zararın neresinden dönsem kardır algısı. Ya normal piyasada bu düşünce doğrudur evet ama bu dijital para piyasasında böyle değil ki. Eninde sonunda çıkacak sadece sabır. Özellikle altcoin değilse . Ben aldığım günden beri wave tutuyorum elimde aldığımın yarısının altına düştü satmadım şimdi 1,5 katı hala bekliyorum . artacak çünkü buna eminim. Bence asıl zarar ettiren şey ondan ona geçme . Çünkü geçtiğiniz parada eksta düşünce ve diğeri artınca bu sefer telafisi mümkün olmuyo cidden zarar ediyosunuz. Zarardan zarara geçiş en kötüsü. Geçmiş olsun diyorum yinede. Hala umut var toparlarsın inşallah .

Kesinlikle haklısın hocam.Sabır en çok ihtiyaç olan şey bu kripto paralarda. Saçma sapan bir altcoin değilse illaki birgün artar.
full member
Activity: 336
Merit: 107
ETH: 0x1C829E7A1b5cA44cc381863e10448504e07f78e9
November 14, 2017, 12:50:26 AM
Muhtemelen tüm paranla all in yapmışsın o yüzden üst üste paniğe uğramışsın bir de ilk zamanların ondan dolayı çok normal herkesin başına gelmiştir ya sabredecen hodl diyecen ya da panik yapmadan sakin sakin güvendiğin coinleri paranı bölüp yatırıcan
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
November 14, 2017, 12:47:31 AM
Satmadığınız sürece zarar etmiş sayılmazsınız. Rallinin ortasından girmeye çalışınca da çıkacak yeri bulmanız çok zor olur. Uzun vadede toparlayacağınızı düşünüyorum, çok geçmiş olsun.
Yükseliş başlamışken yatırım yapmak en büyük risk
member
Activity: 81
November 14, 2017, 12:39:31 AM
Zarar ve Kar belirleyip işlem açın yoksa açıkta beklersiniz tabii ki sonuçta beklemek kazandırmayacaktır. 10 işlem açıp 7-8 kar alıp çıkmak gerek... bu ortalama tutarsa kazanç artacaktır.
newbie
Activity: 18
November 13, 2017, 06:22:04 PM
Arkadaşlar trade yaparken düştüğüm durum aynen aşağıdaki gibi

https://media.giphy.com/media/176PAmzjLjtMQ/giphy.gif

Yaw dostum sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün

Bende dün gece bcc den zarar ettim 0,15 btc kadar halbuki satmasaydım aceleyle bugün kar etmiş olacaktım
Ama ben bugün yine zararımı bcc den çıkarttım küçükte olsa artıya geçtim alış emrini 19k vermiştim fiyat 22 lerden gezerken bu nasıl iş anlamadım 5 dk içinde fiyat düşüp alış emrim gerçekleşmiş 10 dakika sonrada 21e sattım gitti şuan tekrar girmeye korkuyorum ama yine rahat durmayıp gireceğim galiba
Bazen düşünüyorum borsa benim alış emrini bekliyor sanki fiyatın düşmesi için bazende bu fiyatları kişiye göre ayarlıyor diye düşünüyorum diğer pc den fiyat kontrol ettiğim bile oldu Valla bu piyasa bizi paranoyak bile yaptı
Sizede geçmiş olsun umarım zararınızı bi şekilde karşılarsınız
Ama ben artık anlık olarak alım yapmayacağım düşük fiyattan düşerse alır resmen kumar gibi ortası yok ya kazanacan ya kaybedicen
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
November 13, 2017, 05:21:18 PM
Hepimizin başından aynıları geçti . Ders çıkartmıyoruz tabi ? Zor ne yalan söyleyim zarar daha keyif vermeye başladı Smiley Neye elimi atsam kuruyor dedikçe kiminle konuşsam aynı şeyler başına geliyor o da dert yanıyor . Artık arsızlaşıp iyice makaraya sarmaya başlıyoruz . Sabırlı olmakta fayda var ..
full member
Activity: 420
Merit: 100
November 13, 2017, 04:55:31 PM
Gerçekten can sıkıcı bir durum, öncelikle geçmiş olsun hocam. Hep derler bu piyasada çıkışta olan grafiğe aldanıp yatırım yapmayın diye genelde sonu bu şekilde hüsran oluyor. Bir de hep şunu söylerler, borsa sabırsızların paralarının sabırlılara aktarıldığı yerdir diye.
full member
Activity: 392
Merit: 101
November 13, 2017, 03:35:43 PM
Terste kalmak gerçekten problem yaratıyor, ben de btc de terste kaldım, hangimiz kalmadık ki ? bu konuya yazan neredeyse herkes btc den terste kalmış, geçmiş olsun diyorum. allah sabır versin eğer büyük bir yatırımsa. yatırımın tamamıyla terste kalınmadıysa gene bir nebze toparlanıyor işler.
newbie
Activity: 32
November 13, 2017, 03:12:02 PM
Öncelikle geçiş olsun. umarım başka fırsatlarla zararınızı çıkarırsınız. Üstelik bu kadar çok değişken bir piyasada sürekli fırsatlar çıkıyor. Ve elbetteki birçoğumuz terste kalabiliyoruz bu noktada sabırlı olmak lazım ve "stop loss" kullanmak elzem. Her işlemde kazanılacak diye bir şart yok diye düşünüyorum. Kümülatif olarak yaptığım işlemlerde kar ediyorsam yeter.
Ayrıca "all in" tek bir altcoine girmeyip en az 3 farklı coine bölecek şekilde bütçemi bölüyorum. Benim uygulamaya çalıştığım yöntemler bunlar. Sizde kendinize uygun bir kural listesi oluşturup katı suretle buna uymaya çalışırsanız rahat edersiniz. Bunlar sadece kendi fikirlerim.

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
November 13, 2017, 01:43:54 PM
Bu piyasada bir büyük balık bir de küçük balık vardır. Siz bu piyasada büyük balık değilsiniz. Bu piyasada küçük balık ta değilsiniz. Bu piyasa siz yemsiniz  Cheesy
Yem olmayı öğrenince  küçük balıkları anlıyorsunuz, küçük balık olunca da büyük balıkları anlarsınız.
newbie
Activity: 54
November 13, 2017, 01:36:18 PM
Signatum 700lerdeyken almadım. Daha sonra pump yiyeceğini anlayınca satın aldım ancak 5000lere çıkınca satamadım. Niyeyse... Daha sonra 70 sata kadar düştü. Bu işe başladığımda elimde sigt karşılığı olarak 1.3 BTC vardı şimdi 70 dolar yapıyor toplam sigt😁😁😁 Yaşasın altcoinler... 🤘🤘🤘
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 13, 2017, 12:17:10 PM
Birisi tepeden btc alıp düşerken çıktı sonra çıkarken BCH aldı ve düşerken çıktı bir dünya zarar etti günlük trade işi riskli iştir uzun vadede tutmayacaksınız temkinli olmakta yarar var.
full member
Activity: 602
Merit: 105
November 13, 2017, 12:04:06 PM
Talihsizlik olmuş, geçmiş olsun. Birkaç kişi söylemiş ama bir karar alınmış ve uygulanmış. İstediğiniz gibi gitse(ki gidebilirdi) şu an bu başlık olmayacaktı. Ciddi risk ve oynaklık üzerine kurulu bir piyasadan bahsediyoruz.
Keşke olmasa ama böyle şeyler olmuştur oluyordur ve olacaktır.
Gerekli dersi çıkardıysanız(riski azaltmak nispeten gibi) hayırlısı olsun..
jr. member
Activity: 53
November 13, 2017, 11:57:07 AM
piyasalarda işlem yaparken en büyük sıkıntı açgözlü olup en ufak hareketten bile faydalanmalıyım hissi. bu şekilde davranınca büyük bir oranda yanlış kararlar verilip para kaybediliyor.
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
November 13, 2017, 11:40:21 AM
Arkadaşlar trade yaparken düştüğüm durum aynen aşağıdaki gibi

https://media.giphy.com/media/176PAmzjLjtMQ/giphy.gif
member
Activity: 84
No Bitcoin, no problem.
November 13, 2017, 06:04:45 AM
@faatipoke İnşallah tekrar yaşamazsınız.
Pages:
Jump to: