Pages:
Author

Topic: Çok Büyük Terste Kaldım - page 4. (Read 3297 times)

member
Activity: 114
Merit: 10
November 12, 2017, 09:16:13 AM
Gecmis olsun hocam cok anormal durumlar disinda cizdigin plandan sasmamak lazim uc asagi bes yuksri yolduna gidiyor hersey ama rotadan bir sapinca dümenin kontrolunu kaybediyorsun suan olmasada gecmiste yasadim ayni tur olaylar. Soğukkanlı olup şoktan cikmak gerek hemen.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
November 12, 2017, 09:03:15 AM
Öncelikle geçmiş olsun. Ama kayıp dışında sorun etmeyin, ders alacak bir şey yok.
O anki pozisyonu değerlendirmişsiniz, bir kara rvermiş ve uygulamışsınız. Ama yanlış kararmış. Bunu bilebiliyor olma imkanınız yok. Tam tersi de olabilirdi. Yani yaptığınız her hareket ekstra kar getirebilirdi.

Her iş böyle, bir seçim yapıyoruz ya doğru çıkıyor ya da yanlış. Kısa sürede telafi edersiniz umarım.
member
Activity: 81
November 12, 2017, 08:19:32 AM
şu an 0.280 civarı cash ne yapacağımı bilemiyorum btc'ye mi dönmeliyim yoksa cash de devam mı etmeliyim kafam çok karışık
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
November 12, 2017, 08:18:23 AM
Geçmiş hareketlere bakarak ve takip ettiğim kişilerin yorumları ile bitcoinin 7-8k arasında düzeltmeye gideceğini biliyordum. Gitmese bile o seviyeye gelince kar realize edecektim ve izlemeye geçecektim. Onun dışında elimde waves,neo ve eth tutmaya devam edecektim.

Ve yaptım da. Tüm btclerimi 27-29k gibi yerlerden sattım. Ne olduysa fork iptal edildiği gece oldu. Bitcoin çok yükseldi, paribunun geç tepki verdiğini görünce alayım, sabahtan satarım diye düşündüm. Ama hemen düştü. Paribu yine geç tepki verdi hemen düşmedi. Ama ben salaklık edip satmadım. Neyse sıra altcoinlere geliyor dedim tüm btcleri paribudan çekip altcoinlere yatırdım. Bu sefer onlar da düşmeye başladı, Bitcoin düştükçe altlar da düşüyordu. Bitcoin Cash Pump başladı, zararı buradan telafi edeyim dedim. Onu da elimde patlattılar.

Şu an forkun iptal oldugu gün aldıgım btcleri btc bazında yarıya düşürmeyi başardım. Zarar büyük. Bundan sonra geleceğe bakıyoruz, bu da bir ders olsun ne diyeyim

Sizin de var mı böyle aldıgınız dersler

satma bekle zaten btc seneye 10k doları geçer ? yada şansını sağlam icolarda değerlendir gir piyasaya giridğinde yaptığı değerden sat gitsin.
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
November 12, 2017, 08:01:58 AM
Hocam geçmiş olsun bu piyasayı anlamak güç ne olacağı kestirilemiyor. Yakın zamanda zararını çıkarırsın çok hareket var.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
November 12, 2017, 07:06:14 AM
Benzerini bende yaptım. baktım btc düşüyor bcash artıyor. 1300$ kurundan girdim bchase btclerimin yarısını satarak.
Sonra bcash kuru 2000$'ı geçince dedim ilk kez al-sattan kar ettim.
Sonra baktım düşüyor ama ne düşüş. 1300$ kuruna gelince aldığım bcashleri satıp btc aldım geri daha düşecek diye.
Sonra baktım çıkıyor 1600$ kurundan tekrar bcash aldım. sonra baktım gene düşüyor 1300$ kurundan gene sattım btc aldım.
Şimdi baktım gene çıkıyor bcash ve benim elimde sadece azalttığım btclerim var. Grafikte nekadar zik zak varsa o uçlarda alıp satmışım.
Hiç aksiyona girmesem bugün elimde daha fazla btc olacaktı.
member
Activity: 378
Merit: 55
November 12, 2017, 07:04:12 AM
bende segwit iptal olunca waves yükselir diye girdim hiç de yükselmedi aksine düştü. yakın zamanda yükseleceğine inanmasam da yapacak bir şey yok elimde bekletiyorum artık.
member
Activity: 178
Be Free
November 12, 2017, 06:45:48 AM
Şuan en büyük yatırımcıları tabiri caizse balinaları bile muallakta bırakan bir karışıklık var. Bitcoin mi Bitcoin Cash mi? Bu sorunun bence asıl sebebi tek bir öncü para biriminin olması gerektiğinin zannedilmesi. Tamam bu bir reklam da oluşturuyor. Bu sayede Bitcoin'e güvenip yeni kişiler sermaye aktararak bu işe giriyor. Ancak birden fazla neden olmasın? Neden en değerli dijital paramız Bitcoin olsun. Onun değerine yakın Bitcoin Cash, Ethereum neden olmasın. Bu farklılık güvenilirliği zedelemez. Rekabeti de artırır. Şuan Bitcoin'in cüzdan aktarımından tutun, birsürü sorunu var. Neden? Çünkü kimse vazgeçemiyor. Herkes kullanıyor diye kullanan kişiler geri çekilse ortada Bitcoin namına hiçbir şey kalmaz. Bu kapasite bölünmesi bana uzun vadede faydalı gibi geliyor. Ancak bu durumun geçici olması ve yine Bitcoin'in yoluna bakmadan zirveye çıkması mümkün. Bana sorarsanız bu bir çıkmaz yaratır.

Son olarak forklara da artık güvenmeyin derim. Bitcoin Cash istisnaydı. Ayrılan ekip çok sağlamdı. Onun gibisi daha gelmez.
member
Activity: 81
November 12, 2017, 06:30:27 AM
0.280'den cash aldım şu an 0.190  tek umudum çinlilerin son bir cash'e asılması yoksa bağıra bağıra gitti paralar.
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
November 12, 2017, 06:28:27 AM
Geçmiş hareketlere bakarak ve takip ettiğim kişilerin yorumları ile bitcoinin 7-8k arasında düzeltmeye gideceğini biliyordum. Gitmese bile o seviyeye gelince kar realize edecektim ve izlemeye geçecektim. Onun dışında elimde waves,neo ve eth tutmaya devam edecektim.

Ve yaptım da. Tüm btclerimi 27-29k gibi yerlerden sattım. Ne olduysa fork iptal edildiği gece oldu. Bitcoin çok yükseldi, paribunun geç tepki verdiğini görünce alayım, sabahtan satarım diye düşündüm. Ama hemen düştü. Paribu yine geç tepki verdi hemen düşmedi. Ama ben salaklık edip satmadım. Neyse sıra altcoinlere geliyor dedim tüm btcleri paribudan çekip altcoinlere yatırdım. Bu sefer onlar da düşmeye başladı, Bitcoin düştükçe altlar da düşüyordu. Bitcoin Cash Pump başladı, zararı buradan telafi edeyim dedim. Onu da elimde patlattılar.

Şu an forkun iptal oldugu gün aldıgım btcleri btc bazında yarıya düşürmeyi başardım. Zarar büyük. Bundan sonra geleceğe bakıyoruz, bu da bir ders olsun ne diyeyim

Sizin de var mı böyle aldıgınız dersler

edit: ilk postta yazdıgım gibi btcleri yarıya düşürmekle kalmadım daha sonra 24binden sattım ...

neyse ki şu an toparladım. neo ve waves tuttugumu söylemiştim, onların artması ile durumum şu an iyi. tekrar btc de aldım. yeniden portföy ve strateji geliştiriyorum. her traderın yaşayabileceği olaylar olarak görüyorum bunları artık ve deneyim olarak görüyorum.
Pages:
Jump to: