Ben kar payı dağıtan tokenlerle özel ilgileniyorum, forumda tanıyan bilir. Aynı zamanda ciddi bir Coss (ICO) yatırımcısı olduğumu da belirtmekten çekinmiyorum.
Coss, ico'su esnasında az tutarda parayla çok pay alınabilecek fırsatlar sunan güzel bir borsa ortaklığı örneğiydi.
Projeye çok güveniyor ve sabırla bekliyorum. Örnek vermek gerekirse; Ekip bir pazarlama stratejisi belirleyebilmeyi başarırsa, Liqui' nin yarı oranında hacim performansı gösterebilir diyorum ve buna inancım tam.
Bu ön görüm gerçekleşirse burada üzgün ve bitap cümleler içeren çok postlar görürüz. Coss bana göre patlamaya hazır bir bombadır ki son 1 haftada görülen fiyat artışı bunun minicik bir ön kanıtıdır.
Kimseyi etkilemek istemem. Projeyi tepeden tırnağa incelemeden yatırım yapmayınız.
Aynen hocam önce Kucoin, ki geri dönüsü ortada simdide COSS kar payi dagitan projeler cok iyi degerleniyor. Bende sizin konunuz sayesinde taasa girdim ondanda cok umutluyum ne yazikki centlerden suanki yükselmesinde taas almamistim ama daha gidecek yolumuz uzun