Pages:
Author

Topic: COSS exchange - page 3. (Read 611 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 12, 2017, 06:04:33 PM
Veros bildiğin ponziydi, türkiyeden çok tokatlanan oldu, uyardık ama dinleyen olmadı, ether token basıp network marketing ile dağıttılar, senin dediğini göre de paraları alıp yollarına devam etmişler.
Coss veros bağlantısı duymuştum , ama birebir aynı ekipse bi cacık olmaz bence
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 12, 2017, 05:53:52 PM
Merhaba arkadaslar, Imzasina katildigim ve zamaninda iyi pump yiyen sonra altcoin cöküsünde tutunamayan gözbebegimiz COSS tarafinda sicak gelismeler var. Ekip 2'ye ayrilmis durumda gelistiriciler romanyada is bölümü singapurda. Ekipde fena isimler yok (ICO zamani ekipde gorunen cogu kisinin adi ve resmi ekip bolumunden kaldirildi buda fiyatlari dusurdu zamaninda) Halada alimlar devam ediyormus gelistirici ekibine. Yakin zamanda olacak olanlar:

Kar payi dagitimlari DAO ile otomatik olarak yapilacak

aslinda daha buyuk bir haber var onu son soyleyim dedim, Christmas zamanina dogru yeni gelistirilen UI aktif olacak ve site betadan cikacak. Bu olur ve basarili birsey gelistirmislerse 2X gelir.

Proje ile ilgilenmeyenler icin bir bomba daha COSS bildiginiz gibi sadece exchange olmayacak (singapurdaki ekip bununla ilgilenmiyor) siteye FIAT ile para ekleme, tokenleri harcayabileceginiz bir kart gibi cok farkli projeleri var suan ilk odaklandiklari exchangeye FIAT ile varlik gondermek, eger bu olursa 10X gelir.

gelismeleri, bildiklerinizi buradan paylasin ayrica bir sorumda var.

Bendede suan 5k civarinda COSS var ama bu COSS tayfasina elestiri yapmak yaramiyor, Rune evensen projenin basindaki adam daha once VEROS diye bir projenin basindaydi VEROS suanda bitmis durumda, birkac exchangede var ama ölü diyebiliriz. Bunun hakkinda bildiklerinizi yazarsaniz sevinirim. VEROS piyasaya ilk girdiginde yatirim yapmayi dusunmustum ama biseler engel oldu ucuz yirttik yani ama tam olarak neler dondugunu bilmiyorum.
Pages:
Jump to: