Pages:
Author

Topic: Crave ve Diğer Coinlere Masternode Hizmetleri - Kurulum, Barındırma ve Ortaklık - page 2. (Read 5701 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Çok mu uğraştın bununla ?  Grin
sr. member
Infected Mushroom
                       ..wy@▒▒▒▒▒@²w,                             
                    \@@████████▒██▒▒██████▒@Ü,                         
               .w█████▒ÑÑÑ╙╙╙ÑÑÑ██████,                     
             ,█████Ñ`                ``█████,                  
          .ÿ█████Ñ╙                         ██████w                
        .ÿ███████Ñ`                             ███████y              
       ÿ███████░                                 ████████w            
     ,@████████..                             .███████.          
    ÿ████████▒░ ,░░       .\w.       .w.        ░  ╙████████,         
   ÿ█████████▒wÿ▒╣        `Ñ▒▒▒▒Ñ░        ;▒▒yw█████████░        
 .██████████`...        `²╙╙`       ...  ``Ñ██████████w       
 ██████████░  .▒▒@y,...    ....@▒▒.   ░██████████.      
,██████████▒   ,███████░    ███████░   ██████████░      
███████████▒   ██████████░   .  ░██████████░   ,██████████░     
███████████▒   █████████;╗ `████████▒░   ,██████████░     
███████████▒   ██████Ñ;░ `Ñ██████░   ;███████████╣     
███████████░    `Ñ▒▒Ñ`   ,   Ñ▒▒▒Ñ`    ;████████████╣     
███████████░                .║/                :███████████╣     
███████████▒      .,w:.    ╙  `²╙     ..\w,.     ,███████████╣     
████████████w\ÿ@▒▒`                   `@yw,██████████░     
█████████████╙  ▒                      ░  ²████████████░     
 ██████████████▒   .      .  ....      ░   \█████████████▒░      
 ██████████████░  .ww║wôÿ \░  .██████████████▒       
  █████████████╣   ▒▒▒▒▒║▒░  ██████████████`       
   ████████████`  ▒░`Ñ``Ñ░ ░░ ░░╙░░░ ▒   █████████████`        
    ╙███████████`  `╙`                     ``   ████████████Ñ          
      Ñ█████████`          .x▒▒ÿw.          ██████████░           
       ███████░          `╙``````╙╙`         ≤████████Ñ`            
         ███████w    .,                .,   .███████Ñ`              
           ╙Ñ██████ÿ'╗              \,w@███████Ñ`                
              █████@;           :███████Ñ╙                   
                 ╙Ñ█████▒▒@ÜÜÜÜÜÜÿ╖@█████▒Ñ`                      
                    `Ñ███████████████████Ñ╙                          
                          `SÑÑÑ▀▀▀▀▀▀▀ÑÑѲ`                               
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
olcaytuya demiştim Smiley ben isviçredeyim 12 ay. Wink
Ahh İsviçre ahh! Cheesy
Oraya gelmenin kolay yolu varsa paylaşır mısın bizimle? Cheesy
sr. member
Infected Mushroom
Evet tabii reklam yapmak istemedim, herkes araştırıp kendi riski ile girmeli. Benim masternode yatırımlarım kısa değil uzun vadede bir beklenti. 150.000 şu an bence ucuz Crave için. Smiley

Bu arada masternode aktif, crave.ninja 10 dakikada bir güncelleniyor.

Edit: Ki yazarken gelmiş. Cool
legendary
Merhaba, olcaytu2005 için barındırma hizmeti olarak 1 masternode açıldı.

Böylece masternode host etme hacmi için 4 yer kaldı. İlk mesajımda da belirttiğim gibi %10 kazancınızı komisyon olarak alıyorum. En az 1 ay açık kalması tek şartım.

Takip için www.crave.ninja adresinden 139 ile başlayan ip'lere bakabilirsiniz, son açılan masternode 9997 portunda.

Böylece aktif masternode sayımız 3'e çıktı. Haftaya kadar ortaklık teklifi gelmezse bir tane tamamen kendim için açacağım. Wink

Henüz aktif olmamış sanırım gözükmüyor listede. Alıp satmaktansa şu an masternode daha karlı gibi geldi bana. 1 ayda 150 tane crave gelse %30 kazanç.
sr. member
Infected Mushroom
Merhaba, olcaytu2005 için barındırma hizmeti olarak 1 masternode açıldı.

Böylece masternode host etme hacmi için 4 yer kaldı. İlk mesajımda da belirttiğim gibi %10 kazancınızı komisyon olarak alıyorum. En az 1 ay açık kalması tek şartım.

Takip için www.crave.ninja adresinden 139 ile başlayan ip'lere bakabilirsiniz, son açılan masternode 9997 portunda.

Böylece aktif masternode sayımız 3'e çıktı. Haftaya kadar ortaklık teklifi gelmezse bir tane tamamen kendim için açacağım. Wink
legendary

Benim yerim belli değil . Devlet nereye yollarsa Smiley
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
sr. member
Infected Mushroom
Bugün starın kardeşimle buluştuk kızılayda . Daha önceden arkadaşmış gibi oldu hiç çekinmedik Smiley 3 saat civarında oturduk muhabbet ettik. Sağlam karakterli bir çocuk . Güvenilir . Yerini de biliyorum kaçamaz  Grin yatırım yapmak isteyenler çekinmeden ortaklık kurabilir.

Senin yerini bilmiyoruz? Huh Grin

Kışın 8 ay Ankara'dayım, yazın 4 ay İstanbul'da. Tanışmak isteyen yatırımcılarla tanışabiliriz, niye olmasın. Wink
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
Bugün starın kardeşimle buluştuk kızılayda . Daha önceden arkadaşmış gibi oldu hiç çekinmedik Smiley 3 saat civarında oturduk muhabbet ettik. Sağlam karakterli bir çocuk . Güvenilir . Yerini de biliyorum kaçamaz  Grin yatırım yapmak isteyenler çekinmeden ortaklık kurabilir.

Senin yerini bilmiyoruz? Huh Grin
legendary
sr. member
Infected Mushroom
Merhaba arkadaşlar, bugün ikinci masternode'umuzu da aktif hale getirdik. olcaytu2005'ten sonra needmoney ile de masternode'umuzu açtık. Şu an için gelecek talepleri anında gerçekleştiremeyeceğim. Yine de gelirse sıraya alacağım ve en geç haftaya Pazar'a kadar açabilecek durumda olacağım.

Yeri gelmişken belirteyim, eğer masternode kurulumu konusunda yardımcı olmamı istiyorsanız (teamviewer'da tamamen bütün işlemleri ben gerçekleştireceğim) 10 Crave karşılığı yardımcı olabilirim. Kendi bilgisayarınızda masternode'unuz olur. Sıkıntı yaşadığınızda teknik destek de sağlayabilirim.

Eğer masternode açmak istiyorsunuz ama host edebilecek durumda değilseniz sizin için masternode'unuzu host edebilirim, karşılığında ise aylık Crave kazancınızın %10'unu talep ediyorum. Eğer cravelerinizi bir şekilde çekmek isterseniz her zaman olabilir, ancak tek koşulum minimum 1 ay kalması.

Açık masternode'larımın aktif durumlarını www.crave.ninja adresinden takip edebilirsiniz. 139.179.151.26 ip'si bizim masternode'lara ait.

SS:

member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
gece ccexte 55k ya kadar biri dumplamış. 80k dan 150 crave satılmış. alan şimdi keyif sigarasını yakmıştır.

yobitte biri 67k'dan 223 tane almış ona ne demeli Cheesy adam bira beklese 2'ye katlar resmen ya.
beklemesine gerek yok şuan hertürlü iki katına okutabilir.yobitte 100k civarında beklettim emri dün öğlen iptal etmiştim.bekleseymişim 100k dan ben toparlıcakmışım sanş

ben alan kişiyle aynı fiyattan alış emri girmiştim ama nedense iptal etmişim Cheesy gördüğümde aldım diye sevindimde alamamışım Cheesy bir daha zor yakalanır Cheesy
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
gece ccexte 55k ya kadar biri dumplamış. 80k dan 150 crave satılmış. alan şimdi keyif sigarasını yakmıştır.

yobitte biri 67k'dan 223 tane almış ona ne demeli Cheesy adam bira beklese 2'ye katlar resmen ya.
beklemesine gerek yok şuan hertürlü iki katına okutabilir.yobitte 100k civarında beklettim emri dün öğlen iptal etmiştim.bekleseymişim 100k dan ben toparlıcakmışım sanş
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
sr. member
Infected Mushroom
Şimdi yatıyorum. Benim ikinci masternode için 250 crave'im hazır. Senden haber bekliyorum needmoney. Gönderir göndermez açacağım masternode'u.

Ayrıca bir çıkarım da şu olacak, öncelikle 500 crave yatırım yapamayan arkadaşlara yatırım yapma fırsatı tanıyor olacağım. Aynı zamanda kendi yatırımımı da koruyorum, ilgisini arttırıyorum. Bizim alıp açtığımız her masternode 500 fazla coinin cüzdanlarda olması, buy orderların azalması demek.  Cool
Pages:
Jump to: