Pages:
Author

Topic: Crave ve Diğer Coinlere Masternode Hizmetleri - Kurulum, Barındırma ve Ortaklık - page 3. (Read 5698 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Infected Mushroom
Abi benim emeğimin karşılığı şu, 3 masternode demek 3 şans demek. Çünkü belirttiğim gibi 5 ila 10 kazanç farkı var. Benim 3 tane masternode'um olunca bu şansım daha fazla olacak.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
En fazla kaç masternode kurup idare edebilirsin? Kazanılan crave leri nasıl göndereceksin? Diyelimki 1 masternode o gün 8 crave aldı. Aynı gün %50 hissesi olana 4 adet crave mi göndereceksin? Sen bu işten ne kadar komisyon alacaksın ?

Bunları sormamin sebebi ileride anlaşmazlık olmaması için. Şartları baştan konuşmak lazım ki sonra kimse kimseye darılmasın .

Evet abi ben şartları özelden konuşuruz diye yazmamıştım. Yazayım.

Kazançları %50 %50 ve crave olarak dağıtacağım. Haftada bir auto payment yapacağım vereceğiniz adrese, dilerseniz 2 haftada bir olur ya da ayda bir olur. Ama bir hafta içinde 2 ödeme yapmayacağım, en sık haftada 1 olabilir.

Crave.ninja adresinden masternode'un anlık bakiyesini, aktif olup olmadığını, kazancını takip edebilirsiniz. Bir şekilde masternode aktif olmazsa ben toplam aktif olmadığı kadar kazancı günde 10 crave kazanacakmış gibi cebimden karşılayacağım.

Peki senin emeğinin karşılığı ne olacak? Smiley
sr. member
Infected Mushroom
En fazla kaç masternode kurup idare edebilirsin? Kazanılan crave leri nasıl göndereceksin? Diyelimki 1 masternode o gün 8 crave aldı. Aynı gün %50 hissesi olana 4 adet crave mi göndereceksin? Sen bu işten ne kadar komisyon alacaksın ?

Bunları sormamin sebebi ileride anlaşmazlık olmaması için. Şartları baştan konuşmak lazım ki sonra kimse kimseye darılmasın .

Evet abi ben şartları özelden konuşuruz diye yazmamıştım. Yazayım.

Kazançları %50 %50 ve crave olarak dağıtacağım. Haftada bir auto payment yapacağım vereceğiniz adrese, dilerseniz 2 haftada bir olur ya da ayda bir olur. Ama bir hafta içinde 2 ödeme yapmayacağım, en sık haftada 1 olabilir.

Crave.ninja adresinden masternode'un anlık bakiyesini, aktif olup olmadığını, kazancını takip edebilirsiniz. Bir şekilde masternode aktif olmazsa ben toplam aktif olmadığı kadar kazancı günde 10 crave kazanacakmış gibi cebimden karşılayacağım.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

sr. member
Infected Mushroom
125 çok karışacağı için 250 crave olmasını tercih ediyorum. Dağıtımda vs. sıkıntı yaşayabiliriz. 250 olunca açarız, problem değil.
full member
Activity: 364
Merit: 100
kaç btc ediyor  250 crave bugünkü kurdan

0.30 0.40 civarına alırsın sanırım. Bittrex'te o civarlarda yani
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Biraz sabirki olursan 0.35-0.4 arasina toparlarsin 250 crave i suan
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
sr. member
Infected Mushroom
HER HANGİ BİR COİNİNİZ İÇİN TEAMVIEWER ARACILIĞI İLE MASTERNODE KURULUMU GERÇEKLEŞTİRİYORUM.
ÜCRET: 0.01 BTC

SORULARINIZ İÇİN ÖZELDEN ULAŞABİLİR YA DA KONUYA YAZABİLİRSİNİZ.

***- CRAVE ÖZEL -***

Crave masternode hizmetlerim aşağıdaki gibidir.

Ortaklık
Merhaba arkadaşlar, bugün ikinci masternode'umuzu da aktif hale getirdik. olcaytu2005'ten sonra needmoney ile de masternode'umuzu açtık. Şu an için gelecek talepleri anında gerçekleştiremeyeceğim. Yine de gelirse sıraya alacağım ve en geç haftaya Pazar'a kadar açabilecek durumda olacağım. 250 ve 250 olarak ortak gireceğiz, şu anda haftaya pazara kadar açılmak üzere bir kişilik boş yerim var.

Ortaklık Sırası:
1. Boş

Talep geldikçe güncelleyeceğim.

Kurulum
Eğer masternode kurulumu konusunda yardımcı olmamı istiyorsanız (teamviewer'da tamamen bütün işlemleri ben gerçekleştireceğim) 10 Crave karşılığı yardımcı olabilirim. Kendi bilgisayarınızda masternode'unuz olur. Sıkıntı yaşadığınızda teknik destek de sağlayabilirim. Masternode host edebilmek için statik ip gerekmektedir. Bu masrafı siz karşılayacaksınız.

Barındırma
Masternode açmak istiyorsunuz ama host edebilecek durumda değilsiniz. Sizin için masternode'unuzu host edebilirim, karşılığında ise aylık Crave kazancınızın %10'unu talep ediyorum. Eğer cravelerinizi bir şekilde çekmek isterseniz her zaman olabilir, ancak tek koşulum minimum 1 ay kalması.

Toplam Hacim: 5
Kullanılabilir Hacim: 0

Açık masternode'larımın aktif durumlarını www.crave.ninja adresinden takip edebilirsiniz. Yukarıdaki Search kısmına 139.179.151.26 ip'sini yazarsanız masternodelar belirir.

Açık masternode listesi:

1. olcaytu2005 - Durum: Ortaklık
IP: 139.179.151.26:9999
Aktif olma tarihi: 2015-05-06 15:10:01
Blockchain linki: https://chainz.cryptoid.info/crave/address.dws?C7ZVHYd5bh3hvRhEwUqUDDgDE3Xf4h9Tnq.htm

2. needmoney - Durum: Ortaklık
IP: 139.179.151.26:9998
Aktif olma tarihi: 2015-05-09 15:20:01
Blockchain linki: https://chainz.cryptoid.info/crave/address.dws?BzZQtxFBxuH9aAJasjbbLkxZywnsKzVBaM.htm

3. olcaytu2005 - Durum: Barındırma
IP: 139.179.151.26:9997
Aktif olma tarihi: 2015-05-10 22:20:01
Blockchain linki: https://chainz.cryptoid.info/crave/address.dws?Bt6x2cxxFNfdscCRHEVW6Rpk1A6TV9uSLJ.htm

4. olcaytu2005 - Durum: Barındırma
IP: 139.179.151.26:9996
Aktif olma tarihi: 2015-05-13 15:20:01
Blockchain linki: https://chainz.cryptoid.info/crave/address.dws?ByxnJsdkP3K4ZgUTAU75YhQmR9nBWNga6k.htm

5. olcaytu2005 - Durum: Barındırma
IP: 139.179.151.26:9995
Aktif olma tarihi: 2015-05-13 15:40:01
Blockchain linki: https://chainz.cryptoid.info/crave/address.dws?C2Q4bEjGTg9h5yMKwoifxjQyLb4gzZfy2i.htm

6. olcaytu2005 - Durum: Barındırma
IP: 139.179.151.26:9994
Aktif olma tarihi: 2015-05-10 15:40:01
Blockchain linki: https://chainz.cryptoid.info/crave/address.dws?CEWVEHX7vPr4CaBpeoT6sHayiHN57cXHHn.htm

7. mhanbostanci - Durum: Barındırma
IP: 139.179.151.26:9993
Aktif olma tarihi: 2015-05-10 17:40:01
Blockchain linki: https://chainz.cryptoid.info/crave/address.dws?C1Y4kj3HhFjLdLLi2mXdubARhx2KfXvHCW.htm

Created by: Troublesome96

..wy@▒▒▒▒▒@²w,                            
                   \@@████████▒██▒▒██████▒@Ü,                        
              .w█████▒ÑÑÑ╙╙╙ÑÑÑ██████,                    
            ,█████Ñ`                ``█████,                  
         .ÿ█████Ñ╙                         ██████w                
       .ÿ███████Ñ`                             ███████y              
      ÿ███████░                                 ████████w            
    ,@████████` ..                             .. ███████.          
   ÿ████████▒,░░       .\w.       .w.        ░  ╙████████,        
  ÿ█████████▒wÿ▒╣        `Ñ▒▒▒▒Ñ░        ;▒▒yw█████████░        
.██████████`` ...        `²╙╙`       ...  ``Ñ██████████w      
██████████░  .▒▒@y,...    ....@▒▒.   ░██████████.      
,██████████▒   ,███████░    ███████░   ██████████░      
███████████▒   ██████████░   .  ░██████████░   ,██████████░    
███████████▒   █████████` ;`████████▒░   ,██████████░    
███████████▒   ██████Ñ` ;`Ñ██████░   ;███████████╣    
███████████░    `Ñ▒▒Ñ`   ,   Ñ▒▒▒Ñ`    ;████████████╣    
███████████░                .║/                :███████████╣    
███████████▒      .,w:.    ╙  `²╙     ..\w,.     ,███████████╣    
████████████w\ÿ@▒▒`                   `@yw,██████████░    
█████████████╙  ▒                      ░  ²████████████░    
██████████████▒   .      .  ... ..      ░   \█████████████▒░      
██████████████░  .ww║wôÿ \░  .██████████████▒      
 █████████████╣   ▒▒▒▒▒║▒░  ██████████████`