Merhaba iyi günler, no dev fee programını severek kullanıyorum anladığım kadarıyla program bizim cüzdan adresimiz dışında başka bir adrese kazım yapıldığında araya enjeksiyon yaparak bağlantıyı kendi cüzdan adresimize gönderiyor. Bu durumda claymore daki adres ile no dev fee deki adresin aynı olması lazım ancak ben no dev fee nin kazımını başka bir cüzdana göndermek istiyorum bunu nasıl yapabiliriz? Şu anda nodevdee ye claymore dakinden farklı bir adres girdiğimde tüm kazımı nodevfee deki adrese yönlendiriyor. Claymore daki adrese hiçbirşey gitmiyor.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler iyi çalışmalar.
Bunu yapamazsın hocam..
Niye yapamasın hocam? Script zaten o işe yarıyor.
Yaparaın kardeş. Oraya normalde giden cüzdanın yerine hangi cüzdanı istiyosan onu yaz.
Yapamazsın hocam çünkü olay şu örnek ile açıklayayım
Diyelim ki arkadaşın bat dosyasında ki cüzdan no 01234567890a bu cüzdana düzenli kazım yapıyor... claymore ile
Arkadaş ama bu düzenli kazım yaptıgına değilde 0123456789b cüzdanına gitsin istiyor..
Claymore 0123456789c cüzdanına devfee kazıyor.
Sen python ile agı dinlerken sunu söylüyorsun. Kendi cüzdanına ayarlarken
Bilader sevgili python 0123456789a haricinde bir cüzdan no görürsen onu al 0123456789a ya yönlendirn canım kardeşim diyosun
Eğer sen pythona 01234567890b ye yönlendir dersen Normal kazımda devfee olarak görüp hepsini o cüzdana yönelendirecek..
Deneyebilirsiniz
Umarım anlatabilmişimdir..
He geliştirirse arkadaş yapılabilir ama bu haliyle maalesef yapılamaz..
Hayır hocam öyle dememiş. Sen yazınca dedim bu arkadaş ne yapmak istemiş
)
İnanki ben yanlış anladım sandım
Arkadaşın yanlış anlaması sebebiyle yanlış soru sorması.
Arkadaş şöyle sanıyor;
Claymoredaki adresimle nodevfee deki adresin aynı oşması gerektiğini sanıyor. O yüzdende aslında sorusu çok basit. Adreslerin aynı olma şartı olmadığı için yapar diyorum.
Arkadaş normal kazım yaparken a adresine yapayım ama nofeeler b adresine gitsin diyor. Uygulamada zaten bunu yapıyor. No devfeedeki adrese b adresini girerse eğer devfee için yapılan kazım başka adrese gider. Liva üstad vallahi sen yazınca benmi yanlış anladım mesajı dedim tekrar okudum
)
Ya arkadaş aslında hangisini kasdettiğini söylese süper olur
ben yazdığı mesajdan bu çıkarıma varabildim çünkü
Tek adres girilebiliyor ve claymore ile senkronize çalışıyor sanıyor sanıyor. Claymore ve nodevfee ye girilen adresler farklı olabilir. Bu yüzden yapabilir
Uygulama adres kontrolü yapmıyor. O porttan giden veriyi bizim yazdığımızla değiştiriyor. İstisnasız hepsini. O porttan giden cüzdan a olsada b olsada bizim nodevfeeye yazdığımız adresle replace ediyor