50 CS dağıtılmıştır.
hesabına tanımlama yapılması gecikince mailler, pmler, ticketlar atan ve tanımlama yapar yapmaz 1. dakikasında çekmek isteyen 2 beleşçi arkadaşımızın CSleri fikirlerini değiştirmezlerse ay sonunda withdraw edilecektir. (techman seni tenzi ederim, sen deney için yapmak istemiştin, bu listede yoksun)
Mesela dağıtılan 1 CSin peşine düşen bir arkadasımız yaptığının ne kadar mantıksız olduğunu anladı ve döndü. Kendisini kutluyorum.
Diğer arkadaslarımızdan dönerlerse bozdukları CSlerin tanımlamasını yaparız. Yok bizim için 0.0034 adımızın anılmasından daha önemli diyorsanız elbette size 0.0034 yani takriben 7 TLyi göndermekten memnuniyet duyarız. Başımızın gözümüzün sadakası olsun. sizin gibi beleşçiler için zaten yapıyoruz bu kampanyaları. hem de sadaka veriyoruz. Çok teşekkür ederiz.
şimdi denecek ki efenim adama vermişsin çeker çekmez. benim derdim çekip çekmemesi değil. bu 2 arkadasın da tavrı. afedersiniz ama bizim de idare eder IQmuz var:) 1i düzeltti kendisini onun hakkını yiyemem.
Bu iki arkadasın sistemde hareketleri temsili
10.00 sisteme kayıt & email onay
10.01 telefon onay
10.02 forumdan PM "nerede benim CSim"
10.03 sitede ticket "nerede benim CSim"
hemen bozacak ya
11.00 CS tanımlama ve bilgilendirme PM veya ticket cevabı
11.01 CS satış
11.02 0.0034 withdraw
diğer kimse allahı var, tanımlamalarını yaptılar, sistemi incelediler. o nedenle kimse kusura bakmasın. beleşçiye daha beter tabir ile ölücüye karşıyım. ama elbette yukarıda ki nedenden dolayı gönderimleri yapılacaktır...
Gerçi 2/50 de ortalama %4 ediyor. bu açıdan bakınca fena değil, %10 larda olsaydı üzülmek ve düşünmek gerek.
Bu şekilde yaklaşmayıp, yatırım yapsa da, yapmasa da sistemi anlamaya çalışıp, girip kurcalayan, inceleyen ve izleyen tüm katılımcılarımıza da çok ama çok teşekkür ederiz. Kalan 48 kişiye bozmak isteseniz de istemeseniz de ek 1 CS daha ay sonunda yüklenecektir, ayrıca size özel %1 alım komisyonu iadesi Ocak 2017 sonuna kadar uzatılmıştır.
Eski, yeni tüm katılımcıların yeni alımlarında %1 komisyon iadeleri de yapılmıştır ve Aralık 2016 sonuna kadar devam etmektedir.
Bu hafta 1 BTClik yeni yatırım gelmiş, 0.7 BTC yatırım çıkmıştır. Getiri ile beraber 101 BTC geçilmiştir.