Unii invata din greselile altora. Altii prefera sa invete din greselile proprii. Iar altii.. deloc.
Sper ca OP se incadreaza macar in a 2-a grupa, ca pe prima cred ca a cam ratat-o...
Momentan predictiile s-au oprit de pe data de
29 septembrie Avem deja doua saptamani in care OP pare ca a invatat ceva.
Ca amuzament, predictiile lui mi-au amintit de un tip de pe un grup crypto de pe FB, numit
Totul Despre Crypto. Nu stiu daca sunteti membri sau nu, dar daca intrati pe acel grup urmariti postarile unuia numit Claudiu Cojocaru. Nu trebuie sa scrolati mult, omul posteaza des. De anul trecut prezicea ca BTC va ajunge la 2000$; acum prezice ca va ajunge la 20.000$ pana in decembrie. Pana acum, 100% toate predictiile lui au fost pe dos (a mai avut cateva tentative si cu alte monede) si a ajuns la un asemenea "nivel" incat toti de pe grup au ajuns sa faca bascalie de el si sa scrie mereu ca trebuie sa faci exact invers fata de ce prezice omul
El e tenace insa si da block tuturor care ii mai dau copy-paste-uri de la postarile lui mai vechi, unde spunea ca BTC va ajunge la 2000$ in conditiile in care a urcat pana la 60.000$
E si asta o tactica.
Mda, astept sa vina si ziua in care SOL cade la sol fata de BTC.
Plus Shiba, Sushi, Coco Swap, XRP, LUNA, DOT, AVAX si multe altele de care vad ca sunt innebuniti oamenii in ultima vreme. Ah, sa nu uit - si Pi!!! Bime, Pi nici macar nu are valoare in momentul de fata.
P.S.: tare jocul de cuvinte - "SOL cade la sol"