Ben yatırılan ether tutarı ve şuan almış olduğu yatırımın dolar değeri ile ilgili birşey söylemek istiyorum.
1- Ethereum u mantık olarak beğeniyorum
2- Bağışlanan ethereum miktarı ve içerisinde yer alan artık yönetici diyeyim ben ona ekipte ethereum cu ekiple aynı olmasından dolayı onların oraya ethereum kaydırarak tutarı yüksek gösterdiklerini düşünüyorum.
3- Yatan ethereum ve Dolar karşılığına baktığımızda şuan 0.0217 de mesela onla 100m $ yatırım almış gözüküyor buradan da ethereum un gereğinden çok fazla yüksek değerde olduğunu anlıyoruz. Çünkü bozdurmaya kalksalar o 100m $ i fiziki paraya çeviremezler ether çakılır o kadar ethereum satışına. Parça parça satacaklar desek şuan için ethereum u pompalayanlar, senin benim gibi alanlar aynı kitle bir cycle var burada yeni kitle girişi olmadan bu fiyatlar gülünç geliyor.
4- DAO gerçekten güzel birşey.
5- Projeleri ne kadar beğensemde içimden bir ses parayı oradan oraya oradan oraya çevirerek bizim elimizdeki paraları alıyorlarmış hissine kapılıyorum. Yani bizim elimize geçen birşey yok. Bitcoin yarılanmasından önce bitcoinleri verdik ethereum aldık. O da yetmedi onları verdik DAO aldık. Hadi hayırlıısı. Pozisyon btc de olmalıydı gibi hissediyorum