Pages:
Author

Topic: DAO. takipte kalalım - page 3. (Read 6987 times)

sr. member
Activity: 594
Merit: 252
May 19, 2016, 05:04:36 PM
hangi proje olursa olsun inanıyorsanız yatırım yapın ama sizi üzmeyecek paralar olsun(çöpe atabileceğiniz gibi düşünün).. çünkü 150M usd günümüz şartlarında para değil. 1 paralı kişiyi bağlasalar spekülasyon için 150M usd günlük harçlık olan insanlar var.. yani istedikleri gibi oyun yaparlar.

Bazen hiç beklenmeyen bir proje tutar bazen çok ümitli olan projeler tutmaz.. Bunu kimse kesin söyleyemez.. Mantık işleseydi hep akıllı insanlar zengin olurdu Smiley

Gerçekten çok isabetli bir yaklaşım olmuş ben de böyle düşünüyorum. Şu yatırım rakamları yatırım dünyasındaki rakamların yanında hiç kalır. Bir gün bu proje başarılar sağlar ise işte o zaman milyar dolarlarla ifade edilecek asıl dev yatırımlar gelecektir. Ya da başarısızlıkla sonuçlanırsa tarihin tozlu yapraklarında yerini alacak ortası yok. Önümüzdeki birkaç senelik süreç bunun cevabını verecektir herhalde.
hero member
Activity: 698
Merit: 500
Free Speech is the most important thing.
May 19, 2016, 04:39:26 PM
vitalik temiz akıllı cocuktur . yapmaz oyle seyler .

ancak satoshi nakamotoyu tahtından edebilir o ayrı bir konu tabi ki

Satoshi'nin yanında Vitalik gitsin kumda oynasın. İsimleri yan yana konmayı bile hak etmiyor.

Vitalik Karpeles'i koltuğundan edecek gibi görünüyor,
1 milyar dolara göz dikmiş anlaşılan Vitalik Grin

Vitalik'in servetinin şu anda Karpeles'ten daha fazla olması lazım. Yeni çıkan projelerle birlikte daha da zenginleşecek. Tabi o zenginleşirken bizi de zenginleştirecek. Wink
member
Activity: 112
Merit: 10
May 19, 2016, 12:37:34 PM
vitalik temiz akıllı cocuktur . yapmaz oyle seyler .

ancak satoshi nakamotoyu tahtından edebilir o ayrı bir konu tabi ki
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
May 19, 2016, 09:51:32 AM
Vitalik Karpeles'i koltuğundan edecek gibi görünüyor,
1 milyar dolara göz dikmiş anlaşılan Vitalik Grin
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
May 19, 2016, 09:44:25 AM
Ethereum çok başarılı bir proje olduğundan insanlar DAO ya hücum etti.
Olur da başarısız olursa buralar karışır. Baya yüklü meblağlarla giriş yapılmış.
Ha itiraf edeyim çok çok küçük bir para attım ben de.
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
May 19, 2016, 05:37:32 AM
tekrar belirtiyorum arkadaslar . sunu gozden kacırmayın .

ethereum - ve dao at ile jokey gibi birbirine baglı projeler .

evet at tek basına da yarısı kazanır baska islere yarar yarısı kazanamazsa ancak iyi bir jokeyle efsaneler yaratır - yaratabilir .

ki dao ethereum icin bir jokey su anda . ve ilerde gorucez joker basarılı oldukca ethereum da kupalar kazanacak .

eth. hakkında çok detaylı bilgiye sahip değilim ama.. eth. üstüne birçok proje yapılacak, vitalik'de doğal olarak hepsini tam destek deyecek. Bunların başarısız olması eth.'yi nasıl bitirir anlamış değilim.. bana "at jokey" tabiri mantıksız geldi.. 10 dönüm arsada 1 dönümlük proje gibi geliyor..
member
May 19, 2016, 05:27:35 AM
olmayacagı anlamına da gelmiyor .

waves ayrı bir proje . o da basarılı olabilir . nxt  ve supernet in kurucuları waves projesini yapıyor . ancak konumuz bu degil . hem waves dao kadar basarılı olmayacaktır bence .

dao zaten ethereum un temelinde var dedigim gibi .

ethereum.org/dao

ethereum kurucuları dao ya tam destek verdikleri de goruluyor ve dao ethereum un bir ust projesi diyebiliriz .

ethereum tabi ki sadece dao icin yapılmadı ancak dao bastan beri hedeflenen gelecek dunyamızı sekillendiren bir yapı ve projeydi zaten .

dao basarısız olursa ethereum da basarısız olur . bu noktayı gozden kacırmayalım .

daohub.org sitesine bakarsanız gorursunuz kac gun kaldıgını .

ethereum da bu sekildeydi 1 btc ile 2000 ethereum alınabiliyodu onsatısta ve onun da suresi vardı . bu sureyi kacıranlar gecmis olsun Smiley cok pisman oldu sonra hem de cok .

Neden yatırım için   "SON GÜN" diye bir şey var ? Yani son gün geldikten sonra DAO ' ya bir daha yatırım yapılamayacak mı ?  Böyle  "Koşun, acele edin, kaçırmayın, son gün şu zaman" tarzı milleti galyana getirip panik havası yaratmaya çalışan oluşumlara şüphe ile yaklaşıyorum.
Normalde hadi koşun kaçtı tarzı bir şey yok ortada fakat @kriptopara nickli arkadaş yine farkını ortaya koymuş. Ne dediğimi anlamak için son postlarına bakmanız yeterli olacaktır.

hepsi eth. gibi olacak diye bir kaide yok... eth bence büyük bir boşluğu doldurdu. o treni kaçıranlar diğer büyük projelere balıklama atlıyorlar.
ben eth. trenini kaçırdım ama bu dao yada waves'de bunlar gibi olacak anlamına gelmiyor..
legendary
📌 peerguess.com 📌
May 19, 2016, 05:25:34 AM

ethereum da bu sekildeydi 1 btc ile 2000 ethereum alınabiliyodu onsatısta ve onun da suresi vardı . bu sureyi kacıranlar gecmis olsun Smiley cok pisman oldu sonra hem de cok .

Neden yatırım için   "SON GÜN" diye bir şey var ? Yani son gün geldikten sonra DAO ' ya bir daha yatırım yapılamayacak mı ?  Böyle  "Koşun, acele edin, kaçırmayın, son gün şu zaman" tarzı milleti galyana getirip panik havası yaratmaya çalışan oluşumlara şüphe ile yaklaşıyorum.
Normalde hadi koşun kaçtı tarzı bir şey yok ortada fakat @kriptopara nickli arkadaş yine farkını ortaya koymuş. Ne dediğimi anlamak için son postlarına bakmanız yeterli olacaktır.

hepsi eth. gibi olacak diye bir kaide yok... eth bence büyük bir boşluğu doldurdu. o treni kaçıranlar diğer büyük projelere balıklama atlıyorlar.
ben eth. trenini kaçırdım ama bu dao yada waves'de bunlar gibi olacak anlamına gelmiyor..
Dao için toplanan Ethereum miktarı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ethereum ön satışından daha yüksek. Ancak o tarihteki piyasanın para hacmiyle, şimdiki para hacmini kıyaslarsak, şimdi dao da toplanan para miktarı fazla mı yoksa normal mi.

hangi proje olursa olsun inanıyorsanız yatırım yapın ama sizi üzmeyecek paralar olsun(çöpe atabileceğiniz gibi düşünün).. çünkü 150M usd günümüz şartlarında para değil. 1 paralı kişiyi bağlasalar spekülasyon için 150M usd günlük harçlık olan insanlar var.. yani istedikleri gibi oyun yaparlar.

Bazen hiç beklenmeyen bir proje tutar bazen çok ümitli olan projeler tutmaz.. Bunu kimse kesin söyleyemez.. Mantık işleseydi hep akıllı insanlar zengin olurdu Smiley

sr. member
Activity: 409
Merit: 250
May 19, 2016, 05:18:54 AM

Neden yatırım için   "SON GÜN" diye bir şey var ? Yani son gün geldikten sonra DAO ' ya bir daha yatırım yapılamayacak mı ?  Böyle  "Koşun, acele edin, kaçırmayın, son gün şu zaman" tarzı milleti galyana getirip panik havası yaratmaya çalışan oluşumlara şüphe ile yaklaşıyorum.

Dao için toplanan Ethereum miktarı hakkında ne düşünüyorsunuz. Dolar karşılığı olarak Ethereum ön satışından daha yüksek. Ancak o tarihteki piyasanın para hacmiyle, şimdiki para hacmini kıyaslarsak, şimdi dao da toplanan para miktarı fazla mı yoksa normal mi.

legendary
📌 peerguess.com 📌
May 19, 2016, 05:09:09 AM

member
May 18, 2016, 09:20:03 PM

member
May 18, 2016, 09:00:19 PM
guzel projeler . bu arada 150 milyon usd yatırımı gecti dao . 1 milyar usd ye kosuyor Smiley
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
May 17, 2016, 01:07:14 PM
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
May 16, 2016, 02:12:40 PM

Son günü var çünkü bir daha DAO üretilmeyecek. 28 Mayıs'a kadar alamazsınız daha sonra borsalardan başkasının DAO'sunu almaya çalışacaksınız.
Oylamada ne kadar ağırlığınızın olduğunu DAO miktarınız belirliyor. O yüzden buradaki balinalar sayıca daha fazla ve yapacakları hareketler diğer coinlere göre çok daha farklı olacak.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
May 16, 2016, 09:09:06 AM
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
May 16, 2016, 08:55:47 AM

Öyle türden bir oluşum yok ortada. DAO gerçekten büyük destek alan bir proje. Son gün yok elbette. Konu başlığı ön satış fiyatlarının avantajlı olduğunu düşünen kesimi ilgilendiriyor diyebiliriz.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
May 16, 2016, 07:50:10 AM
full member
Activity: 140
Merit: 100
May 16, 2016, 12:59:26 AM
ben yatırıma 1850 tl ile başlıcam ya batarız ya kazanırız artık şansımıza  Smiley
full member
Activity: 196
Merit: 100
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
May 15, 2016, 05:52:53 PM
Ben yatırılan ether tutarı ve şuan almış olduğu yatırımın dolar değeri ile ilgili birşey söylemek istiyorum.
1- Ethereum u mantık olarak beğeniyorum
2- Bağışlanan ethereum miktarı ve içerisinde yer alan artık yönetici diyeyim ben ona ekipte ethereum cu ekiple aynı olmasından dolayı onların oraya ethereum kaydırarak tutarı yüksek gösterdiklerini düşünüyorum.
3- Yatan ethereum ve Dolar karşılığına baktığımızda şuan 0.0217 de mesela onla 100m $ yatırım almış gözüküyor buradan da ethereum un gereğinden çok fazla yüksek değerde olduğunu anlıyoruz. Çünkü bozdurmaya kalksalar o 100m $ i fiziki paraya çeviremezler ether çakılır o kadar ethereum satışına. Parça parça satacaklar desek şuan için ethereum u pompalayanlar, senin benim gibi alanlar aynı kitle bir cycle var burada yeni kitle girişi olmadan bu fiyatlar gülünç geliyor.
4- DAO gerçekten güzel birşey.
5- Projeleri ne kadar beğensemde içimden bir ses parayı oradan oraya oradan oraya çevirerek bizim elimizdeki paraları alıyorlarmış hissine kapılıyorum. Yani bizim elimize geçen birşey yok. Bitcoin yarılanmasından önce bitcoinleri verdik ethereum aldık. O da yetmedi onları verdik DAO aldık. Hadi  hayırlıısı. Pozisyon btc de olmalıydı gibi hissediyorum Smiley
Pages:
Jump to: