Pages:
Author

Topic: DARBE GIRISİMI - page 2. (Read 20647 times)

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
July 17, 2017, 02:49:35 PM
darbenın yıldönumu.sizce kım kıme darbe yaptı ? 200 000 kişi işşiz kaldı askeri ögrencıler ziyan oldu. o gece linc edılen garıban erlerın katıllerı bulundu mu ? siyasi ayaga dokunuldu mu ?
harbıden kım kıme darbe yaptı .neyı kutluyor bunlar ?  TÜRK BAYRAGINI bıle degıstırecek kadar alcaldılar amk

Askeri öğrencileri unutmayanların olduğunu görmek, bilmek beni sevindirdi hocam, teşekkür ediyorum..
Ne oldu bu askeri öğrencilerin durumu?
Bildiğim kadarıyla fetoyla ilişkisi olan askeri öğrenciler sadece tutuklu, mahkemeleri sürdükçe hüküm veriliyor.
Sadece 1 tanesinin mahkemesi başlamadı, suçlama yapılmadı; Onun da babası adalet yürüyüşünde Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdü.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
July 17, 2017, 08:35:30 AM
Hakkinda yeliz koray adli bir gazetecinin yerim destaninizi isimli yazdigi yazisinin okunmasini siddetle tavsiye ettigim "darbe" girisimi.

http://www.kocaelikoz.com/yazar/yeliz-koray/yerim-destaninizi/449.html
Kadını göz altına almışlar şaşırdık mı? Düşünce özgürlüğüne dair hiçbirşeyden bahsedemiyoruz. Düşüncelerden korkar oldu insanlar. Eleştiriye tahammül yok. Sürekli onlar gibi düşünmek zorunda mı insanlar. Belkide ben darbenin bir oyun olduğunu düşünüyorum. Zorla mı arkadaş ?
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
July 16, 2017, 05:42:57 PM
Darbede ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Kolay değil silahların karşısında cesurca durup vatanı için can vermek.
full member
Activity: 616
Merit: 118
July 16, 2017, 02:53:05 PM
Allah rahmet eylesin vefat eden insanlarımıza.

Mesele siyasi bana göre ancak insanın üzüldüğü bir konu var

34 yaşındayım ne bir çanakkale savaşı için sela verildi ne başka savaşlar için.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
July 16, 2017, 01:06:16 PM
Bir tanıdığım polis özel harekat, darbe girişiminden sonra çok sayıda zulalanmış şekilde ceset torbası ele geçirmişler. Darbe başarılı olsaydı listelere göre sıkıp sıkıp geçeceklermiş.
full member
Activity: 308
Merit: 100
July 16, 2017, 08:50:41 AM
Ahmet Nesin'in ihraç edilen bir komutanla yaptığı 2 bölümlük bir röportaj var izlemeye değer:

https://www.youtube.com/watch?v=oC3W9hvSK54

https://www.youtube.com/watch?v=gzlDnnmpn8s
newbie
Activity: 42
Merit: 0
July 15, 2017, 05:40:24 PM
darbenın yıldönumu.sizce kım kıme darbe yaptı ? 200 000 kişi işşiz kaldı askeri ögrencıler ziyan oldu. o gece linc edılen garıban erlerın katıllerı bulundu mu ? siyasi ayaga dokunuldu mu ?
harbıden kım kıme darbe yaptı .neyı kutluyor bunlar ?  TÜRK BAYRAGINI bıle degıstırecek kadar alcaldılar amk

Askeri öğrencileri unutmayanların olduğunu görmek, bilmek beni sevindirdi hocam, teşekkür ediyorum..
Ne oldu bu askeri öğrencilerin durumu?
hero member
Activity: 868
Merit: 502
July 15, 2017, 05:23:20 PM
Kuranla başladı Hakaretlerle devam etti Sela ile bitirdi. bu gecenın ıstanbul özeti mk
member
Activity: 98
Merit: 10
"Highest ROI crypto infrastructure"
July 15, 2017, 07:03:58 AM
Tek sorunumuz soru soramamak. Şu soruları şu adamlara bi yöneltebilsek her şey çözülecek bence.

Tayyip Erdoğan, zamanında Kadir Çöpdemir'e verdiği "gemicik" cevabı ve Fatih Altaylı'ya verdiği "Bana oy verenler ayyaş değil." cevaplarından pişman oldu anladığım kadarıyla. Baktı ki sıçışlara geliyo, bir daha istemediği soruları soracak adamların karşısına oturmadı. Onun yerine böyle adamların karşısına Mehmet Metiner gibi itin sıçtıklarını gönderiyor. Meydanlardan sallaması kolay, karşısında cevap verecek adam yok çünkü. Soru sorulabilse her şeyin çözülebileceğini bildiğinden darbe araştırma komisyonuna da yazılı ifade göndertti.

Nefret ediyorum siyasal islamcı yüzsüzlüğünden, yalancılığından, aptallığından.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
July 15, 2017, 06:52:55 AM
Bu darbe girişimi hakikaten hiç bir zaman unutulmayacak ayrıca arkadaşın dediği gibi o askerlerin durumu gerçekten içler acısı bir durumdu.
sr. member
Activity: 386
Merit: 250
July 15, 2017, 06:38:27 AM

full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
July 15, 2017, 05:58:53 AM
Yıllar yıllar da geçse bu olayla ilgili unutamayacağım tek şey Türk ordusunun başının saatlerce esir alınması, o durumda gıkını çıkarmaması ve halen koltuğunda oturması olacak. Nasıl midesiz bir toplum olduk aklım ermiyor, o yüzle nasıl hala bu adam Genelkurmay Başkanlığı'nı yürütebiliyor....
newbie
Activity: 77
July 15, 2017, 03:51:39 AM
Hakkinda yeliz koray adli bir gazetecinin yerim destaninizi isimli yazdigi yazisinin okunmasini siddetle tavsiye ettigim "darbe" girisimi.

http://www.kocaelikoz.com/yazar/yeliz-koray/yerim-destaninizi/449.html
newbie
Activity: 10
July 15, 2017, 03:42:06 AM
3g ile durdurulan dunyadaki tek darbe girisimi.
newbie
Activity: 50
July 15, 2017, 01:39:46 AM
Onu da geçtim bir yıl oldu hala OHAL den faydalanmak için uzatma peşindeler üç ay daha... Vay arkadaş
Bu OHAL bitmeyecek gibi.. İstedikleri gibi kullanıyorlar
hero member
July 14, 2017, 06:08:17 PM
https://www.youtube.com/watch?v=ksJf0OrBkX4&feature=share

ben bu video ya 1 yıldır her izledıgımde aglarım yazıktır gunahtır ya bu mu darbe yapcak bunun gıbi onlarca var.bırılerı kandırmıs bunları ama kım feto mu bı baskası mı bılemıyoruz .ama bu cocukları sokag asalanlar bence halkın tepkısı ne olcak dıye ölcenler. tepkıyı görduler sonucta eger cesaret edip 2.çiyı denerlerse bunlara bakarak önlem alcaklar
full member
Activity: 154
Merit: 100
July 14, 2017, 06:00:30 PM
Bu darbe olayı hikaye düşünün 15 temmuz günü tayyibin uçağını süren pilotu 24 yıllık fetocu nedeniyle görevinden atıldı yani o gün kıyamet kopacan sen tut fetecu oldugun halde ucagı güvenli bir şekilde indir. Hani bunların hedefi amaçı. Bence inanmayın fetecu diye içeri atılan kaç tane askerin ifadesini dinlediniz hiç biri kamera karsına cıkmadan susturulup cezaevine gönderildi.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
July 14, 2017, 04:51:54 PM
Onu da geçtim bir yıl oldu hala OHAL den faydalanmak için uzatma peşindeler üç ay daha... Vay arkadaş
hero member
July 14, 2017, 04:49:08 PM
harbıden kım kıme darbe yaptı .neyı kutluyor bunlar ?  TÜRK BAYRAGINI bıle degıstırecek kadar alcaldılar amk
hero member
July 22, 2016, 03:36:29 PM
rahat ol hocam acıklanan sayı gercektır..neden dersen bu konuda yalan solemezler..nedenını kendınız dusununuz..
ayrıca cok dıkkatımı ceken bıseyde forumlarda gercek hayatlarda tv lerde olsun erdogan denılırken artık cumhurbaskanımız recep tayyıp erdogan dıyorlar .  Grin Grin
8000 polis 9000 asker 3000 yargic 500 mufettis valiler kaymakamlar falanlar filanlar OGLUM ZATEN DEVLET SIZDEYMIS NE DIYE DARBEYE TESEBBUS ETTİLER KI   Grin Grin

İlk başlarda ben dahil bir çok kişi bunun düzmece bir darbe olduğunu düşünüyordu. Sonra bir çok şey, görüntüler, canilikler ortaya çıkınca, CB nin halkı sokağa çağırarak doğru bir hamle yaptığı ortaya çıktı. Dolayısıyla CB na tepkili olan bir çok kişi bunu fark ederek, en azından ılımlı olmaya başladı.
canılık ?? alt tarfı 300 kısı olmedı  onca bombalı saldırıda buna yakın olumler oldu dımı ?? bu dısardakı halk %52 lık kısım gıtsın doguya daglara gdebılır mı yer mı yemez ?? evet yalan yok bı kac goruntude asker denılen varlıkların acımadan neler yaptıgını bende gordum..nerdeyse gercek dıcektım burda da ıtıraf etcektım ama hala ınanmıyorum onu goze alanlar o vahsılıklerıde goze alır.... erdogan ben enıstemden ogrendım dedıı en son dımı ..arkadas enısten bılıyorda sen neden bılmıyor..herkesı aradım ulasamadım dıo o zaman o ınsanlar neden gorevde ?? hakan fıdan hulusı akar gorevden alınmalı derhal 0 zaman dımı 
Pages:
Jump to: