Aynen he projenin scam olduğu kanısına nereden vardı buradakiler ? Adamlar kaçıp gitti mi hayır ? şu anda proje devam ediyor ve wp yi doğru düzgün okumayan insanlar burada scam çıkması için bas bas bağırıyor.
Proje scam cıkmadımı? Deex "Borsayı marttta acıyoruz sevgili yatırımcılarımız oley yuppiiiii" Martta acılmadı.
Deex "Borsayı nisan da acıyoruz oleyyy yuppi" Anlaşma yapmamız gereken yerler var Mayıs gibi acmayı planlıyoruz.
Tüm bunlar yasanırken sen gelip adamlar halen kacmadı diyon he? Sana hayal aleminde ve iş hayatında basarılar kardesim. Sen zaten gercekleri görmeyi degil hayalleri yasamaya coktan kendini şartlamışsın onun için cok birşey anlatmıyorum. Kolay gelsin.
Yani olumsuzluklar olamaz mı ya da bir strateji ? şu anda piyasa zaten allak bullak bu durumda ben de olsam projenin başında ben de açmazdım borsasını ki bu durum bir yatırımcı olarak benim işime geliyor.
Yazdıklarından sonra bir an adamlar kaçıp gittiler sandım neyse ki ne kaçan var ne giden. Bir kaç saat önce bilgilendirme maili gönderildi scam dediğin proje ekibinden
Adam sana mail yolluyor bak dikkat edersen ortada halen elle tutulur birşey yok ve sen o maille halen kuru boş yazıp geciyorsun.
Tamam o zaman alyınız yazın buraya mail adresinizi hepinizi zengin ediyorum hepinize para yollayacagım.
Adamlar o konferenslarda bilmem nelerde hersey hazır yatırım bitince hemen basliyoruz icraata diyorlar üzerinden 2 ay geciyor ortada bir cacık yok ve sen hala scam dedigin proje mail yolladı diyorsun?