Pages:
Author

Topic: Deex Scam Mı Çıktı > Çıktı - page 4. (Read 991 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
April 11, 2018, 11:21:55 PM
Oturdugum sehirde bir abi bana yalvarmıstı adeta sen anlıyosun gel su deexten bana alalım ille diye. Gittik adamın evine nedir ne değildir projeye bakıyorum. Farkettim ki borsadaki ethereum hesabınızdanda ödeme kabul ediyor! Yani bir koruyucu akıllı kontrat filan söz konusu bile değil. Adama anlattım mantıgını anlamadı smart kontratın. Yok dedi benim ahbap almış sitede görünüyor tokenları diyor adam. Aman abi dedim bu yuzde 50 scam çıkar gel etme eyleme almam ben bunu dedim. Ya diyor is yerinde benim bi esnaf ahbap aldı ille alacaz banada. Adam tam 80 bin tl degerinde alacaktı arkadaşlar. Acele etme borsası acılsın kalanıda ordan alırsın diye güc bela ikna ettimde 3 bin liralık aldıydık. Insallah scam cıkmaz yoksa niye kalkıp gitmedim diye kendimi yerim ya.
full member
Activity: 672
Merit: 110
April 11, 2018, 10:46:07 PM
Bu iconun reklamını çok twitter fenomenleri yapmıştı. Benim anlamadığım olay şu bu twitter fenomenleri 2 günde bir %5 vs trade paylaşıyorlar ve bunlar arada geliyor. Bu adamların şuana kadar çook milyonluk adamlar olması gerekiyor. Neden 3 5 kuruşa reklam alıp adlarını kirletiyorlar. Bu işte bir çelişki var.
twitter fenomenlerı dedıgın kımler yarısından cogu bot takıpcı bot RT  bot fav alan cakma fenomenler ver bana 5 000 tl para 2-3 ayda en kral fenomen hesap yapayım senı aylık 10 mılyon gosterım alırım her twıtıne kardes Cheesy
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
April 11, 2018, 08:30:19 PM
Bu iconun reklamını çok twitter fenomenleri yapmıştı. Benim anlamadığım olay şu bu twitter fenomenleri 2 günde bir %5 vs trade paylaşıyorlar ve bunlar arada geliyor. Bu adamların şuana kadar çook milyonluk adamlar olması gerekiyor. Neden 3 5 kuruşa reklam alıp adlarını kirletiyorlar. Bu işte bir çelişki var.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
April 11, 2018, 08:14:16 PM
Bu ara scam muhabbeti görmekten gına geldi ama yapacak bir şey yok galiba olayın fıtratı böyle ilerliyor. Yalnız bunların ugursuzlugu hakkaten belliymiş, adminlerin sesinin çıkmaması bile çok şey ifade ediyor. Umarım yazık olmaz
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
April 11, 2018, 07:02:47 PM
Bu icoya en büyük yatırımı bazı dolandırıcıların gazıyla maalesef Türkler yaptı. Gruplar kurup burada ve sosyal medyada bu icoyu sisirdiler. Bu kişiler ekipten kişilerdi bazıları maalesef bu tuzağa düştü
member
Activity: 448
Merit: 10
April 11, 2018, 06:38:31 PM
Çıkar scamda çıkar her şeyde çıkar ne projeler scam çıkıyor bu mu çıkmayacak her boka atlıyosunuz sonra dolandırılıkdık eğer scam çıkmıssı bu sözler
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
April 11, 2018, 06:37:34 PM
Yav herifler merkezsiz borsanın içinde merkezsiz borsa projesi yapıyorlar böyle bir saçmalık olabilir mi?  Cheesy Bir de buna yatırım yapan epey arkadaşımız olmuştur, Allah yardımcınız olsun neyse ki çiftlikbank tan bir alışıklık oldu yabancılık çekmez kabulleniriz hemen dolandırılmayı. 

O değil de en güzel dolandıran bizim türkler, yine en güzel dolandırılan yine bizim türkler. Çok garip bir milletiz vesselam.

Karton kutudan yapılan ATM makinesini unutmussun ama sonra bu projeye izin alamiyormusuz yav deyip iptal etmişti sik kafalar  Grin Grin Grin
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
April 11, 2018, 06:37:25 PM
Türkler çok kovaladı bu deex i facedede reklamı dönüyodu sayfanın tekinde hala çıkmadımı çıktımı nolduğunu bilen yok sanırım bu deex in scamsada geçmiş olsun
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
April 11, 2018, 06:18:31 PM
Yav herifler merkezsiz borsanın içinde merkezsiz borsa projesi yapıyorlar böyle bir saçmalık olabilir mi?  Cheesy Bir de buna yatırım yapan epey arkadaşımız olmuştur, Allah yardımcınız olsun neyse ki çiftlikbank tan bir alışıklık oldu yabancılık çekmez kabulleniriz hemen dolandırılmayı. 

O değil de en güzel dolandıran bizim türkler, yine en güzel dolandırılan yine bizim türkler. Çok garip bir milletiz vesselam.
brand new
Activity: 0
Merit: 16
April 11, 2018, 01:52:28 PM
gün geçmiyor ki bir scam haberi daha almayalım, yahu ne yapacağız bu scam haberleri ile ? yetmedi mi milletin paralarını düdükledikleri,
full member
Activity: 350
Merit: 106
April 11, 2018, 03:55:20 PM
Eğer zerre kadar şaşırdıysam ne olayım.saçmasapan reklamları dönüyordu ve en baştada bizim türkler çok dillendirdi projeyi ordan anlamıştım bi bok olduğunu zaten.
Ico nedir bilmeyen adamlar aaa böyle bişey varmış diyorlardı nerden duymuşlarsa artık deex'i.
Bu bayram ılgın denen dolandırıcıyada şu forumda bile inanan güvenen varsa dolandırılmayı hak etmiştir zaten.Hiç acımıyorum böyle adamlara koyun gibi başkasının dediğini yaparsan böyle şapa oturursun
full member
Activity: 266
Blockchain with solar energy
April 11, 2018, 01:42:25 PM
O kadar obvious yani belirgin bir scam di ki bu. Gazeteye çıkıp televizyona çıkıp "para yatırın bu milli proje hepimiz kazanıcaz" diye bol keseden sallayanlara ne çabuk inanıyorsunuz anlamıyorum. Bi bardak soğuk su için..
newbie
Activity: 42
Merit: 0
April 11, 2018, 01:33:43 PM
Moralim bozulunca bu şahsın videolarını izliyorum. Güzel rol yapıyor. Ayetli dinli konuları da videoda es geçmiyor. En sevdiğim lafı garip-guraba ya faydamız olsun milyon dolar kazandırıcam size fenamı Grin
newbie
Activity: 21
April 11, 2018, 01:09:12 PM
Adamın bir tane güzel tavsiyesi var, poswallet coin. Hakkını yemeyin ...

oda bır dıger çöp:D

Bir araştırma yapmanızda fayda var derim, ben bayram ılgından öncede biliyordum bu coini,

pos yazınca 4-5 farklı coın cıkıyor hangısı. Cheesy

Swap yaptılar şimdiki adı xsn coin...
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
April 11, 2018, 01:07:52 PM

Bir araştırma yapmanızda fayda var derim, ben bayram ılgından öncede biliyordum bu coini,

pos yazınca 4-5 farklı coın cıkıyor hangısı. Cheesy
newbie
April 11, 2018, 12:55:56 PM

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
April 11, 2018, 12:48:06 PM

newbie
April 11, 2018, 12:09:19 PM
full member
Activity: 518
April 11, 2018, 09:59:13 AM
Arkadaşlar bu bayram ılgıın denen kan emıcı dolandırıcı adamın lafına ınanıpda hala suruklenen adamlar var daha cok yenı kurban arayısına gırmış ve geçmiş olsun yenılere ıkıncı bır hata yapmaz lar umarım
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
April 11, 2018, 09:59:02 AM
Bu bayram ılgın denen karaktersizi tanımış olduk deex sayesinde.insanlar ne akla hizmet bu adama inanıp güveniyor daha önce bahsettiği bir tane düzgün proje yok alayı shitcoin nerdeyse.lan kazara bi kere kazandırmış mı diye üşenmedim adamı araştırdım herif sanki bilerek özellikle scam icolar tavsiye vermiş.ve bunun peşinden koşan bir gerizekalı sürüsü var videoları binlerce izelnmiş vs.
memlekette enayi çok olunca dolandırıcılar bitmez arkadaşlar.daha çoook dolancırılık haberi okuruz bu gidişle
Pages:
Jump to: